Οι αισθηματικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2020: Νέα δεδομένα στις σχέσεις.
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Κυρίαρχο ρόλο στο συμπέρασμα πως η Άνοιξη προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική για την προσωπική μας ζωή, παίζει η θεά του έρωτα η Αφροδίτη η οποία θα παραμείνει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα ζώδιο, αυτό των Διδύμων. Η Αφροδίτη συνήθως ολοκληρώνει την πορεία της σε ένα ζώδιο μέσα σε ένα μήνα, πολλές φορές και κάτι λιγότερο από μήνα.

Αυτή τη χρονιά η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 και στο ίδιο ζώδιο θα γυρίσει ανάδρομη στις 13/5 πηγαίνοντας «μπρος-πίσω» τα αισθηματικά μας ζητήματα, τις αποφάσεις αλλά και τα θέλω μας. Η ανάδρομη πορεία της θα διαρκέσει έως τις 25/6 και ύστερα θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει έως τις 8 Αυγούστου. Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα διάστημα αρκετών μηνών όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αυτό το εξωστρεφές ζώδιο και με την αναδρομή της θα δημιουργήσει νέα ζητούμενα αλλά και νέα δεδομένα στις αισθηματικές σχέσεις.

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που χρειάζεται προσοχή -τουλάχιστον κατά τις δέκα πρώτες ημέρες του- καθώς η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ουρανό δείχνει μία γενικότερη διάθεση εκνευρισμού, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο για τη θεά του έρωτα να κλέψει την παράσταση.

Από τις 12/4 τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο για αρκετό διάστημα, έως τις αρχές Μαΐου. Αυτό θα αποτελέσει μία πολύ βοηθητική συγκυρία για αισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτά καθώς αυτά θα αποτελέσουν μία πηγή θετικών νέων.

Το δεύτερο μισό του Απριλίου θα είναι πολύ πιο ευχάριστο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα που σχετίζονται με την προσωπική μας ζωή και τα αισθηματικά μας ζητήματα, τα οποία θα αφήσουν μία αχτίδα αισιοδοξίας στη διάθεσή μας. Το φλερτ θα έχει την τιμητική του μιας και η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο και θα αποτελέσει μία «πηγή ενέργειας».

Ο Μάϊος στο πρώτο 10ημερο του θα ακολουθήσει τα χνάρια του Απριλίου, δίνοντας ευκαιρίες για αισθηματικές επαφές και επικοινωνία με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν αλλά και αισιόδοξες σκέψεις.

Στις 13/5 το κλίμα την προσωπική ζωή θα αλλάξει καθώς ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και θα δημιουργήσει μία σειρά δύσκολων όψεων με την Αφροδίτη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους.

Την ίδια ημέρα με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της. Αυτό δείχνει πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα τα οποία θα ανατρέψουν το ανάλαφρο κλίμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, όμως θα είναι εύκολο να τα διευθετήσουμε, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε τη θέληση να το κάνουμε.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα ενισχύσει το σενάριο των επιστροφών ανθρώπων του παρελθόντος, οι οποίοι θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους ζητώντας μία δεύτερη ενδεχομένως και τρίτη ευκαιρία. Από την άλλη το δεύτερο μισό του Μαΐου ενδείκνυται για όσους θέλουν να προσεγγίσουν ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε είτε μία σχέση είτε μία εκκρεμής αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου μπορούμε να πούμε ότι είναι sos για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς μία σειρά αστρολογικών συγκυριών δείχνουν πως τα ζητήματα καρδιάς θα αρχίσουν να περιπλέκονται. Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ποσειδώνα στις 20/5, θα φέρουν πληροφορίες για αισθηματικά ζητήματα, όμως ταυτόχρονα θα φέρουν και ψέματα δημιουργώντας ένα θολό τοπίο γύρω από αυτά.

Η ειλικρίνεια θα είναι πολύ σημαντική για τις εξελίξεις και αν δεν υπάρξει, τότε είναι πολύ πιθανόν αργότερα να γίνουν αποκαλύψεις οι οποίες μπορεί να αλλάξουν τη ροή των σχέσεων. Καλό θα ήταν να αποφευχθούν σημαντικές αποφάσεις προς το τέλος Μαΐου -ιδιαίτερα αν αυτές ενέχουν ρίσκο με κάποιο τρόπο- και ας έχουμε στο μυαλό μας το ρητό που λέει «να μην κάνουμε ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν».

