Κριός

Λίγο μετά την πανσέληνο, η Σελήνη στον Σκορπιό και η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα παροτρύνει τα ταξίδια του μυαλού. Μέσα από τις συνειδητοποιήσεις της πανσελήνου, εμπιστευτείτε την διαίσθηση να σας καθοδηγήσει προς δημιουργικές για αυτή την στιγμή διεξόδους. . .

Ταύρος

Η χθεσινή πανσέληνος έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν εσάς και τους άλλους. Σήμερα η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας βοηθούν να βρείτε εκείνους τους τρόπους επικοινωνίας, πραγματικούς και αληθινούς, οι οποίοι θα μπορέσουν να ομαλύνουν και να εξισορροπήσουν τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. . .

Δίδυμοι

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δίνει την ενέργεια της σε πολύ πρακτικά, καθημερινά πράγματα με κέντρο εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να βρείτε λύσεις ή μια νέα κατάσταση μπορεί να απλουστεύσει ή επεκτείνει μια ήδη υπάρχουσα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην ροή. . .

Καρκίνος

Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς σε πολλά επίπεδα. Σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και να σας οδηγήσει σε κατευθύνσεις παραγωγικές, παίρνοντας χαρά από τα δημιουργήματα σας και την εξέλιξη προσωπικών σας στόχων. Η αλήθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό για αυτή την επιτυχία. . .

Λέων

Πολύ προσωπικά σας θέματα κινητοποιεί σήμερα η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Η ανάγκη να μείνετε μόνη/ος ή να σκεφτείτε αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο σπίτι σας ή στον ιδιωτικό σας τερέν θα είναι παραγωγική. Σημαντικό θα είναι να μην αφήσετε την ανυπομονησία σας να πάρει τα ηνία. Η διεργασία αυτή είναι θετική αλλά χρειάζεται υπομονή για να υλοποιηθεί. . .

Παρθένος

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δίνει την ενέργεια της σε επικοινωνιακά θέματα. Σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε την ροή και με οδηγό την αγάπη προς του ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Χωρίς ενδοιασμούς, με το χέρι στην καρδιά. . .

Ζυγός

Η χθεσινή πανσέληνος στο ζώδιο σας δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Η ισορροπία και η αρμονία έχουν μεγάλο κόστος για να έρθουν ή για να παραμείνουν στις ζωές των ανθρώπων και αυτό είναι κάτι που σας είναι απόλυτα κατανοητό. Σήμερα η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δείξει τον τρόπο να έλκετε αυτή την ισορροπία καθώς και να κατανοήσετε το κόστος αυτής. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας με την ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα λειτουργεί σαν φάρος μέσα στην ομίχλη, την στιγμή που θέλετε να περάσετε ένα σταυροδρόμι ή να αποφύγετε ένα εμπόδιο. Η δυναμική σας και η επιμονή στον στόχο είναι τα απαραίτητα εργαλεία που διαθέτετε. Το μόνο που μένει είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την διαδικασία και την εξέλιξη. . .

Τοξότης

Λίγο μετά την πανσέληνο, η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας προτρέπει να ξεκουραστείτε ψυχικά. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυτή την προτροπή σήμερα και να μην ασχοληθείτε με πολλά ή περίπλοκες δραστηριότητες. Δώστε χώρο και χρόνο στις ψυχικές σας φορτίσεις και βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη, αν αυτό είναι που χρειάζεστε για να φέρετε ισορροπία. . .

Αιγόκερως

Λίγο μετά την πανσέληνο, η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μέσω της νοητικής κυρίως διαδικασίας, ανοίγει δρόμους οι οποίοι δείχνουν πολλά υποσχόμενοι. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας σήμερα και αφεθείτε στην ροή. . .

Υδροχόος

Λίγο μετά την πανσέληνο τα συναισθήματα μπορεί να είναι ακόμη μπερδεμένα και να μην ξέρετε ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο σας βήμα. Είναι κατανοητό και η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα θα σας βοηθήσει σε αυτή την διεργασία. Με ηρεμία σταθείτε σε λύσεις που έχουν αντικειμενική πλευρά. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς σήμερα. Η διαίσθηση είναι πάντα οδηγός σας αλλά σήμερα ένας λόγος παραπάνω να την εμπιστευτείτε περισσότερο. Αν ακολουθήσετε αυτή την προτροπή δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα σήμερα. Ασχοληθείτε με ότι ηρεμεί την ψυχή σας

https://astroguide.gr/