facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 20/04

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Κριός

Ο Ήλιος στον Ταύρο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα σας δείχνει τον τρόπο που θα μπορέσετε να οικοδομήσετε μόνιμες αξίες οι οποίες θα σας παρέχουν ισχυρή ενέργεια και υπομονή. Η επανεξέταση σε θέματα αξιών, τα μέχρι τώρα κερδισμένα καθώς και ότι έχετε στην κατοχή σας μέχρι τώρα θα είναι χρήσιμη και εποικοδομητική. . .

Ταύρος

Η Θεά Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας για τον επόμενη Ηλιακό μήνα θα σας αποκαλύπτει την πιο απροκάλυπτη αισθησιακή σας πλευρά. Η σχέση του Ταύρου με την αισθησιακή και υλική ευχαρίστηση είναι έντονη και θα εκφράζεται με ποικίλους τρόπους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε ακόμη και εξωτερικές ώστε να μαγνητίζετε τα πλήθη. . .

Δίδυμοι

Έχοντας αφομοιώσει την τάση του Κριού να τρέχει ολοταχώς προς νέες καταστάσεις, τώρα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου θα υπάρξει μια περίοδος η οποία χαρακτηρίζεται από μια ήπια δεκτικότητα και απροθυμία να βιάσετε τα πράγματα. Αυτή η διαδικασία θα είναι βοηθητική στα σχέδια σας και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα δίνοντας χρόνο να ωριμάσουν οι ιδέες και σκέψεις σας. . .

Καρκίνος

Το διάστημα με τον Ήλιο στον Ταύρο χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με ένα εγχείρημα το οποίο σχετίζεται με ομάδες ανθρώπων. Κάτι δηλαδή που το δημιουργικό του μέρος θα έρχεται από ένα ομαδικό πλαίσιο και μέσω της συνεργασίας, της επικοινωνίας και των διαφόρων ιδεών που θα προκύπτουν, θα βρείτε αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς και σίγουρες/οι για τις ικανότητές σας . . .

Λέων

Ένας ηλιακός μήνας ξεκινά με τον Ήλιο στον Ταύρο όπου φωτίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνυπάρξετε καλύτερα και περισσότερο δημιουργικά με τους άλλους γύρω σας σε πρακτικό επίπεδο. Το κοινωνικό στάτους, η καριέρα, γενικότερα η υπόσταση σας και το κομμάτι ηγεσίας σας θα είναι στο προσκήνιο για τις επόμενες 30 ημέρες. . .

Παρθένος

Φεύγοντας από τη πύρινη παρορμητικότητα του Κριού η προσέγγιση για τη ζωή γίνεται πιο αργή, πιο θεωρητική με πιο στοχαστικό ρυθμό, χαρακτηριστικό του σταθερού ζωδίου, του Ταύρου. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα χρειάζεται να επικεντρωθείτε σε ένα εγχείρημα που θα σας δώσει την χαρά της δημιουργίας, με φιλοσοφικές διαστάσεις (έξω από τα τετριμμένα) ή/και που θα σχετίζεται με το εξωτερικό ή/και σπουδές και θα νιώσετε περήφανες/οι για αυτό. . .

Ζυγός

Ο Ήλιος μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου για τις επόμενες 30 ημέρες. Σκεφτείτε τον Ταύρο, είναι ένα ογκώδες ζώο. Όταν είναι σε κατάσταση ηρεμίας, αντιπροσωπεύει την ουσία της σταθερότητας, της γαλήνης, και την ελεγχόμενη δύναμη. Όταν είναι θυμωμένος είναι φορτωμένος και τρομερά καταστρεπτικός. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα τακτοποιήστε και ρυθμίστε οικογενειακά βαθύτερα θέματα για να βρείτε/ή να διατηρήσετε την γαλήνη σας. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου και οι επόμενες 30 ημέρες ενδείκνυνται για οποιαδήποτε αισθησιακή ευχαρίστηση, την έξαψη, να δώσετε ενέργεια μέσα στην σχέση σας, τον/την σύντροφο σας. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο το οποίο του παίρνει αρκετό χρόνο να νευριάσει διότι δεν ενοχλείται εύκολα και άμεσα, αλλά αν συμβεί παίρνει μορφή ηφαιστείου. “Ηφαίστειο” μια γνώριμη λέξη σε εσάς. . .

Τοξότης

Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με κάτι το οποίο ήδη βρίσκεται στην καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να το ψάξετε για να το βρείτε, είναι ήδη παρόν. Απλά χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε την αξία που έχει για εσάς και να το συμπεριλάβετε στα μεγάλα σας όνειρα. . .

Αιγόκερως

Το ζώδιο του Ταύρου κρατιέται σε φόρμα μέσα από την έλξη της ομορφιάς και εκεί είναι η αχίλλειος πτέρνα του γιατί μπορεί να παρακινηθεί μόνο και μόνο από την προσωπική του ικανοποίηση. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα με τον Ήλιο στον Ταύρο θα πρέπει να σκεφτείτε ένα εγχείρημα που θα δώσει άλλη διάσταση στην πραγματικότητά σας. Ένα εγχείρημα που οι ρίζες του βρίσκονται σε ένα θαυμαστό ταλέντο σας. Είναι κάτι τόσο οικείο σε εσάς που θα νιώσετε αμέσως ασφάλεια μόλις το εντοπίσετε. . . .

Υδροχόος

Ζητήματα στο σπίτι και την οικογένεια κινητοποιεί ο Ήλιος στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες. Αυτός ο τομέας φωτίζεται και χρειάζεται να κοιτάξετε βαθιά μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο και μέσα στην οικογένεια. Εκεί βρίσκεται η αλλαγή που χρειάζεται να κάνετε ώστε να νιώσετε ασφαλής και γειωμένες/οι. . .

Ιχθύες

Το ζώδιο του Ταύρου δρα μετά από αρκετή σκέψη, βασισμένη φυσικά μόνο στα δικά του δεδομένα, ερεθίσματα, τις πέντε του αισθήσεις και απεχθάνεται την καθοδήγηση από τους άλλους. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα στο ζώδιο του Ταύρου την ασφάλεια θα την βρείτε κοιτώντας στο άμεσο περιβάλλον σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Εκεί που “ακούγοντας” δημιουργείτε χώρο στην έμπνευση

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.