ΚΡΙΟΣ
Αγαπημένε μου Κριέ ο Απρίλιος ξεκινά με άλλη διάθεση καθώς στις 3/4 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων, ένα ζώδιο που σου ταιριάζει πολύ και σε βοηθά να γίνεις ακόμα πιο επικοινωνιακός στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν κάποιες ανατροπές στην επικοινωνία που έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου μιας και θα υπάρξουν πράγματα τα οποία θα σας εκνευρίσουν και θα αποτελέσουν αιτία για διαφωνίες μεταξύ σας. Το δεύτερο μέσο του Απριλίου προμηνύεται πολύ καλό για τα αισθηματικά ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς από τις 12/4 η Αφροδίτη θα σχηματίζει μία θετική όψη τριγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνοντας πως μέσω των ανθρώπων του φιλικού και του στενού σου περιβάλλοντος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Το φλερτ θα έχει την τιμητική του και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μην παρασυρθείς!

Ο Μάϊος θα συνεχίσει στην ίδια διάθεση και αυτό δείχνει πως μέχρι και τις 13/5 θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να φλερτάρεις και να αποκτήσεις ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Στις 13/5 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (έως 25/6) δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του Μαΐου θα υπάρξουν ζητήματα, τα οποία θα σε γυρίσουν πίσω σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν, μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις καθώς χρειάζεται να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξει παρασκήνιο σε μία αισθηματική ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπημένε μου Ταύρε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος κρύβει αρκετό παρασκήνιο στα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες κινήσεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες δεν θα γίνουν κατευθείαν αντιληπτές από εσένα. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 και πρωταρχικό σου μέλημα θα είναι η συναισθηματική ασφάλεια και μπορείς να την έχεις αρκεί να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις. Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα σε άλλους τομείς τα οποία θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου μακριά από την προσωπική σου ζωή. Από τις 12/4 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει μία ευνοϊκή όψη με τον Άρη πού βρίσκεται στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή και να μην την αφήσεις να πηγαίνει «με τον αυτόματο πιλότο».

Ο Μάϊος ξεκινά με καλές συγκυρίες για τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν και το παρασκήνιο σε αυτά ενδέχεται να υπάρχει ακόμα καθιστώντας απαγορευτικές τις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Από τις 13/5 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (έως 25/6). Τώρα είναι πολύ πιθανό το σενάριο να επιστρέψει μία παλιά σου σχέση, όμως θα πρέπει να σκεφτείς διπλά πριν της δώσεις μία ευκαιρία, ιδιαίτερα αν προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα είναι ή αισθηματική ασφάλεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία «ανακριτική» διάθεση απέναντι στο ταίρι σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αν δεν θέλεις να τον κάνεις να αισθανθεί εγκλωβισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπημένε μου Δίδυμε είσαι ένα από τα ζώδια που ο Απρίλιος θα ξεκινήσει κατευθείαν με ελπιδοφόρα διάθεση για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σου στις 3/4. Βέβαια το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου χρειάζεται προσοχή καθώς η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνουν κάποια προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως ή κάποια εμπόδια την επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Από τις 12/4 τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο καθώς έως και το τέλος του μήνα η Αφροδίτη -η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σου και υπόσχεται νέα ειδύλλια, νέους έρωτες αλλά και πολλά φλερτ- θα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτό δείχνει πως θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου ζητήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις σταθερές απόψεις για νέες γνωριμίες καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από ερεθίσματα που δέχεσαι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερότητα.

Ο Μάϊος έρχεται με καλή διάθεση για εσένα και σου λέει να τακτοποιήσεις και να διευθετήσεις μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του αισθηματικές εκκρεμότητες. Από τις 13/5 όπου ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και την ίδια ημέρα η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου (έως τις 25/6), ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο χρειάζεται προσοχή ώστε να υπάρξει σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι υπαρκτό σενάριο κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις πολύ τον τρόπο που θα το διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να γυρίσεις σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το προσεγγίσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις κατά νου πως θα ακουστούν μεγάλα λόγια -ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα- είτε από εσένα είτε προς εσένα και αυτά στην πορεία θα οδηγήσουν σε απομυθοποιήσεις προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπημένε μου Καρκίνε ο Απρίλιος φέρνει αναμνήσεις -ιδιαίτερα σε εσένα που είσαι ελεύθερος- από περασμένες αγάπες και πρόσωπα του παρελθόντος. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 και δείχνει πως στο μυαλό σου είναι πιθανό να γυρίζει ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά το παρελθόν. Το πρώτο δεκαήμερο δεν είναι ελπιδοφόρο καθώς η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν προάγεται τη σταθερότητα ούτε και τα νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο. Από τις 12/4 το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, το οποίο μάλιστα θα διαρκέσει για αρκετό διάστημα. Τώρα είναι η ευκαιρία να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν αυτός δεν σου είναι άγνωστος. Σε κάθε περίπτωση το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό για εσένα καθώς η λίμπιντο θα είναι αυξημένη και είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα περάσεις υπέροχες στιγμές!

