Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο στις 4/4/2020

Φούλα Γρηγοροπούλου
H Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο φέρνει σταθεροποίηση στις σχέσεις και νέες γνωριμίες που ήλθαν για να μείνουν.

Η Αφροδίτη πέρασε στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 και θα ανεβάσει τη διάθεσή μας αναζητώντας τρόπους επικοινωνιακής προσέγγισης ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν. Αυτοί οι τρόποι μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθούν από ότι στο παρελθόν, όμως τα τεχνολογικά μέσα βοηθούν στις ανάγκες επικοινωνίας.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει στις 4/4/2020 με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές τις ημέρες (η επιρροή της όψης διαρκεί + - 2 ημέρες) είναι πιθανόν να ξεκινήσουν κάποιες σχέσεις, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν. Αυτές οι σχέσεις είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές θα έχουν το υπόβαθρο για να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου. Τώρα είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να βρούμε τρόπους ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο τη σχέση μας με κάποιους ανθρώπους.

Άλλο ένα θετικό που μπορεί να προσφέρει η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι ο ρεαλισμός. Ο Κρόνος ωθεί την Αφροδίτη να λειτουργήσει μέσα σε ένα πλαίσιο με ρεαλιστικές ανάγκες και προσδοκίες, αποφεύγοντας οτιδήποτε είναι περιττό και χωρίς ουσία. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσουμε πως οι σχέσεις το επόμενο διάστημα θα είναι «μετρημένες» χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού και επίδειξη συναισθημάτων, όμως ταυτόχρονα θα αποπνέουν σταθερότητα και «οργάνωση»!

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να αναζητήσεις τον κατάλληλο «συνοδοιπόρο». Αυτό δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και απόψεις ή ξέρεις πως βλέπετε τον κόσμο με την ίδια ματιά. Αν το προηγούμενο διάστημα είχε ξεκινήσει δειλά-δειλά μία νέα σχέση, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πόσα κοινά έχεις με αυτό τον άνθρωπο και η σχέση να αποκτήσει γερές βάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ενασχόληση με το ταίρι σου η επίτευξη κοινών στόχων και η συζήτηση για τις δικές σας ανάγκες θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ατμόσφαιρα που θα υπάρξει ανάμεσα σας, καθώς το αίτημα αυτής της όψης είναι η ουσιαστική επικοινωνία. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα αναζητήσεις πιο έντονα την αισθηματική ασφάλεια, για αυτό και θα αναζητήσεις και τον τρόπο να καλύψεις αυτή την ανάγκη σου. Αυτή η όψη θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό, αποφεύγοντας όμως συζητήσεις χωρίς ουσία. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έχει αυτά που αναζητάς σε προσωπικό επίπεδο και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις να χτίζεις μία νέα σχέση. Μην αφήσεις ανασφαλείς σκέψεις να σε περιορίσουν και να σε κρατήσουν πίσω από αυτά που θέλεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην εικόνα που δίνει η σχέση σου στους άλλους και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις επισημοποίησης! 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο ανοίγει ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις αισθηματικές εκκρεμότητες. Είναι πιθανόν να έχεις ανοίξει αρκετά μέτωπα στον αισθηματικό τομέα και αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι» και να σκεφτείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Θα κερδίσει την καρδιά σου αυτός που θα εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα, μιας και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις με το σύντροφό σου μία νέα ευχάριστη δραστηριότητα η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτό που υπάρχει μεταξύ σας. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσεις μία σχέση είτε προσωπική είτε επαγγελματική, η οποία θα έχει πολύ γερές βάσεις. Αυτή η όψη θα σε κάνει αρκετά αυστηρό με τον ίδιο σου τον εαυτό για αυτό θα δουλέψεις πολύ σκληρά για τις διαπροσωπικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, ώστε να τις κάνεις ακόμα πιο δυνατές. Για να γίνει αυτό ο Κρόνος σου λέει πως θα πρέπει να γυρίσεις πίσω σε μαθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος προκειμένου να ξανά θυμηθείς τι ακριβώς πρέπει να αποφύγεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανόν να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μιας και θα αναζητάς το τέλειο. Μην πέσεις σε αυτήν την παγίδα καθώς δεν υπάρχει τίποτα που να είναι τέλειο και δούλεψε μία σχέση που σε ενδιαφέρει προκειμένου να την κάνεις τέλεια για τα δικά σου κριτήρια. 

