Κριός

Λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο απέναντι σας, η Σελήνη στον Ζυγό σας προετοιμάζει, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών προς μελέτη και συντονισμό. Είναι σημαντικό σε ότι κάνετε αυτή την στιγμή να υπολογίσετε και τις ανάγκες των ανθρώπων που έχετε γύρω σας. . .

Ταύρος

Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει και αυτό που ζητά η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα είναι να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στις δραστηριότητες σας. Λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως αυτή την στιγμή για να κάνετε τα βήματα που θέλετε είναι απαραίτητη η συνεργασία. . .

Δίδυμοι

Πάρτε τα ηνία και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που δίνει η Σελήνη στον Ζυγό να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Τίποτα δεν προχωρά όπως θα θέλατε αλλά σημαντικό αυτή την στιγμή είναι η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και μέσα στο σπίτι σας. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό και λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο φουσκώνει τα νερά και τα συναισθήματα μπορεί να παίρνουν υπερβολές διαστάσεις. Παραμείνετε εστιασμένη/ος στα δικά σας ζητήματα και ότι μπορείτε να κάνετε εσείς για αυτά και αφήστε τους άλλους να πάρουν τους δικούς τους ρόλους. . .

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό σας υπενθυμίζει πως μπορεί ο προορισμός είναι ο σκοπός αλλά μεγάλη σημασία έχει το ταξίδι. Φτιάξτε την ομάδα σας, επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που μπορείτε να συνεργαστείτε, δώστε ιδέες. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας και λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο εμπνέεστε τους. Υπάρχουν άπειροι τρόποι να το κάνετε από το σπίτι σας. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό κινητοποιεί βαθιά συναισθήματα και σας φέρνει σε επαφή με βαθύτατες επιθυμίες. Άτομα της οικογένειας σας, οικονομικά ή ζητήματα κτήσεων μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο, το κυριότερο είναι να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα έρθετε στο εδώ και τώρα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλετε για εσάς. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας. . .

Ζυγός

Η Σελήνη μπήκε σήμερα στο ζώδιο σας και σας προετοιμάζει για την αυριανή πανσέληνο. Η ισορροπία μπορεί να είναι δύσκολο να κρατηθεί ακόμη και αν η προσπάθεια που καταβάλετε είναι αξιοθαύμαστη. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε στο σήμερα ώστε να υπάρξει συμβατότητα με την θετική ενέργεια είναι με ευγένεια και ευελιξία να κινηθείτε κατευθυνόμενη/ος στους δικούς σας προσωπικούς στόχους και όχι προς εκεί που θέλουν οι άλλοι για εσάς. . .

Σκορπιός

Η καθημερινή ρουτίνα και εργασία έχει αλλάξει και η Σελήνη στον Ζυγό σας δείχνει τον τρόπο να συνεργαστείτε ομαλά με τους άλλους ανθρώπους προς έναν σκοπό. Λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο, η κατεύθυνση που χρειάζεται να ακολουθήσετε έχει πολλά παρακλάδια, αλλά εσείς διαλέγετε εκείνον τον δρόμο που θα μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο χωρίς αποσπάσεις, ακόμη και αν άλλοι έχουν αντιρρήσεις. . .

Τοξότης

Δημιουργική στιγμή ή τουλάχιστον είστε προσανατολισμένη/ος προς μια καλή επένδυση, ένα εγχείρημα. Η Σελήνη στον Ζυγό και λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο, σας δείχνει τον ασφαλέστερο δρόμο που μπορείτε με εμπιστοσύνη να ακολουθήσετε, πάντα προσανατολισμένη/ος προς τον κόσμο έξω και όχι προς εσάς μόνο. Η συνεργασία είναι απαραίτητο συστατικό της ευημερίας αυτή την στιγμή. . .

Αιγόκερως

Αγωνία και άγχος μπορεί να υπάρχει στην ζωή σας στο σήμερα, ωστόσο η Σελήνη στον Ζυγό σας δείχνει τον τρόπο να απελευθερωθείτε και να ηρεμήσετε. Η συνεργασία εντός και εκτός σπιτιού επιβάλλεται αυτή την στιγμή και θα δείτε πως είναι πραγματικά η καλύτερη λύση σε πολλά ζητήματα που τρέχουν στις σκέψεις σας. . .

Υδροχόος

Βαθιά συναισθήματα κινητοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό και ακόμη και αν δεν σας είναι τόσο ευχάριστο καλό θα ήταν να συζητήσετε με τους οικείους σας, θέματα που υπάρχουν στο εδώ και τώρα. Μην προσπαθήσετε να βρείτε μόνοι σας την αρχή του κουβαριού, όταν αυτό θα γίνει πολύ εύκολα με την βοήθεια ανθρώπων που σας στηρίζουν. Η ανταλλαγή συναισθημάτων είναι πολύ σημαντική σήμερα. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Είναι γεγονός πως τα πράγματα δεν κυλούν όσο δημιουργικά θα θέλατε, αλλά ταυτόχρονα δίνεται χώρος και χρόνος να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα, προσωπικές ανάγκες και πραγματικές, αληθινές επιθυμίες

https://astroguide.gr