Ο Μάϊος έρχεται με ευνοϊκές συγκυρίες και για εσένα αν και η αλήθεια είναι πως θα πιάσεις τον εαυτό σου να κρατά μυστικά! Είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο όμως θα πρέπει να περιμένεις καθώς μέχρι και τις 13/5 το κλίμα δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα για αυτή τη νέα γνωριμία. Στις 13/5 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων κάνοντας τα πράγματα πιο ξεκάθαρα για εσένα και ταυτόχρονα η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (έως τις 25/6). Αυτό δείχνει πως οι πιθανότητες να γυρίσει ένα πρόσωπο του παρελθόντος αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις ενέργειες που μπορεί να τη βλάψουν. Κράτησε μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια μιας και το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου δείχνει πως θα ακούσεις πολλά, αλλά πρέπει να πιστέψεις λίγα.

ΛΕΩΝ
Αγαπημένε μου Λέοντα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 δείχνει πως ο Απρίλιος θα είναι ένας επικοινωνιακός μήνας, ο οποίος υπόσχεται νέα φλερτ και αισθηματικές συγκινήσεις ακόμα και εξ αποστάσεως. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι φίλοι σου καθώς εκείνοι θα είναι η αιτία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Βέβαια κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνουν πως τα γρήγορα συμπεράσματα και οι γρήγορες αποφάσεις για τα αισθηματικά σου ζητήματα θα αποτελέσουν παγίδες. Από τις 12/4 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα παρατεταμένο τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό θα φέρει ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση η οποία θα έχει σταθερές βάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για αυτή, ακόμα και να την πας ένα βήμα παρακάτω.

Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου ενδείκνυται για επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν καθώς και αυτό είναι ελπιδοφόρο για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Από τις 13/5 που ο Άρης θα περάσει το ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων (έως 25/6) θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε επανεμφανίσεις ατόμων του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να έχεις μία αισθηματική περιπέτεια με ένα πρόσωπο που ήσασταν μαζί κατά το παρελθόν όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε περίπτωση που επιθυμείς και επιδιώκεις σταθερότητα μαζί του. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους πληροφορίες οι οποίες θα σε μπερδέψουν. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αισθηματικές επιλογές, μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει θολό τοπίο στην αισθηματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπημένε μου Παρθένε ο Απρίλιος σε βρίσκει ανήσυχο για αρκετά ζητήματα και μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται και τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 θα σε κάνει να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και τώρα πια δεν το βλέπεις όσο θα ήθελες. Η απομάκρυνση από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα σε βοηθήσει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς με αυτό τον τρόπο θα «ελέγξεις» ποιος πραγματικά σου λείπει. Στις πρώτες 10 ημέρες του Απριλίου είναι πιθανόν να υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο στα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να αφήσεις τις ενέργειες σε αυτά για αργότερα. Από τις 12/4 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα είναι ελπιδοφόρο για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να ξεκινήσει δειλά-δειλά ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο.

