Κριός

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου δεν είναι μια εύκολη θέση για εσάς όσο αφορά την επαφή με τα συναισθήματα σας. Το ψυχικό φορτίο μπορεί να το νιώθετε πιο βαρύ και θέλετε να απομονωθείτε κάνοντας πράγματα μόνο για εσάς. Αν χρειαστεί να πάρετε κάποια απόφαση σήμερα καλό θα ήταν να βασιστείτε σε αντικειμενικά δεδομένα. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ανοίγει επικοινωνιακούς δρόμους με άτομα που αγαπάτε και νοιάζεστε. Η επαφή με τα συναισθήματα σας είναι σημαντική σήμερα και μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε μια κατάσταση που σχετίζεται με αυτόν τον τομέα και δεν ξέρετε πώς να εκφραστείτε. . .

Δίδυμοι

Οι δομές αλλάζουν και οι αξίες αναθεωρούνται με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει αυτούς τους τομείς σε εσάς προσωπικά. Είναι σημαντική αυτή η περίοδος γιατί έρχεστε σε επαφή με πράγματα και καταστάσεις που είναι πρωτόγνωρα και δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε πολλά προσωπικά σας ζητήματα. Είναι σίγουρο πως θα βγείτε νικήτρια/ής μετά το πέρας της πανδημίας. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας τονώνει και νιώθετε πιο κοντά σε ότι πρεσβεύετε. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε και σήμερα έχετε αυτή την εύνοια. . .

Λέων

Ήρεμη μέρα όσο αφορά τα εξωτερικά ερεθίσματα αλλά δεν θα λέγαμε πως συμβαίνει το ίδιο σε ψυχικό επίπεδο. Είστε σε καλό δρόμο αλλά νιώθετε πως η στήριξη από ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε μπορεί να μην είναι αυτή που θα θέλετε. Είναι πως το νιώθετε εσείς και καλό είναι να σκεφτείτε σήμερα πόση αλήθεια και αντικειμενικότητα έχει αυτή η αίσθηση. . .

Παρθένος

Μέρα αγάπης και αλληλεγγύης σε πολλά επίπεδα για εσάς. Σήμερα μπορείτε να αφιερωθείτε σε κάτι συλλογικό ή να σταθείτε σε ένα προσωπικό θέμα ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Να δώσετε τις συμβουλές σας σε μια ομάδα ανθρώπων, να πείτε τις σκέψεις σας αν αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει το σύνολο και το κοινό όφελος. . .

Ζυγός

Όλα έχουν πάει πολλά βήματα πίσω, είναι κατανοητό και συμβαίνει σε όλους μας αλλά δίνεται ταυτόχρονα η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν ήταν μέρος της καθημερινότητάς σας, στο βαθμό που είναι στο σήμερα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία. . .

Σκορπιός

Το μυαλό σας ταξιδεύει σήμερα σε άλλη γη σε άλλα μέρη και είναι πολύ ευεργετικό για εσάς. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βοηθά να αλλάξετε στάση σε κάτι που είναι ήδη στην ζωή σας, να φιλοσοφήσετε περισσότερο, να έρθετε πιο κοντά σε αυτό, με διαφορετικό περισσότερο επεκτατικό τρόπο. Ενδώστε και αφεθείτε σε αυτή την νέα εμπειρία. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο δεν είναι η καλύτερη θέση για εσάς σήμερα με την έννοια πως σας προσγειώνει και αυτό δεν είναι κάτι ευχάριστο για εσάς. Κρατήστε την αισιοδοξία σας υψηλά ακόμη και αν ψυχικές φορτίσεις σας επηρεάζουν έντονα σήμερα. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και σήμερα σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες για κάποιον λόγο είτε είχαν μείνει πίσω είτε συνειδητά τις είχατε βάλει τις άκρη λόγω έλλειψης χρόνου. Είναι σημαντική στιγμή να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να ζήσετε νέες εμπειρίες, ακόμη και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν για όλους μας. . .

Υδροχόος

Πρακτικά θέματα κινητοποιεί η Σελήνη στον Καρκίνο και θέλετε να βάλετε μια σχετική “τάξη” σε ότι ασχολείστε αυτή την στιγμή ή πρακτικά μέσα στο σπίτι σας. Θα ήταν σκόπιμο να το κάνετε βάσει των πραγματικών σας αναγκών και όχι βάσει το τι ζητούν οι άλλοι από εσάς. Ένα είδος ισορροπίας θα ήταν ιδανικό. . .

Ιχθύες

Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ ενεργή αλλά δεν είναι σίγουρο πως η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολλά πράγματα. Το ιδανικότερο θα ήταν να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας ταξιδέψει την ίδια στιγμή που τα πόδια σας πατούν γερά στην γη και εννοείτε πως το κάνετε από σπίτι σας.

https://astroguide.gr/