Οι προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο 2020 για όλα τα ζώδια, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου.


Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου 2020 ανά δεκαήμερα ζωδίων
Καλό μήνα σε όλους!! Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που στις αρχές και στο τέλος του μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την ένταση καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο Ουρανός στον Ταύρο. Στις αρχές του μήνα με τον Άρη στον Υδροχόο και προς το τέλος του μήνα με τη σύνοδο του με τα Φώτα στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23.04. Ο Ουρανός σηματοδοτεί ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα οδηγήσουν στο να γίνουμε επιθετικοί και εριστικοί με τους γύρω μας, κάτι που πρέπει να θυμόμαστε για να προσπαθήσουμε να το ελέγξουμε. Μόνο με λογική και ώριμη σκέψη θα καταφέρουμε να αποφύγουμε κόντρες και σφοδρές αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 30.03 επικεντρώνει τις επιθυμίες μας σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε και πώς θα τους επιτύχουμε. Το φιλικό μας περιβάλλον παίζει καταλυτικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να αποταθούμε σε φίλους για να μας στηρίξουν στις όποιες προσπάθειες.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04, θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι αρχές Αυγούστου καθώς τα μέσα Μαΐου θα αρχίσει η αναδρομή πορεία της. Ενισχύει τη διάθεση για επικοινωνία και είναι αυτή που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία μας, καθώς θα μας οδηγήσει στο να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα κυρίως του κοντινού περιβάλλοντος. Η ανάγκη για γνώση επίσης πρωταγωνιστεί και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε νέα αντικείμενα που κεντρίζουν την προσοχή. Το φλερτ κυριαρχεί και η προσωπική μας ζωή απολαμβάνει μία ανάλαφρη περίοδο όπου εκφράζουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας με ευκολία.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 08.04 στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε αποφάσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο η προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσουμε την συγκρουσιακή διάθεση που μας διακατέχει καθώς είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις οποίες εξελίξεις. Οι ανατροπές μπορεί να μας αιφνιδιάσουν και να μας βγάλουν εκτός στόχου, όμως αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας απογοητεύσει.

Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο στις 19.04 και στις 23.04 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν έντονα. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τα Φώτα ενισχύει την κατήφεια και την απογοήτευση, παράλληλα μας δίνει μήνυμα για σκληρή δουλειά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και τα όνειρά μας.

ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 εκτοξεύει την διάθεσή σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να έρθει σε επικοινωνία με το ταίρι σου είναι νέα πρόσωπα που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έντονα κοινωνική διάθεση καθώς επικοινωνώντας τα συναισθήματά σου είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Δεν αποκλείεται τα πρόσωπα που επικοινωνείς να σε βοηθούν σε ότι αφορά γνώσεις και ζητήματα όσο κινούν το ενδιαφέρον.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για πιθανές ανατροπές που μπορεί να προκύψουν και μπορεί να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσεις να δείξεις την ψυχραιμία σε πιθανά αιφνίδια γεγονότα ή αιφνίδια έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να διέπονται από έντονη πρωτοτυπία, θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι χρειάζεται να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια και δουλειά για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου και δημιουργεί έντονα την ανάγκη να κινηθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν φιλικά πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον με τις απόψεις τους και θα επιδιώξουν να συντάξουν και ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους. Είναι σημαντικό για εσένα να δώσεις μέσα από την προσφορά τον καλύτερό σου εαυτό για θέματα που μπορεί να απασχολούν το κοινωνικό σύνολο. Προσοχή γιατί μπορείς να απομακρυνθείς συναισθηματικά με ευκολία από το ταίρι σου, προκαλώντας έκπληξη ή απογοήτευση με την συμπεριφορά σου.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την οριστικοποίηση σημαντικών κύκλος της ζωής σου. Η νευρικότητα είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να δείξεις εγκράτεια και να περιορίσεις τον εκνευρισμό γιατί μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στην πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η ωριμότητα και η ψύχραιμη σκέψη θα είναι πολύτιμα όπλα στις κρίσιμες στιγμές.