Ο Μάϊος στο ξεκίνημα του κινείται στο ίδιο επίπεδο δείχνοντας πως τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να δραστηριοποιηθείς και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να κλείσεις όσες περισσότερες αισθηματικές εκκρεμότητες γίνεται καθώς από τις 13/5 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (έως 25/6) μπορεί να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να αρχίσεις να «κοιτάς αλλού». Προτίμησε την ειλικρίνεια αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος. Σε περίπτωση που έχεις κάποια νέα συνάντηση το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να έχεις κατά νου πως μπορεί να ακούσεις κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο πρόσωπο που έχεις απέναντί σου.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένε μου Ζυγέ είσαι από τα ζώδια τα οποία ευνοούνται τον Απρίλιο καθώς στις 3/4 η είσοδος της Αφροδίτης στο αέρινο και φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων υπόσχεται νέους έρωτες και νέες συγκινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Παρά όλα αυτά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι καθώς η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνουν πως θα υπάρξουν αποκαλύψεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ροή των αισθηματικών ζητημάτων. Από τις 12/4 η διάθεσή σου αλλά και το κλίμα αλλάζει άρδην καθώς το παρατεταμένο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις μία νέα σχέση, να βελτιώσεις μία ήδη υπάρχουσα, να επικοινωνήσεις και να έρθεις κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Ο Μάϊος ξεκινά με πολύ καλή διάθεση -μην ξεχνάς πως το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη εξακολουθεί να είναι σε ισχύ- δείχνοντας πως το πρώτο δεκαήμερο αξίζει να επενδύσεις σε αισθηματικά ζητήματα και τη διευθέτηση τους, καθώς θα βγεις κερδισμένος. Στις 13/5 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της (έως τις 25/6) δημιουργώντας προβλήματα στη δράση. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε κρατήσουν μακριά από τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Ένας παλιός σου έρωτας ενδεχομένως να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου, όμως πριν αποφασίσεις να του δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχεται. Το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου χρειάζεται προσοχή σε νέες αλλά και παλαιότερες γνωριμίες, καθώς οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ποσειδώνα θολώνουν το τοπίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπημένε μου Σκορπιέ ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά την επαφή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα κάνεις τα πάντα για αυτό. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 και υπόσχεται έντονο πάθος αλλά και έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις να πιέσεις τον σύντροφό σου καθώς αυτό θα είναι κάτι το οποίο ενδεχομένως να κάνεις ακόμα και ασυνείδητα. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες μπορεί να σε φέρουν πολύ κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου δεν προάγει τη σταθερότητα. Από τις 12/4 οι αστρολογικές συγκυρίες θα είναι πιο ευνοϊκές για να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή να προχωρήσεις σε μία νέα, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα συμβαδίζουν και θα είναι και εύκολο να τις επικοινωνήσει στον «ενδιαφερόμενο».

Ο Μάϊος σου λέει να τακτοποιήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις κατά το πρώτο δεκαήμερο του καθώς μετά ίσως υπάρξουν δυσκολίες σε διευθετήσεις και ξεκαθαρίσματα. Στις 13/5 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και την ίδια ημέρα η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους (έως 25/6). Αυτοί οι δύο πλανήτες θα σχηματίζουν δυσαρμονική όψη μεταξύ τους δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία, στη δράση αλλά και στην αντίδραση μεταξύ συντρόφων. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου δείχνει πως θα συμβούν κάποια γεγονότα τα οποία θα παρουσιαστούν κάπως αλλιώς, για αυτό θα πρέπει να πιστεύεις μόνο όσα βλέπεις και όχι όσα ακούς, ώστε να αποφύγεις τις λάθος αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπημένε μου Τοξότη ο Απρίλιος σου φέρνει στο μυαλό πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα, μιας και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 σε προτρέπει να δώσεις προσοχή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου μπορεί να δημιουργηθούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σου με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή στις αισθηματικές προσεγγίσεις γενικότερα, όμως αυτά γρήγορα θα ξεπεραστούν. Από τις 12/4 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα παρατεταμένο τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο τα αισθηματικά σου ζητήματα θα αρχίσουν να κινούνται και η στασιμότητα του προηγούμενου διαστήματος θα αρχίσει να φεύγει. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δραστηριοποιηθείς μαζί με το ταίρι σου σε νέες κατευθύνσεις και αν είσαι ελεύθερος να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, καθώς ο μήνας από τα μέσα και μετά είναι πολλά υποσχόμενος.

Όμως οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν ούτε το Μάϊο τουλάχιστον το πρώτο 10ημερο του, καθώς τότε μπορεί να εξελιχθεί μία πρόσφατη γνωριμία σε μία νέα σχέση. Από τις 13/5 όπου ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (έως 25/6) μπορεί να παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν κάποια εμπόδια σε πράγματα που θέλεις να κάνεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανόν να μη σου βγει κάτι που έχεις κατά νου και σχετίζεται με αυτή και αν είσαι ελεύθερος είναι εξίσου πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δυσκολίες οι οποίες θέλουν ειδική διαχείριση. Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πάση θυσία τους κόλακες, καθώς είναι πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσουν άτομα τα οποία θα σε γεμίσουν όμορφα λόγια, χωρίς όμως να κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπημένε μου Αιγόκερε ο Απρίλιος ξεκινά φέρνοντας σου αρκετά ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να τα μοιραστείς δίκαια με το σύντροφό σου, καθώς αυτά μπορούν να δημιουργήσουν διενέξεις μεταξύ σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 σου λέει να αφήσεις χώρο στην καθημερινότητά σου για το ταίρι σου και αν είσαι ελεύθερος να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 12/4 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα παρατεταμένο τρίγωνο με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Υδροχόο και δείχνει πως το δεύτερο μισό του Απριλίου μπορεί να φέρει στην πόρτα σου μία νέα γνωριμία ή να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες οι οποίες θα δημιουργήσουν ενδιαφέρον ανάμεσα σε εσένα και ένα πρόσωπο που συναντάς στην καθημερινότητά σου, πιθανόν να δουλεύετε και μαζί.

