Κριός

Πολλές σκέψεις και βαθύτερα συναισθήματα γεμίζουν το μυαλό σας σήμερα με σκοπό να βρείτε λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει αυτή την στιγμή. Η διεργασία αυτή είναι περισσότερο προσωπική, με εσάς τους ίδιους, γιαυτό καλό θα ήταν να μην εκτονώσετε αυτή την ενέργεια με σφοδρότητα προς τους γύρω σας. Είναι μια δύσκολη στιγμή και για τους ίδιους. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιο σας, σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι πολύ εύκολο να μεταθέσετε το θυμό ή την δυσαρέσκεια σας στους άλλους σήμερα μια και το πλανητικό σκηνικό δίνει αυτό το ρίσκο, αλλά αν το έχετε κατά νου θα μπορέσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να φερθείτε δίκαια προς εκείνους αλλά και προς εσάς. . .

Δίδυμοι

Η καθημερινότητά έχει αλλάξει αλλά η θέληση για σταθερή δημιουργικότητα στην ζωή σας όχι μόνο δεν έχει αλλάξει αλλά έχει αυξηθεί λόγω της κρίσης. Η στασιμότητα δεν σας ταιριάζει αλλά η σταθερότητα είναι αναγκαία καθώς και κινητήριος δύναμη για εσάς. Σήμερα ασχοληθείτε με πολύ πρακτικά θέματα, καθημερινά. Θα εκπλαγείτε πόσο δημιουργικά μπορεί να εξελιχθούν. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς σήμερα. Είτε ασχοληθείτε με κάτι που σας ενδιαφέρει και σας αρέσει, είτε ασχοληθείτε με τα παιδιά, είναι μια μέρα που τα “δημιουργήματα” σας έχουν την τιμητική τους. Δώστε την ενέργεια και κυρίως την βαθιά σας αγάπη. . .

Λέων

Πολύ πριβέ καταστάσεις, συναισθήματα και ανάγκες κινητοποιούνται σήμερα και θέλετε το κεφάλι σας να είναι σε ηρεμία. Καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας, μόνη/ος με όποιον τρόπο μπορείτε. Εσωτερικές διαδικασίες είναι κινητοποιημένες, με τις οποίες πρέπει να έρθετε αντιμέτωπη/ος ώστε να μπορέσετε να τις κατανοήσετε σε βάθος, όπως πρέπει, για να έχετε όφελος. . .

Παρθένος

Η επικοινωνία είναι έντονη σήμερα, τόσο έντονη που πρέπει να είστε ειλικρινής αλλά την ίδια στιγμή σεβόμενη/ος τις ανάγκες και τις ψυχικές φορτίσεις του συνομιλητή σας. Δεν θα θέλατε να ειπωθεί κάτι παραπάνω από όσα θέλετε να πείτε, ούτε να παρεξηγηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Η ευελιξία είναι το κλειδί σε αυτή την περίπτωση. . .

Ζυγός

Θέματα αξιών και ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά ή κτήσεις μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Η μέρα είναι καλή για βαθιές σκέψη και περισυλλογή σχετικά με τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή. Ωστόσο καλό θα ήταν να παραμείνετε σταθερή/ός στις αξίες σας μόνο αν αυτές σας εκφράζουν και έχουν δείξει την αυθεντικότητά και λειτουργικότητά τους. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και το υπόλοιπο ουράνιο σκηνικό φέρνει προκλήσεις ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες και καλό θα ήταν με σύνεση και ηρεμία να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας εκφράζει και σας δίνει χαρά. Κάτι δημιουργικό και πολλά υποσχόμενο ακόμη και αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα λόγω της κρίσης. . .

Τοξότης

Έντονη μέρα η σημερινή και τα συναισθήματα σας βρίσκονται σε αναβρασμό. Καλό θα ήταν να μην ρίξετε παραπάνω λάδι στην φωτιά γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος αυτή την στιγμή. Η ενδοσκόπηση είναι πιο σημαντική καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με την κατανόηση της υπάρχουσας κατάστασης για εσάς και τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. . .

Αιγόκερως

Η ανάγκη για σταθερότητα στην ζωή σας γίνεται έντονη σήμερα και μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες ανάλογες ώστε να πάρετε αυτή την ικανοποίηση. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε είναι γειωμένο καλά και έχει δείξει την αποτελεσματικότητά του. Αυτό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και κυρίως να πάρετε χαρά. . .

Υδροχόος

Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει προκλήσεις σε εργασιακά θέματα ή ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Ο λόγος είναι ένας, να κοιτάζετε τα δεδομένα με βαθύτερη ματιά. Πάντα στοχεύοντας στην αντικειμενική τους υπόσταση αλλά με περισσότερο συναίσθημα. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει την διαίσθηση σας και σας δίνει την δυνατότητα να σκεφτείτε τρόπους ώστε να κάνετε την καθημερινότητά σας περισσότερο ενδιαφέρουσα μέσα στην κρίση. Αφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε δημιουργικά μονοπάτια

https://astroguide.gr/