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σκηνικό έντασης σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου που μπορεί να σε επηρεάσει. Καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, να θυμάσαι όμως ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει παρασκήνιο που θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και προσεκτικός. Παιχνίδια εξουσίας είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να ξεφύγουν από τα όρια και να βρεθείς εκτεθειμένος.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό επικεντρώνει την προσοχή σου στην προσωπική και επαγγελματική ζωή και σου δίνεται η ευκαιρία να οριστικοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν παίξει ανασταλτικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο εκνευρισμός μπορεί να εκτοξευτεί στα ύψη κάτι που θα είναι αρκετό για να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στην επαγγελματική σου ζωή και να νιώσεις σίγουρος και ασφαλής με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 σε βοηθά να στρέψεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό που κυνηγάει ο κύριος σε απασχολεί είναι να νιώσει σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή, κάτι που το διεκδικείς με έντονο τρόπο από το ταίρι σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν και δημιουργούν τον μαγικό συνδυασμό που θα απογειώσει τις στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Σε οικονομικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να προβείς σε αγορές που δεν είναι απαραίτητες για εσένα όμως η γεμίζουν χαρά. Προσοχή στις σπατάλες για να μην εκτραπεί ο προϋπολογισμός σου.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23.04 δημιουργεί προϋποθέσεις για να κάνεις μία νέα αρχή που θα αιφνιδιάσει τους πάντες γύρω σου. Φαίνεται να έχεις πια φτάσει σε σημείο που θέλεις να ανατρέψεις τα πάντα στη ζωή σου. Αυτό σε οδηγεί στο να συγκρουστείς με ότι σε καταπιέζει και να πετάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην προσωπική σου πορεία. Προσοχή γιατί πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ανώτεροι σου να προσπαθήσουν να οριοθετήσουν με επιτακτικό τρόπο. Το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις συγκρουσιακά, επιβάλλεται να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου καθώς αυξάνεται το άγχος και η πίεση σε ό τι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς. Ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ότι πιθανά σε απασχολεί στον συγκεκριμένο τομέα. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που θα χειριστείς τις καταστάσεις καθώς φαίνεται να θέλεις να επιβάλεις τις δικές σου επιθυμίες και τρόπο δράσης. Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και ώριμη σκέψη που θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και μεθοδικά.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς φαίνεται να είναι σημαντικό το να κλείσεις ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν. Ο συναισθηματισμός και οι εμμονές μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στις οποίες εξελίξεις. Φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να εμπιστευτείς την ευστροφία και την αμεσότητα που σε διακρίνουν αυτή την περίοδο για να προχωρήσει σε κινήσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου που θα οδηγήσουν σε νέους δρόμους και ανοιχτούς ορίζοντες. Η επιμόρφωση και οι επαφές με το εξωτερικό δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες που καλείσαι να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα. Το ψυχικό σθένος και η αποφασιστικότητα σε χαρακτηρίζουν και δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου από δω και στο εξής.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καθημερινά ζητήματα και θέματα ρουτίνας. Είναι ξεκάθαρο ότι με τις δυσκολίες αυτής της περιόδου καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει και να σου δημιουργούν ιδιαίτερη νευρικότητα. Φρόντισε να μην εκραγείς και δείξεις έντονη επιθετικότητα συναδελφικά πρόσωπα καθώς φαίνεται ότι τα επαγγελματικά ζητήματα λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Επικεντρώσου στο να πάρεις αποφάσεις τι να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στις ενδεδειγμένες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 03.04 σε βοηθά να γίνουν περισσότερο εξωστρεφής καθώς το τελευταίο διάστημα ο συναισθηματισμός μπορεί να ήταν έντονος και ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου να σε επηρέαζε. Οι πρωτοβουλίες που παίζουν στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δώσουν ώθηση στις σχέσεις σου και να λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία τη δική σου για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Καλά θα κάνεις να μην εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικές αντιλήψεις που δεν θα βοηθήσουν να αντιληφθείς τι θέλει το ταίρι σου. Μπορείς να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες των άλλων για να επικρατήσει η κατάλληλη ισορροπία.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις για να κλείσεις κεφάλαια από το παρελθόν που σε αιφνιδιάζουν οδηγώντας σε σέ συναισθηματικά ξεσπάσματα. Η πίεση που νιώθεις είναι αρκετή καθώς φαίνεται να υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα που σε εμποδίζουν να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις στις απαιτούμενες κινήσεις. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα θα καταφέρεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά που μπορεί να σου έχουν στοιχίσει αφήνοντας τα πίσω σου.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου και σου δίνει ώθηση για να ασχοληθείς με ζητήματα επιμόρφωσης και πνευματικά θέματα που σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις αυτήν την περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα σου δώσει την απαιτούμενη δύναμη για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Η καλή σου διάθεση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή καθώς γεμίζει στο ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με θετική διάθεση, χαρά και εξωστρέφεια.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει την προσωπική σου ζωή και να κλείσει οριστικά υποθέσεις που απασχολούν την σχέση σου. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους δείχνοντας ψυχραιμία γιατί η ένταση που κυριαρχεί είναι στα ύψη. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να χαλάσουν την καλή σου διάθεση κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά και τα αισθηματικά σου. Δείξε διαλλακτικότητα και κατανόηση στο ταίρι σου και μην επιτρέψεις στον εγωισμό να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά σου.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ανακατατάξεις σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πιθανή οικονομική πίεση που έχεις βιώσει. Παράλληλα καλό είναι να προσέξεις την συμπεριφορά σου στα προσωπικά σου καθώς τα συναισθήματα εντείνονται περισσότερο από ποτέ προκαλώντας σου ανασφάλειες και έντονο αίσθημα καχυποψίας προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου μακριά από εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ζητήματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Η νευρικότητα είναι αυτό που πρέπει να χαλιναγωγήσεις καθώς φαίνεται να μπορεί με ευκολία να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην σχέση σου. Βρες τη δύναμη να κλείσεις όποια ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου για να απολαύσεις το πάθος απογειώνει την ψυχολογία και των δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 απογειώνει τις ευαισθησίες σου και επικεντρώνει την προσοχή σου σε προσωπικό επίπεδο και στο πώς θα ικανοποιήσεις στο ταίρι σου. Θέλεις να του δείξεις στον απόλυτο βαθμό ότι πρωταγωνιστεί της ζωής σου και ότι αποτελεί φωτεινό σημείο στις δυσκολίες της εποχής. Είναι καθοριστικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τον έντονο συναισθηματισμό που νιώθεις καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα προκαλέσουν εντάσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να σου θυμίσουν ότι δεν έχεις κλείσει σημαντικά κεφάλαια της ζωής σου.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές καταστάσεις ή πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου για να σου δώσουν ώθηση ώστε να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Όμως οι προσωπικές σου ανασφάλειες είναι αυτές που μπορεί να κυριαρχήσουν και να σε οδηγήσουν στην κατήφεια. Προσπάθησε να μην είσαι σκληρός και απόλυτος με φιλικά πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις σου.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεση να κινηθείς σε ότι αφορά οικονομικά και επιχειρηματικά ζητήματα που πιθανά σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το στοίχημα για μένα είναι να καταφέρει να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να μπορέσεις να κλείσεις οικονομικές καταστάσεις που πιθανά σε προβληματίζουν. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να απολαύσεις με τον σύντροφό σου μοναδικές στιγμές. Είναι αρκετό να μην επιτρέψεις στην καχυποψία να κυριαρχήσει και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να νιώσετε τα συναισθήματα στον απόλυτο βαθμό.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε θέματα που απασχολούν την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά καταστάσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε να μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει καθώς είναι αυτός που θα σε κατευθύνει σε λανθασμένες συμπεριφορές και συγκρουσιακές καταστάσεις. Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, καλά θα κάνεις να μην χάσεις την ωριμότητα και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και δημιουργεί μοναδικές καταστάσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονα χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν και θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε βοηθήσει στο να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς και ότι σε απασχολεί έντονα.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού ενισχύει το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που πιθανά σε απασχολούν. Θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να συγκρατήσεις την καχυποψία και να μείνεις μακριά από εντάσεις που θα δυσκολέψουν την εξέλιξη των ζητημάτων σου.

