Οι διελεύσεις της Αφροδίτης αντιστοιχούν με περιόδους κατά τις οποίες αναζητούμε τρόπους συμβιβασμού ή δέσμευσης και κάνουμε στενότερες επαφές με τους άλλους ή με μια πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού μας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους χρωματίζει τον τρόπο που συνδεόμαστε με τους γύρω και τον τρόπο που αγαπάμε με αποχρώσεις πιο αέρινες απ’ ότι το προηγούμενο διάστημα (περνώντας από το ζώδιο του Ταύρου).

Η τάση προς την κοινωνικότητα αλλάζει τώρα με τα περιοριστικά μέτρα αλλά η αλληλεγγύη, η ευελιξία, ο ορθολογισμός, η διαφορετικότητα θα είναι έντονα χαρακτηριστικά παράλληλα με την τάση να γίνουμε (ή να γίνουν οι άλλοι προς εμάς) περισσότερο απρόβλεπτοι, διπρόσωποι, ρηχοί.

Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα μας επηρεάζει έντονα μέχρι το τέλος του χρόνου γιατί θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τον Μάιο θα μπει ανάδρομη για 40 περίπου ημέρες (θα γράψουμε άρθρο σχετικά με την ανάδρομη της πορεία και το τι πρέπει να περιμένουμε κυρίως στις σχέσεις και συνεργασίες). Μια μεγάλη περίοδος μέσα στην πανδημία που χρειάζεται να λειτουργήσουμε με ευελιξία.

Κριός

Οι ιδέες σας γίνονται πιο συντονισμένες με τα δεδομένα που έχετε στο εδώ και τώρα και μπορείτε με ευελιξία να κινηθείτε στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Η επικοινωνία δια ζώσης μπορεί να είναι δύσκολη λόγω των απαγορεύσεων αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι που θα σας επηρεάζει στους στόχους σας αφού μπορείτε να περνάτε τα μηνύματα σας ούτως ή άλλως με εναλλακτικά μέσα επικοινωνίας.

Ταύρος

Με την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων οι λέξεις και η πληροφορία αποκτούν μεγαλύτερη σημασία και η αίσθηση της προσωπικής αξίας μπορεί να προκληθεί μέσω της ανάπτυξης της γνώσης. Οικονομικά θέματα αλλά κυρίως ζητήματα αξιών θα σας απασχολήσουν το επόμενο τετράμηνο και είναι σίγουρο πως θα γίνουν αρκετές αναθεωρήσεις σε αυτούς τους τομείς, προς όφελος σας. . .

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει σε πολλά πράγματα ακόμη και σε εκείνα που δεν έχουν κάποιον ιδιαίτερο στόχο ή έναν συγκεκριμένο σκοπό, αλλά υπάρχουν για το δικό τους καλό. Το επόμενο τετράμηνο μπορείτε να κατευθυνθείτε προς διάφορες κατευθύνσεις ανάλογα τις επιθυμίες σας. Η εικόνα σας αλλάζει και θα είστε έτοιμη/ος μετά την επιδημία, να μαγέψετε του ανθρώπους γύρω σας. . .

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά σε ζητήματα που σας απασχολούν στο σήμερα και δεν ξέρετε τι θα ήταν καλύτερο να κάνετε ώστε να φέρετε το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα. Το κύριο χαρακτηριστικό που θα προσθέσει είναι η ευελιξία. Η ευελιξία να κινηθείτε σε περιοχές πολύ προσωπικές και να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης σε ότι δεν λειτουργεί πια στην ζωή σας και δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση. Για το επόμενο τετράμηνο η Θεά του Έρωτα και των σχέσεων σύμμαχος σας σε αυτή την διεργασία. . .

Λέων

Σε νέους κοινωνικούς τομείς θα σας προσανατολίσει η Θεά του Έρωτα, των σχέσεων και της ομορφιάς. Νέα εγχειρήματα ή νέες μορφές κοινωνικοποίησης που δεν μπορείτε να φανταστείτε στο σήμερα ειδικά με όλα αυτά τα μέτρα προστασίας. Η ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό ατού για το επόμενο τετράμηνο και θα σας βοηθήσει να φύγετε από άκαμπτες θέσεις και πεποιθήσεις του παρελθόντος. . .