ΛΕΩΝ
Λέων μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βάλει στη διαδικασία αναζήτησης κάτι σταθερό στον αισθηματικό τομέα. Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι υπαρκτή και έντονη, για αυτό και δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα αλλά και η επαφή με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν μέσω των κοινωνικών δικτύων θα αρχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Μέσα από αυτές τις επαφές είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να ξεκινήσει μία σχέση η οποία θα κρατήσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε ωθήσει να δώσεις προτεραιότητα σε ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να συνεννοηθείς. Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με το εργασιακό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς θα υπάρχει πάντα ένα θέμα που ενδιαφέρει και τους δύο για να συζητήσετε. Σε περίπτωση που υπάρχει στο προσκήνιο ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του επαγγελματικά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Από τη μία θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις τις ανάγκες του, τα άγχη του και τις ανησυχίες του από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργηθεί ανταγωνισμός ανάμεσά σας. Θα πρέπει να διαχωρίσεις μία επαγγελματική από μία προσωπική σχέση και σε περίπτωση που αυτά τα δύο συνυπάρχουν στο ίδιο πρόσωπο, θα πρέπει να μην μεταφέρεις τα ζητήματα του ενός τομέα στον άλλο.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε κάνει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Η αλήθεια είναι πως θα αρχίσεις να αναζητάς τρόπους είτε να βελτιώσεις μία σχέση που ήδη έχεις είτε να ξεκινήσεις μία νέα σχέση τώρα, με τα δικά σου όμως κριτήρια. Αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να «οργανώσεις» οτιδήποτε σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα είτε αυτό είναι ένα απλό φλερτ είτε μία σχέση είτε ακόμα και ένας γάμος! Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε πρακτικά ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν που επιθυμείς, τα οποία μπορεί να κόψουν τα φτερά στην ανεμελιά της Αφροδίτης. Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, η επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να αποφέρει καρπούς. Με αυτό τον τρόπο δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του η οποία θα στηρίζεται τόσο στη λογική όσο και στα συναισθήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι οι κατάλληλες για να διευθετήσεις και να οργανώσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τη σχέση σου αλλά και το σπίτι σου! Αν μένεις μαζί με το ταίρι σου τώρα είναι ευκαιρία να λύσετε ζητήματα σπιτιού, να οργανώσετε καλύτερα κάποιες δουλειές που απορρέουν από αυτό, αλλά και να συζητήσετε μελλοντικά σχέδια που έχετε για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η όψη θα σε οδηγήσει να παρατηρήσεις ένα πρόσωπο το οποίο δεν θα έρθει κοντά σου με «πυροτεχνήματα» και μεγάλα λόγια, αλλά αυτό που θα σε τραβήξει σε εκείνο θα είναι οι κινήσεις και το «μέτρο». Αυτές τις ημέρες θέλεις πράξεις και όχι λόγια και θα δώσεις την προσοχή σου σε αυτούς που πράττουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει συζητήσεις επί συζητήσεων με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το κύριο θέμα αυτών είναι τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να τα εκμυστηρευτείς σε έμπιστα πρόσωπα. Αξιολόγησέ προσεκτικά τη γνώμη των άλλων για αυτά, όμως φρόντισε στο τέλος να πάρεις εσύ την τελική απόφαση για κάτι που απασχολεί την προσωπική σου ζωή. Αυτή η όψη δείχνει πως μέσω ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου, θα έρθει μία γνωριμία η οποία θα αποτελέσει τη νέα σου σχέση η οποία ήρθε για να μείνει! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να αρχίσεις να συζητάς με το ταίρι σου το ενδεχόμενο να κάνετε το επόμενο βήμα σε αυτή και να την επισημοποιήσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να «δώσεις» για να «πάρεις» στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η όψη θα σου δείξει με τον καλύτερο τρόπο πως χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο σε αυτή, να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σου, και γενικότερα να μην αφήνεις τη σχέση στον αυτόματο πιλότο καθώς αυτό δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν «δώσεις» σε μία προσωπική σχέση τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς και θα κάνεις τη σχέση σου ακόμα πιο δυνατή. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η όψη σε προκαλεί να κοιτάξεις δίπλα σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί μία πολύ όμορφη ιστορία με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη, αλλά μέχρι τώρα δεν του είχες δώσει σημασία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ή σε ένα γάμο δεν αποκλείεται να αναζητήσεις περαιτέρω δέσμευση και να αρχίσεις να σκέφτεσαι την απόκτηση ενός απογόνου! Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική για συζητήσεις με το σύντροφό σου, καθώς αυτές είναι αποφάσεις που δεν γίνεται να πάρει ένας. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται παραπάνω το ενδεχόμενο μιας σχέσης. Τα «θέλω» σου συμβαδίζουν με τις ευκαιρίες αυτής της όψης και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις ημέρες να γνωρίσεις κάποιον που θα καλύψει τις ανάγκες σου. 

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο σε καλεί να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και ύστερα με πυξίδα αυτές να αξιολογήσεις και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή. Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική για να μπουν γερές βάσεις σε μία σχέση που ήδη έχεις και δεν αποκλείεται -αν δεν μένεις με το ταίρι σου κάτω από την ίδια στέγη- αυτές τις ημέρες να ξεκινήσουν συζητήσεις σχετικά με μία συγκατοίκηση. Τέτοιου είδους πρακτικά ζητήματα χρειάζονται σχεδιασμό πριν την υλοποίηση και τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να τα σχεδιάσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να αναγνωρίσεις το μερίδιο ευθύνης σου σε μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν και αυτό θα αποτελέσει την αρχή ενός «νέου» ειδυλλίου με ένα «παλιό» πρόσωπο.

https://www.zwdia24.gr/