Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 7/4/2020
Φούλα Γρηγοροπούλου
Η αρμονική σχέση του Ερμή με το Δία σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυτές τις ημέρες μπορεί να αυξήσει τις διαισθητικές μας ικανότητες και να μας οδηγήσει να καταλάβουμε πολλά πράγματα περισσότερα από αυτά που λέγονται. Ο Ερμής σχετίζεται με την επικοινωνία και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα των άλλων, αποτελώντας το φίλτρο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η επιρροή της όψης διαρκεί + - 3 ημέρες.


Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω
Ο Δίας ο πλανήτης της ευμάρειας και της επέκτασης και ο Πλούτωνας ο πλανήτης της «μεταμόρφωσης» θα συναντηθούν με τον Ερμή σε μία αρμονική όψη εξαγώνου. Αυτό δείχνει πως η επικοινωνία μας με τους άλλους αυτές τις ημέρες θα έχει την τιμητική της. Καλό θα είναι να ακούσουμε τη διαίσθηση μας καθώς θα μας προειδοποιεί για πολλά πράγματα αρκεί να μην την μπερδέψουμε με τους ευσεβείς πόθους ή φόβους μας, καθώς αυτό μπορεί να αποτελέσει «παρενέργεια» αυτής της όψης.

Οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες και θα μας φέρουν κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμούμε και επίσης θα μας οδηγήσουν να καταλάβουμε το λόγο που υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές από πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Αυτή η όψη προάγει την εν-συναίσθηση και θα είναι εύκολο «να μπούμε στα παπούτσια των άλλων» και με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να «αποκωδικοποιήσουμε» συγκεκριμένες αντιδράσεις.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω;
ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά ένα θέμα που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να ακούσεις -πέρα από αυτά που θα ειπωθούν- και αυτά που δεν θα ειπωθούν όμως θα εννοούνται. Μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να αποδώσει καρπούς και να φέρει κάτι καλό στον επαγγελματικό τομέα. Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση αυτές τις ημέρες να αποφύγεις πρακτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να αφαιρέσει πόντους από την αξιοπιστία σου στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα αυτές τις ημέρες και θα έρθουν στο προσκήνιο και το μόνο που θέλεις είναι να μπορέσεις να τα εκφράσεις σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η αλήθεια είναι πως υπό την επήρεια αυτής της όψης θα είσαι πιο εύθικτος και θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρεξηγηθείς ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σε οδηγήσει να δεις διεξοδικά ζητήματα δουλειάς. Η αλήθεια είναι πως εσύ θα έχεις αυτήν την ανάγκη, όμως η παρουσία του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν θα σε βοηθήσει καθόλου να αναλάβεις και να φέρεις εις πέρας πρακτικά ζητήματα της δουλειάς. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Δία και τον Πλούτωνα σε καλεί να διευθετήσεις οικονομικά θέματα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα καθώς εκεί θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Κράτησε μία ιδέα που θα σου έρθει στο μυαλό αυτές τις μέρες, καθώς είναι πιθανό αν υλοποιηθεί στον κατάλληλο χρόνο να σου αποφέρει κέρδος. Ο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω δείχνει πως αυτές τις ημέρες η βοήθεια για θέματα που επιθυμείς θα έρθει από τους «άλλους». Ένας συνεργάτης σου ή ακόμα και ο σύντροφός σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός σημαντικού ζητήματος για εσένα και η ανάμειξή του σε αυτό -ακόμα και μέσω μιας συμβουλής που θα σου δώσει- θα συμβάλλει στην επίλυση του. Συζητήσεις που μπορεί να ξεκινήσουν δειλά-δειλά αυτές τις μέρες για συνεργασίες αξίζουν την προσοχή τους καθώς θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την απραξία αυτό του διαστήματος να αποτελέσει εμπόδιο σε υποχρεώσεις που έχεις προς τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Λέων μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σε οδηγήσει να εκφράσεις με κάθε τρόπο τα συναισθήματά σου. Αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό με τους ανθρώπους που θεωρείς κοντά σου, καθώς θα έχεις ανάγκη να εξωτερικεύσεις οτιδήποτε και αν νιώθεις. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες θα είσαι «ή του ύψους ή του βάθους» με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία στον τρόπο που θα εκφράσεις το θυμό σου, τη λύπη σου, τη χαρά σου ακόμα και τον εκνευρισμό σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθείς σε υπερβολές οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για συζητήσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς ακόμα και διαισθητικά θα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφουγκράσου τις ανάγκες του συντρόφου σου καθώς είναι πολύ πιθανόν εκείνος να μην βρίσκει τον τρόπο για να τις επικοινωνήσει. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται με αυτή την όψη για αυτό συζήτησε τώρα θέματα που υπάρχουν και σχετίζονται με αυτές. 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσουν καταιγισμό σκέψεων και συναισθημάτων. Είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως αυτές τις ημέρες η μία σκέψη διαδέχεται την άλλη και το ένα σχέδιο ακολουθεί το άλλο, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε κάτι από όλα αυτά. Προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με υλοποίηση σχεδίων που αφορούν το σπίτι σου καθώς και σε οικογενειακές συζητήσεις. Η αλήθεια είναι πως αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τους ανθρώπους με τους οποίους θα επικοινωνήσεις, από την άλλη όμως δεν θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα αφηρημένο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει εξαιρετικά επικοινωνιακή διάθεση και θα σε φέρει κοντά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αυτές τις ημέρες θα παρατηρήσεις πως και εσύ ο ίδιος θα αναζητήσεις τη γνώμη των άλλων για ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει, καθώς και την επικοινωνία μαζί τους ακόμα και αν αυτά που θέλεις να πεις είναι «περί ανέμων και υδάτων». Μέσω των συζητήσεων που θα έχεις με τους άλλους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μία λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, για αυτό άκουσε τη γνώμη των αγαπημένων σου προσεκτικά. Κράτησε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και υπερβολές που μπορεί να ακουστούν από τους άλλους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω σου λέει να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα, καθώς ο τρόπος που θα τα διαχειριστείς θα σου δώσει τις πολυπόθητες λύσεις. Αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό ζήτημα που έχεις σε εκκρεμότητα, καθώς οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή σου διάθεση θα κερδίσουν αυτό που θέλεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως κάποιες στιγμές θα έχεις την τάση να προσπαθείς να υλοποιήσεις ιδέες οι οποίες είναι ανέφικτο να γίνουν, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Προτίμησε να μην αναλώσεις την ενέργειά σου και το χρόνο σου σε κάτι τέτοιο και στρέψε την προσοχή σου σε ζητήματα που υπάρχουν τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά τις προθέσεις των άλλων. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην πουν κάτι που θέλουν, αλλά η συμπεριφορά τους να το «προδώσει». Άκουσε πολύ καλά τη διαίσθησή σου όμως προσπάθησε να μην την αναμοχλεύσεις μαζί με ανησυχίες και φοβίες καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγάλεις λανθασμένα αποτελέσματα. Αν κινηθείς προσεκτικά σε ζητήματα που έχεις ανοιχτά αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος είτε πρακτικά είτε ηθικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις «πηγές ασφάλειας». Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθείς είτε σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σου χαρίσει συναισθηματική ασφάλεια είτε στα έσοδα σου προκειμένου να τα αυξήσεις και να έχεις την οικονομική ασφάλεια. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς πρέπει να αφουγκραστείς την κατάσταση και κατά πόσο το έδαφος είναι πρόσφορο για αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος σε μία υπόθεση που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Ιχθύ μου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις με φίλους σου και πρόσωπα που ξέρεις πως έχεις κοινές ιδέες και απόψεις. Η σκέψη πως είσαι μέλος μιας «ομάδας ανθρώπων» με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν, τις ανησυχίες σου, τα συναισθήματά σου ακόμα και τις ανασφάλειές σου, θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τη ψυχολογία σου αυτές τις ημέρες. Οι φίλοι σου θα δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τα δικά σου ζητήματα και αυτό είναι κάτι που θα σου δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια

https://www.zwdia24.gr/