Κριός

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα μέσα από εσωτερικές διεργασίες σας βοηθούν να μετασχηματίσετε σκέψεις και συναισθήματα που νιώθετε αυτή την στιγμή. Η διεργασία της μετουσίωσης γίνεται αν ακούσετε και δείτε με τα μάτια και τα αφτιά της ψυχής σας παρά οποιαδήποτε εξωτερική διεργασία. Χαρείτε την ημέρα. . .

Ταύρος

Σήμερα η επαφή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα και σχέσεις με συνεργάτες και φίλους. Είναι ιδανική μέρα να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι πια στην ζωή σας και να κρατήσετε ότι είναι πολύτιμο για την πορεία σας από δω και πέρα. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σήμερα σας βοηθούν να βρείτε την δυναμική εκείνη που μπορεί να δημιουργήσει την μαγεία στην ζωή σας. Το κύριο συστατικό αυτής της διεργασίας είναι να μπορέσετε πρώτα να διαχωρίσετε το αληθινό από το ψεύτικο και το δήθεν κάνοντας ξεκαθαρίσματα. . .

Καρκίνος

Οι σχέσεις δοκιμάζονται με την σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον ουράνιο θόλο. Η πίστη σας είναι δυνατή καθώς και η διαίσθηση σας να καταλάβετε ποίος και τι είναι σημαντικές σταθερές στην ζωή σας. Μην ξεχνάτε πως το αύριο είναι συνέχεια του σήμερα και αν θέλετε να είστε χαρούμενη/ος και ικανοποιημένη/ος χρειάζεται να μπείτε σε αυτή την διαδικασία. . .

Λέων

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας δίνουν την δυνατότητα να έρθετε συνειδητά σε επαφή με τους τρόπους τους οποίους μπορείτε να λυτρωθείτε από κάτι που σας πονάει ή/και σας θλίβει. Είναι ευνοϊκή μέρα για εσωτερικές διεργασίες που ο μόνος σκοπός είναι η καλυτέρευση της ψυχικής σας υγείας και ισορροπίας. . .

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας δίνουν απλόχερα την ευκαιρία να δείτε την διαδρομή που χρειάζεται να ακολουθήσετε ώστε να βρεθείτε πιο κοντά σε ένα σας όνειρο ή μια λαχτάρα που έχετε. Η διαδρομή θα γίνει προσβάσιμη όταν χαλαρώσετε και έρθετε σε επαφή με αυτό που σας γαληνεύει. . .

Ζυγός

Σήμερα δώστε το δικαίωμα της επιλογής στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Οι αντιρρήσεις είναι μέρος μιας εποικοδομητικής συζήτησης και χρειάζεται από μέρους σας να ακούσετε τι σας προτείνουν. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε, ούτε να επαναπροσδιορίζεστε ανάλογα τις γνώμες των άλλων. Επικεντρωθείτε στα δικά σας όνειρα και οράματα. . .

Σκορπιός

Εκτός το γιορτινό γεύμα, τοποθετήστε στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα για έναν απώτερο σκοπό που έχετε στο μυαλό σας. Ακόμη και αν η αμφιταλάντευση είναι δυνατή είναι σίγουρο πως η δέσμευση καθώς και η διαίσθηση σας, σήμερα, μπορεί να σας οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα. Η ενήλικη υποχώρηση είναι μέρος αυτής της διαδικασίας αν νιώσετε πως θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

Τοξότης

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Είναι μια γιορτινή μέρα και είναι σίγουρο πως ακόμη και αν νιώθετε πόνο για κάτι, μπορεί να μετασχηματίσει ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα κύτταρα σας δίνοντας φροντίδα και αγάπη σε όσους αγαπάτε και νοιάζεστε. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν είναι η καλύτερη θέση για να έχετε πολλές απαιτήσεις σήμερα με κέντρο τον έλεγχο της ημέρας και των συναισθημάτων σας. Σήμερα προσπαθήστε να κάνετε ότι θέλετε “αθόρυβα”. Ο χτύπος της παρουσίας σας μπορεί να φανεί πολύ δυνατός για την χροιά της σημερινής ημέρας. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα δεν μας αφήνουν περιθώρια να ασχοληθούμε γενικότερα με πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα λόγω της ημέρας. Αυτό που θα είναι εποικοδομητικό είναι μέσω της διαίσθηση σας να έρθετε πιο κοντά σε ότι για εσάς έχει νόημα και αξία. . .

Ιχθύες

Σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και σας βοηθούν μέσα από τα γεγονότα που εξελίσσονται να δείξετε ενσυναίσθηση σε αυτούς που άθελα τους, σας πονάνε. Ελάτε πιο κοντά και εξετάστε τα βαθύτερα κίνητρα τους καθώς και το τι μπορεί να καθρεφτίζουν σε εσάς, μέσω της προβολής.

https://astroguide.gr/