Μήνας

ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 εντείνει την ανάγκη σου για ανεξαρτησία μέσα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις τον δικό σου χώρο ώστε να νιώθεις την απαιτούμενη ελευθερία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο του θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα αιφνιδιάζοντας σε θετικά. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που θα ανεβάσουν το κέφι σου και θα σου επιτρέψουν να πάρεις ψυχολογικές ανάσες που είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που θα πρέπει να δεις και να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα σε ενοχλήσουν και θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι στην καριέρα σου οδηγώντας σε σε συγκρούσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις κινήσεις σου σε ότι αφορά συνεργασίες και συμφωνίες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια που δεν τους επιτρέψουν την ελευθερία κινήσεων. Η ψυχραιμία και η ώριμη σκέψη θα βοηθήσουν να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με ρεαλισμό ώστε να έχεις θετικά αποτελέσματα.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου αυξάνοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό και τις αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες σου και στην προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος σε πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δεχτείς από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να κινητοποιηθείς παίρνοντας πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο που σε βοηθούν να εκτονώσεις την ένταση και να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να επικεντρωθείς στις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να σε απασχολούν ζητήματα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές αντιπαραθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να προγραμματίσουν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν τα δεδομένα και εκτοξεύουν την ένταση οδηγώντας σε στο να συγκρουστεί μετωπικά με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη ευκαιρία για να ανακαλύψεις πως θέλεις να κινηθείς έχοντας θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και μπορεί να αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δημιουργώντας πρόβλημα λόγω της έντασης που νιώθεις. Καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και μακριά από το άγχος τα οποία ζητήματα έχουν προκύψει, διαφορετικά η επικριτική σου διάθεση θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει προβλήματα. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία, καθώς δεν αποκλείεται να σου δοθούν ευκαιρίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σηματοδοτεί την ολοκλήρωση κύκλου ζητημάτων που απασχολούν έντονα σε σχέση με το κοντινό και το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να κρατήσεις την επικοινωνία καθώς είναι αυτή που σε ανακουφίζει στις συγκεκριμένες συνθήκες. Παράλληλα προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες αφού είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση λόγω ανατροπών που μπορεί να προκύψουν. Το να είσαι εγκρατής στις αντιδράσεις σου θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς πιο ψύχραιμα και να κάνεις κινήσεις με γνώμονα τη λογική και την ωριμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιθανή επαγγελματική εξέλιξη. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είναι ενδεδειγμένο να είναι αυτοσκοπός για εσένα η δημόσια εικόνα σου και να αφήσεις τον εαυτό σου να έρθει σε επαφή με το συναίσθημα. Αυτό θα βοηθήσει και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου που θα ενοχλήσουν. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς νέα πρόσωπα που έρχονται σε επαφή μαζί σου που μπορεί να σε βοηθήσουν στο επαγγελματικό πεδίο και να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 δημιουργεί σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς φαίνεται να υπάρχουν ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να αυξήσουν την ένταση κατακόρυφα. Πιθανές υποχρεώσεις και εμμονές δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που έρχονται, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο να κάνεις λάθη. Η αμέλεια είναι αυτή που μπορεί να σου στοιχίσει γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα επιμόρφωσης που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσει.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου αυξάνοντας κατακόρυφα τις απαιτήσεις από καθημερινές υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εσένα καθώς φαίνεται να αυξάνεται σημαντικά το άγχος επηρεάζοντας τις σχέσεις με τους γύρω σου με δυσάρεστο τρόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την γκρίνια και την επικριτική διάθεση που εκδηλώνεις καθώς θα ενοχλήσουν σημαντικά και θα δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στα συναδελφικό περιβάλλον όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να στραφείς στα οικονομικά σου και να κλείσεις ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχουν έρθει στην επιφάνεια θέματα που απασχολούν την προσωπική σου ζωή και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις κτητικός και αδιάλλακτος απέναντι στο ταίρι σου. Να έχεις στο νου σου ότι ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε θέματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα που δεν θα βοηθήσουν να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απολαύσει μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μελλοντικά στη ζωή σου και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που πιθανά εκδηλώνεις στο ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς είναι αυτή που θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις. Μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που έχεις δημιουργήσει.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν και ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σου προκαλούν άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να είσαι εγκρατής και ρεαλιστής στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα έξοδά σου γιατί είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο εισόδημά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις το ταίρι σου προκαλώντας τις ανάλογες αντιδράσεις.

ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 φτιάχνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Η ευχάριστη διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία και αυτό είναι κάτι που λειτουργεί ευεργετικά τόσο στο περιβάλλον που κινείσαι όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου γεμίζοντας χαρά και παιδικότητα τις στιγμές. Προσοχή γιατί η διάθεση για περιπέτεια μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να αφορούν τα οικονομικά σου ή επιχειρηματικές κινήσεις που ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε δυσκολίες που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ή σε αιφνιδιαστικά γεγονότα που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Το ένστικτό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άκρως θετικά αποτελέσματα αρκεί να το εμπιστευτείς και να χαλιναγωγήσεις την ένταση. Σε προσωπικό επίπεδο η καχυποψία μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση σου και να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου σε γεμίζει διάθεση για ενεργητικότητά και δημιουργικότητα. Αυτό απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά τόσο με το ταίρι σου όσο και με πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όπου χρειάζεται κάτι που θα λειτουργήσει θετικά και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς η αποφασιστικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την επιθυμία να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό εγείρει ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων και δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή που μπορεί να σε προβληματίσουν. Η διαχείριση που θα επιλέξεις να παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς ο εγωισμός και τα ξαφνικά ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς. Να θυμάσαι ότι για να κρατήσεις τις ισορροπίες θα πρέπει να διανύσεις τα μισά του δρόμου και να βρεις σημεία στη σχέση σου που ικανοποιούν εσένα και τους άλλους.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε οικογενειακά ζητήματα καθώς φαίνεται να προκύπτουν θέματα που σε αλλάζουν σαν άνθρωπο. Οι υπερβολές και η ανάγκη να ελέγξεις τις καταστάσεις στον οικογενειακό κύκλο μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Δεν πρέπει να μπεις σε διαδικασία όπου θα προσπαθήσεις να επιβάλεις με πλάγιους τρόπους και μέσα τα δικά σου θέλω καθώς αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικεία πρόσωπα. Ήρθε η στιγμή να πετάξεις από πάνω σου προκαταλήψεις και νοοτροπίες που δεν σου ταιριάζουν.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό σε προσανατολίζει σε σχέση με την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή για θέματα που μπορεί να υπάρχουν. Είναι σημαντικό να επιδιώξεις να κλείσεις κύκλους σχέσεων που θεωρείς ότι δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν ή καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα και να μην σου επιτρέπουν να εκφράσεις την προσωπικότητά σου με τον τρόπο που θέλεις. Συγκρούσεις και επιθετικότητα θα μπουν εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε βοηθά να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν και σχετίζονται με τρίτους. Έχουν την ευκαιρία να δρομολογήσεις επενδύσεις, εκκρεμότητα και επιχειρηματικές κινήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μπορείς να αντιληφθείς γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς και να αξιοποιήσεις την κάθε συγκυρία. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος και η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε ζήλεια και καχυποψία. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο γιατί αυτό είναι που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 είναι πιθανό να φέρει σημαντικές ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει στην αποξένωση. Καλά θα κάνεις να είναι προσεκτικός σε ότι αφορά την προσωπικά και επαγγελματική σου ζωή αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποστάσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στους συγκεκριμένους τομείς. Πιθανές δυσκολίες σε οικογενειακό επίπεδο δεν βοηθούν στο να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου με ευκολία και δυσχεράνει περισσότερο την κατάσταση. Είναι επιτακτική ανάγκη να επικρατήσει η ωριμότητα και η λογική σκέψη για να μπορέσεις να αποφύγεις σημαντικές αλλαγές που θα σε στιγματίσουν.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Προηγούμενες προστριβές ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα αν δεν προσπαθήσεις να ρίξεις τους τόνους. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις καθώς είναι αυτή που θα δώσει το στίγμα για να επικρατήσει ηρεμία ή εκρηκτική κατάσταση.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που εκκρεμούν και καλείσαι να τα διεκπεραιώσεις. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητά σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Οι εκρήξεις σου δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και το οικογενειακό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Προσοχή γιατί επιθετικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ώριμη σκέψη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου δίνοντας ευκαιρίες κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις που μπορεί να ανοίξουν νέους σημαντικούς ορίζοντες για εσένα. Η διαίσθηση μπορεί να κυριαρχήσει και να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα επιχειρήματα σου αποτελούν εχέγγυα για τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Οι συμφωνίες αυτές μπορεί να έχουν και σημαντικά οικονομικά οφέλη γι’ αυτό αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε αναγκάζει να δεις θέματα από το παρελθόν που ακόμα δεν έχουν κλείσει και καλείσαι να τα αντιμετωπίζεις μακριά από τον έντονο συναισθηματισμό που δεν αφήνει περιθώρια να δεις ξεκάθαρα. Η ένταση μπορεί να επηρεάσει τόσο τις σχέσεις με το συναδελφικό περίγυρο, όσο και τη σχέση σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται να υπάρχουν ανατροπές στα σχέδιά σου που σε οδηγούν σε εκρήξεις. Προσοχή γιατί ο ρεαλισμός και η ψυχραιμία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τα όποια ζητήματα έρθουν στο προσκήνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 στρέφει όλη σου την προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις την συντροφικότητα και την αγάπη τους με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επικοινωνία με νέα πρόσωπα που σε κεντρίζουν την προσοχή και μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στα αισθηματικά σου. Σε οικονομικό επίπεδο οι συμφωνίες σου μπορεί να είναι αρκετά αξιόλογες αρκεί να καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που θα ικανοποιήσει τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και δεν αφήνει περιθώρια για να συνεχίσεις με τους προηγούμενους ρυθμούς σου. Οι ανατροπές αυτές μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου και να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται σχέδια που μπορεί να έχεις να βρουν εμπόδια και αυτό να οδηγήσει σε απότομες και επιθετικές συμπεριφορές. Σε ότι αφορά την σωματική σου υγεία έχεις την ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα κάνοντας μία νέα αρχή που θα βοηθήσει το σώμα σου να έχει ενέργεια, η προσπάθεια όμως θα πρέπει να είναι έντονη και μεθοδική.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου και σε δραστηριοποιεί κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς θέλεις να κινηθείς δυναμικά στους συγκεκριμένους τομείς. Είναι σημαντικό να επιλέξεις κάτι που θα σου κινεί το ενδιαφέρον καθώς με ευκολία μπορείς να βαρεθείς και να εγκαταλείψεις την κάθε προσπάθεια. Νέα ζητήματα γνώσεων έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι που θα ανοίξει τους ορίζοντές σου. Προσοχή σε πιθανή η νευρικότητα που μπορεί να εκδηλώσει στα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή κυρίως στην φιλική σου ζωή και στην προσωπική σου σχέση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν θέματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να δώσεις οριστικά λύσεις. Η νευρικότητα που σε διακατέχει μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις επιθετικός δημιουργώντας συγκρουσιακές καταστάσεις με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί αυτό είναι κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα και δεν θα σου επιτρέψει να δώσεις λύσεις με ώριμο και ρεαλιστικό τρόπο.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις άμεσα τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες μου φαίνεται να αλλάζουν ριζικά καθώς θέτεις νέες προτεραιότητες που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για νέους φόρους εισοδήματος που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα ικανοποιητικό εισόδημα που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η κτητικότητα και η αδιαλλαξία μπορεί να εκδηλωθεί σε υπερβολικό βαθμό και αυτό να ενοχλήσει.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού μπορεί να φέρει ζητήματα φιλικών σχέσεων και προσωπικής ζωής στην επιφάνεια καθώς καλείσαι να δώσεις οριστικά λύσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις και να αφήσεις πίσω σου στόχους και φιλοδοξίες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Παράλληλα προσοχή η ζωή καθώς η ένταση που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για να αντιμετωπίσεις ήρεμος δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 σε ωθεί να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να αλλάξεις συνήθειες που δεν σε βοηθούν να έχεις ενέργεια. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ισορροπήσεις τις εμμονές και την ανάγκη να επικεντρωθείς στην λεπτομέρεια. Δεν σε βοηθούν να απολαύσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα και σου προκαλούν δυσθυμία επηρεάζοντας σημαντικά την ψυχολογία σου. Η ικανοποίηση που σου δίνεται από την προσφορά στη δουλειά σου δεν αφήνει περιθώρια για να χαρείς την προσωπική ζωή και αυτό μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι αισθηματικά δεν αποκλείεται να γίνουν ανατροπές και να έρθουν στη ζωή σου πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν τον αλλάξεις άρδην την διαχείριση σου. Είναι σημαντικό να δείξεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και πατάς γερά στα πόδια σου καθώς το έλλειμμά της θα προκαλέσει προβλήματα και θα βάλει εμπόδια στις οποίες σου επιδιώξεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά για να νιώσεις πώς είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας, η εσωτερική σύγκρουση όμως που υπάρχει δεν σου επιτρέπει να το απολαύσεις.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου και σε οδηγεί στο να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες για νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου καθώς δείχνει με υπερβάλλεις είτε στη συντήρηση είτε στην σπατάλη γι’ αυτό είναι αρκετό να δημιουργήσει προβλήματα και τριγμούς με τους γύρω σου. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχει υπομονή και επιμονή για να πετύχεις τους οικονομικούς στόχους που θέλεις, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι καλείσαι να αποφύγεις την αδιαλλαξία και το πείσμα που μόνο εμπόδια θα σου δημιουργήσουν.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή και δεν αποκλείεται να πρέπει να κάνεις κινήσεις που θα οδηγήσουν στο οριστικό κλείσιμο κεφαλαίων. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την συγκρουσιακή διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις που θα στοιχίσουν τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογένεια. Δείξε την απαιτούμενη και ωριμότητα και δεν θα χάσεις.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στο ζώδιό σου επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και δημιουργεί τις απαιτούμενες ευκαιρίες για να κάνουν σημαντικές κινήσεις που θα επηρεάσουν όλους τους τομείς της ζωής σου. Κυρίως όμως αυτό που βιώνεις είναι μία μεταμορφωτική αλλαγή της προσωπικότητας σου καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξεις ριζικά στάση στα πράγματα και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι πιθανές δυσκολίες στη ζωή σου. Οι ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν δεν αποκλείεται να είναι αρκετές, όμως πιθανό είναι να γίνεις πιεστικός και εξουσιαστικός με τους γύρω σου χάνοντας το μέτρο και την ουσία του της οποίας καταστάσεις βιώνεις. Προσοχή γιατί οι υπερβολές και ο έντονος παρορμητισμός θα βλάψουν χαρακτηριστικά τα σχέδιά σου.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να δείξεις σε όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένεια καθώς φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου πορεία και τις σχέσεις με τους γύρω σου. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι απότομες και επιθετικές και αυτό θα δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, γι’ αυτόν προσπάθησε να συγκρατήσεις την οποία νευρικότητα καθώς δεν θα βοηθήσει να διαχειριστείς με λογική τα όποια προβλήματα προκύψουν. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά που μου κάνεις κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 στρέφει όλη σου την προσοχή στην αγάπη, το πάθος, την χαρά και τη διάθεση να αφιερωθείς εξολοκλήρου στο ταίρι σου καθώς ήρθε η στιγμή να απολαύσεις μοναδικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να έχει σημαντικές ευκαιρίες ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Η έντονη ανάγκη να δείξεις τα συναισθήματά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Η διάθεση να προβληθείς οφείλει να έχει μέτρο γιατί διαφορετικά θα έχει αρνητικές προεκτάσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις οικογενειακές σχέσεις που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα και δεν αποκλείεται να επικρατήσει ένταση πού θα οδηγήσει σε συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ώριμη συμπεριφορά. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να αντιληφθείς ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις κινήσεις για μία νέα αρχή είτε για την δική σου οικογένεια είτε για να μετακομίσεις μακριά από την πατρική σου οικογένεια. Φαίνεται ότι έχεις διάθεση να δείξεις τα όριά σου στα οικεία πρόσωπα, αυτό όμως είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες που θα επηρεάσουν αρνητικά.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα την επιθυμία για δράση και για να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Επηρεάζονται σημαντικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να σε ικανοποιήσουν από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και παρορμητικός κάτι που θα στοιχίσει σημαντικά αφού θα οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις και σφοδρές αντιπαραθέσεις. Φρόντισε να εκτονώσεις την ενεργητικότητά σου με δημιουργικό τρόπο και να αποφύγεις τους καβγάδες.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να ήρθε η στιγμή να πας να το πουλήσεις για οριστικό κλείσιμο κύκλων και σχέσεων. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα πράγματα καθώς μπορεί να γίνεις και ιδιαίτερα επιθετικός κάτι που θα ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις και θα οδηγήσει σημαντικές προστριβές. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και να αφήσεις μακριά τη νευρικότητα που δεν θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και έρχονται με ορμή στην επιφάνεια καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με το να τα δεις κατάματα και να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις. Η συναισθηματική φόρτιση είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συμπεριφορές και ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου. Είναι δεδομένο όμως ότι αυτή η περίοδο παίζει καθοριστικό ρόλο στον ψυχισμό σου και σου δίνει την ευκαιρία να αποβάλεις πράγματα που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που να αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς φαίνεται να έρχεται η στιγμή που ολοκληρώνει τις συμφωνίες ή καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι εγκρατής στη συμπεριφορά σου και να μην επιτρέψει στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχεις εσύ ο ίδιος δημιουργήσει. Οι σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά και για το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς φαίνεται η αντίδρασή σου να ενοχλούν και να μην είναι ανοιχτές.

ΙΧΘΕΙΣ
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 03.04 σε γεμίζει συναισθηματισμό και τρυφερότητα και αυτό γίνεται έκδηλο στα οικεία πρόσωπα και στον άνθρωπό σου. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις αυτά που νιώθεις ικανοποιώντας τα πρόσωπα γύρω σου. Στρέφεσαι στο να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον στον προσωπικό του χώρο καθώς θέλεις να υποδέχεται σε αυτούς που νιώθεις κοντά σου και να τους περιποιείσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή κυκλοθυμική διάθεση καθώς οι ανασφάλειές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι το να χειριστείς τους γύρω σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές συμφωνίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που σε ταλαιπωρούν μπορεί να γίνουν εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις σου γι’ αυτό φρόντισε να συγκρατήσεις την κατήφεια και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Ανατροπές έρχονται και στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις και απομακρύνσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν αρκετά.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει από τα μέσα του μήνα το δεκαήμερό σου και δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία καθώς φέρνει στο νου καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει. Δεν θα σου είναι εύκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να ταλαιπωρήσει την ψυχολογία σου και να σε οδηγήσει σε κατήφεια. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη, τον διαλογισμό και την προσευχή που θα μπορέσει να σε φέρει σε επαφή με τον θεό που κρύβεις μέσα σου. Είναι αυτό που θα ανακουφίσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα από την θετική του σκοπιά.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και δεν αποκλείεται να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρεις αποφάσεις για κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι τα ξεσπάσματα και οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις κάτι που δεν θα βοηθήσει τις όποιες εξελίξεις. Φρόντισε να εμπιστευτείς την έντονη διαίσθηση σου και να την αφήσεις να σε καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή λύση για εσένα.

3οδεκαήμερο
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δεκαήμερό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκμεταλλευτείς πιθανές ευκαιρίες που έρχονται ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους και στα όνειρά σου. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται γιατί είναι αυτές που μπορεί να το φέρουν και σημαντικά κέρδη στον οικονομικό τομέα. Οι φιλίες αλλάζουν ριζικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα εισβάλουν στο φιλικό περιβάλλον και θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Αυτό που πρέπει να φροντίσεις είναι να περιορίσεις την ανάγκη επιβολής που μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά στους γύρω σου.

Στις 08.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Επιχειρηματικές δράσεις και επαφές με τρίτους μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που να είναι άκρως θετικές για εσένα. Αυτό όμως που καλείσαι να διαχειριστείς είναι η ένταση και η ψυχολογική αναστάτωση που νιώθεις καθώς μπορεί να σταθούν εμπόδιο στις οποίες επιδιώξεις σου. Οι συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δεν θα σε βοηθήσουν στην οποία εξέλιξη των πραγμάτων, αντίθετα θα σταθούν εμπόδιο σε πιθανές θετικές προοπτικές για εσένα.https://www.myastro.gr/