Κριός

Σήμερα καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία χρειάζονται την μέγιστη προσοχή σας. Ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν και να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Αντιθέτως, είναι μια πολύ καλή μέρα να δείξετε στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας την αγάπη και τις ευαισθησίες σας. . .

Ταύρος

Σήμερα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε την ροή ακόμη και αν δεν σας είναι όλα κατανοητά. Θα είναι παραγωγικό αν στοχεύσετε προς μια κατεύθυνση η οποία σχετίζεται με ομάδες και φιλικές κυρίως σχέσεις. Η μέρα προσφέρεται απλόχερα για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε συναισθηματικό κυρίως επίπεδο. . .

Δίδυμοι

Η αίσθηση πως καθυστερούν πράγματα και καταστάσεις μπορεί να είναι έντονη ωστόσο καλό θα ήταν να μην σας πιάσει ανυπομονησία. Προσπαθήστε να κάνετε έναν καλό συνδυασμό ανάμεσα στις ιδέες και τις δράσεις σας και μην υπερβάλετε σήμερα γιατί ενδέχεται να μπερδευτείτε. . .

Καρκίνος

Επαγγελματικά ζητήματα ή ένας νέος στόχος μπορεί να σας ενθουσιάσει σήμερα ωστόσο χρειάζεται σύνεση και προσοχή όσο αφορά τις δράσεις σας πάνω σε αυτό το θέμα. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη αν χρειαστεί, διαφορετικά περιμένετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να πάρετε αποφάσεις. . .

Λέων

Σήμερα υπάρχει μια αίσθηση ασάφειας, μια ανησυχία ή κάτι δεν μπορείτε να το κατανοήσετε όπως θα θέλατε. Πολλά μπορεί να είναι μπερδεμένα στο μυαλό σας ή να μην κατανοείτε ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε. Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά. . .

Παρθένος

Η προσφορά σας είναι πολύ σημαντική σήμερα αλλά καλό θα ήταν να την παρέχετε χωρίς να καταπιέζεστε. Αυτό σημαίνει πως εκεί που νιώθετε πως χρειάζεται να αρνηθείτε, πρέπει ενήλικα να το κάνετε. Είναι απαραίτητο σήμερα να υπάρξει ένα είδος ισορροπίας με κάποιον τρόπο ώστε να αισθανθείτε καλά σε ψυχικό επίπεδο. . .

Ζυγός

Η λογική σειρά και ο κατάλληλος συντονισμός είναι τα κλειδιά της ημέρας για εσάς σήμερα. Το κουράγιο το έχετε, καθώς και τις ικανότητες. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας καλός προσανατολισμός και σωστή οργάνωση. . .

Σκορπιός

Σήμερα είναι σημαντικό να δείξετε ευαισθησία εκεί που είναι απαραίτητη ώστε να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι. Όλα τρέχουν μέσα στο μυαλό σας και ενώ έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, μάλλον δεν αφιερώνετε αρκετό για να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς. Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο στις προσωπικές σας ανάγκες. . .

Τοξότης

Η συμμετοχή σας σε κάτι που αφορά την οικογένεια και το σπίτι σήμερα είναι σημαντική. Δώστε όσο χρόνο χρειαστεί για να καλυφθούν ανάγκες σε αυτόν το τομέα γιατί η ικανοποίηση δεν θα είναι μόνο για αυτούς που βοηθάτε αλλά και για εσάς. Τα όνειρα και οι στόχοι χρειάζονται με κάποιον τρόπο να είναι ενεργά. . .

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας κουράσει ή να σας φέρει μπροστά σε διλλήματα. Προβληματισμοί μπορεί να γεννηθούν και χρειάζεται να είστε σε επαφή με τα δικά σας συναισθήματα ώστε να καταλάβετε αν είναι μια χειριστική κίνηση από τους άλλους ή υπάρχει πράγματι αντικειμενική υπόσταση σε ότι ειπωθεί σήμερα. Κάντε ένα διάλλειμα, πριν πάρετε αποφάσεις, ώστε να βάλετε τις σκέψεις σας πρώτα σε τάξη. . .

Υδροχόος

Μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε επιφανειακά πράγματα αλλά μόνο ότι έχει πραγματική αξία για εσάς. Πεποιθήσεις μπορεί να χρειάζονται ένα είδος επανεξέτασης σε σχέση με το πόσο σας επηρεάζουν αυτή την στιγμή και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα σήμερα. Αφήστε το μετά το τέλος της εβδομάδας. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας γεμίζει ενέργεια και δεν σας αφήνει να περάσετε απαρατήρητη/ος. Είναι σημαντικό σήμερα και δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με όνειρα και βαθύτερες επιθυμίες που ακόμη και μέσα στην κρίση θα μπορούσατε να υλοποιήσετε ή έστω να αρχίζετε να οργανώνετε. Οτιδήποτε καλλιτεχνικό, ευνοείται σήμερα.