Ο Μάϊος ξεκινά με ευχάριστη διάθεση καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης πορεύονται με θετική όψη μαζί, δείχνοντας πως είναι η ευκαιρία να «ακούσεις» τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου και ύστερα να επικεντρωθείς σε αυτόν που μπορεί να τις καλύψει. Από τις 13/5 ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων έως τις (25/6). Αυτό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα σε αισθηματικές «εκκρεμότητες». Αν θέλεις να γυρίσεις σε μία σχέση του παρελθόντος τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δρομολογήσεις την επιστροφή σου σε αυτή. Αν προκύψει οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα δείχνουν πως θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από ωραία λόγια χωρίς αντίκρισμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπημένε μου Υδροχόε ο Απρίλιος ξεκινάει με αχτίδες αισιοδοξίας για εσένα και τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 σου δείχνει πως αυτά θα «παίξουν πολύ» αυτό το μήνα. Βέβαια κατά το πρώτο δεκαήμερο του ίσως νιώσεις πως δεν μπορείς να τα διαχειριστείς με τον τρόπο που θα ήθελες, μιας και ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιό σου και κάνουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Απόφυγε διευθετήσεις τις πρώτες ημέρες του μήνα καθώς τα αποτελέσματά τους μπορεί να σε εκπλήξουν και όχι ευχάριστα. Από τις 12/4 η Αφροδίτη θα σχηματίσει μία θετική όψη με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου -μάλιστα θα διαρκέσει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα- δείχνοντας πως είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τα πράγματα όπως θέλεις στην αισθηματική σου ζωή. Τώρα είναι η ευκαιρία να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με εσένα και το σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- να φλερτάρεις και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες! Οι συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι κάτι παραπάνω από πιθανές και θα σου δημιουργήσουν προσμονή για τη συνάντησή σας.

Ο Μάϊος σε βρίσκει με καλή διάθεση και δεν αποκλείεται να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις σχετικά με την πορεία μιας νέας η πρόσφατη γνωριμίας. Από τις 13/5 ξεκινά ένα διάστημα που θα κρατήσει μέχρι και το τέλος Μαΐου κατά το οποίο χρειάζεται να δείξεις προσοχή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων και την ίδια ημέρα η αρχή της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (έως και τις 25/6) δείχνει πως πιθανόν να πάρεις πίσω λόγια και υποσχέσεις του προηγούμενου διαστήματος. Από την άλλη δείχνει πως δεν αποκλείεται να έχεις μία «όχληση» από έναν έρωτα του παρελθόντος, ο οποίος τώρα επιστρέφει μετανιωμένος! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να κρατήσεις επιφυλάξεις ιδιαίτερα αν ακούσεις μεγάλα λόγια. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς από αυτά και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για αυτόν που έχεις απέναντί σου.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπημένε μου Ιχθύ ο Απρίλιος σε βρίσκει μέσα στο σπίτι, όμως αυτό συμβαδίζει με τη διάθεσή σου η οποία θα είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν αποκλείεται να επιδιώκεις και εσύ ο ίδιος να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 δείχνει πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί με το ταίρι σου στο σπίτι είναι κάτι παραπάνω από καλές και θα αποτελέσουν μια ισχυρή βάση για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με νέες γνωριμίες καθώς είναι πολύ πιθανόν έτσι όπως θα εμφανιστούν με τον ίδιο τρόπο να εξαφανιστούν! Από τις 12/4 το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή αλλά και στη διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει μία θετική όψη τριγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, μάλιστα αυτή η όψη θα υπάρχει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό δείχνει πως είναι πιθανό να ξεκινήσεις να έχεις μυστικές συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο Μάϊος ξεκινά με αισιοδοξία και καλή διάθεση για εσένα και μέχρι τις 13/5 θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις κοντά -σε επικοινωνιακό επίπεδο- με ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και έτσι θα χτίσεις τη βάση μιας νέας σχέσης. Στις 13/5 ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί υπερ-κινητικότητα και αυτή με τη σειρά της μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις όσον αφορά μια νέα γνωριμία. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (έως τις 25/6) αυξάνοντας τις πιθανότητες επιστροφής προσώπων από το παρελθόν! Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου αξίζει την προσοχή σου καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια -είτε από εσένα είτε προς εσένα- χάριν εντυπωσιασμού. Προσπάθησε να δεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται τα αισθηματικά σου ζητήματα και απόφυγε δηλώσεις και μεγάλα λόγια, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να υποστηρίξεις.

https://www.zwdiasimera.gr/