Παρθένος

Ιδιαίτερα ευνοϊκά θα λειτουργήσει σε εργασιακά ζητήματα και θέματα καριέρας η Αφροδίτη στους Διδύμους για εσάς. Η αλλαγή στάσης, συμπεριφοράς, ευνοϊκών εξωτερικών προσφορών είναι λίγα από τα δεδομένα της επόμενη τετραμηνίας ακόμη και αν τώρα σας φαντάζουν όλα αυτά υπερβολικά εν μέσω της πανδημίας. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχετε απαλλαγεί από οτιδήποτε δεν έχει πια χρησιμότητα στην ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. . .

Ζυγός

Ο νους σας ταξιδεύει με την Αφροδίτη στους Διδύμους, σε περιοχές που δεν υπάρχουν ούτε σύνορα, ούτε κορωνοιός. Η ευελιξία και η ικανότητά σας να βρίσκεται την ισορροπία εκεί που άλλοι αποτυγχάνουν θα είναι το κύριο συστατικό για το επόμενο τετράμηνο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν στιγμές που θα συναντήσετε δυσκολίες. Η πίστη σας, το ισχυρότερο όπλο. . .

Σκορπιός

Τι και ποιος μου δίνει ευχαρίστηση; Πόση ελευθερία έχω μέσα στις σχέσεις μου; Το μότο της Αφροδίτης το επόμενο τετράμηνο που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και θα σας επηρεάζει σε πολύ προσωπικά σας θέματα. Μια δύσκολη περίοδο αν σκεφτούμε τις απαγορεύσεις αλλά πολύ ευνοϊκή αν έχετε πειστεί πως παλαιωμένες πεποιθήσεις δεν έχουν πια χώρο στην ζωή σας. . .

Τοξότης

Για το επόμενη τετράμηνο θα υπάρχει έντονη επιθυμία να εκφράσετε την αγάπη με πιο αμέριμνο τρόπο και η μορφή των σχέσεων γίνεται περισσότερο με βάση την ψυχική και πνευματική σύνδεση. Οπότε τα “κριτήρια” πιθανά να έχουν υφή περισσότερο μιας ελαφριάς και ρευστής έκφρασης, με πιο ανοιχτές αποχρώσεις από ότι συνήθως. Οι απαγορεύσεις μπορεί να δημιουργούν εμπόδια αλλά με ευελιξία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπου αυτό είναι εφικτό. . .

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει λόγω των περιστάσεων ωστόσο με την Αφροδίτη στους Διδύμους δίνεται η ευκαιρία να βρείτε δημιουργικές διεξόδους και να μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση ακόμη και από τα απλά καθημερινά πράγματα. Οι αξίες αλλάζουν προς το καλύτερο μια και έχετε την δυνατότητα για το επόμενο τετράμηνο να εκτιμήσετε μικρά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή σας. Η πίστη σε κάτι ανώτερο και μεγαλύτερο αυξάνεται όλο και περισσότερο με την Θεά του Έρωτα και της ομορφιάς να δίνει την δική της νότα στην καθημερινότητά σας. . .

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύει την θέληση και την πίστη πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας. Απόλυτα κατανοητό οι καθυστερήσεις και οι αλλαγές που έχουν έρθει στις ζωές όλων μας αλλά το πλεονέκτημα για εσάς είναι πως η ενέργεια της Θεάς Αφροδίτης θα σας δίνει την απαραίτητη ευελιξία την κάθε στιγμή που θα έχετε ανάγκη για αναπροσαρμογή και αναθεώρηση των δράσεων σας. . .

Ιχθύες

Πολλές αλλαγές στον ιδιωτικό σας χώρο, το σπίτι ή/και τις σχέσεις με την οικογένεια σας με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Το επόμενο τετράμηνο όσοι από εσάς νιώθετε ασφυκτικά θα σας βοηθήσει να βρείτε δημιουργικές διεξόδους ή να βρεθεί τρόπος επικοινωνίας με τα μέλη της οικογένειας σας. Όσοι θέλετε να κάνετε αλλαγές θα είναι σύμμαχος σας σε αυτές με τον καλύτερο και ευέλικτο τρόπο. Όσοι θέλετε να μετακομίσετε, να μετοικίσετε (όταν αυτό θα είναι εφικτό μετά το πέρας της πανδημίας) θα σας βοηθήσει να το κάνετε με επιτυχία.

https://astroguide.gr/