Κριός

Προβληματισμούς θα έχετε σχετικά με το επαγγελματικό σας περιβάλλον, αφού την εποχή αυτή συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις που σας έχουν θορυβήσει. Όμως να ξέρετε μέσα από εκεί, θα υπάρξουν άνθρωποι να σας υποστηρίξουν ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το κύρος και την εξουσία τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιο άτομο από κει να το κάνει επειδή αισθάνεται καιρό για σας κάποια αισθήματα πιο ερωτικά.

Ταύρος

Η καρδιά και το μυαλό παίζει διάφορα παιχνίδια και όσο εάν εσείς αυτή την εποχή τρέχετε να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας, ο έρωτας έχει άλλη άποψη. Είστε στο στόχαστρό του και να ξέρετε ότι θα πολιορκηθείτε από ένα άτομο που ποτέ δεν πιστεύατε ότι μπορεί, να διατηρεί μέσα του συναισθήματα ερωτικά. Ίσως πάλι να βρίσκεστε εσείς σε μια μόνιμη ερωτική σχέση και να κοιτάξετε, έξω από το παράθυρό της, αφού ζητάτε μια διαφυγή.

Δίδυμοι

Κι όμως κάπου εκεί που θα ψάχνετε να βρείτε μία άκρη, μπας και βάλετε σε μια σειρά υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σας, ο έρωτας έχει σκοπό να σας αποσπά την προσοχή. Τα σενάρια είναι πολλά, από μια διαδικτυακή γνωριμία που κάνατε τελευταία και διέπεται από ερωτική χροιά, έως και ένα πλάσμα από το ερωτικό σας παρελθόν που ξαφνικά ανακαλύψατε ότι μπορεί να το συναντήσετε και να τα συζητήσετε.

Καρκίνος

Ότι αρέσετε, αρέσετε και μάλιστα το τελευταίο διάστημα να γνωρίζετε ότι έχετε αποκτήσει και τη συμπάθεια ανθρώπων, που είτε έχουν μια αναγνωσιμότητα στους χώρους που δραστηριοποιούνται, είτε τη δύναμη και τον τρόπο, στο να μπορούν να σας προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν λοιπόν είστε σε μία σχέση, που τελικά περισσότερα σας παίρνει από όσα σας προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο λήξτε τη.

Λέων

Τώρα που η καθημερινότητα βγαίνει από την απομόνωση και τους περιορισμούς, ίσως να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες διορθωτικές σκέψεις που είχατε την ευκαιρία να κάνετε και σχετίζονται με την αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Δείτε τι πάει λάθος και μένετε ακάλυπτοι συναισθηματικά, ανεξάρτητα από το αν διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση ή είστε μόνοι, το διάστημα αυτό. Καριέρα και υποχρεώσεις αφήνουν κενά και προσέξτε το.

Παρθένος

Θεωρήστε τη ως μία σπάνια συγκυρία, να συνυπάρχουν στο μυαλό σας με την ίδια αξία, τόσο ο έρωτας, όσο και τα θέματα που συνήθως σας απασχολούν και σχετίζονται με τη διαχείριση της καθημερινότητά σας και τα του εργασιακού σας πεδίου. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς, να έχετε σκεφτεί πως θα προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά η σχέση σας, ή αν είστε μόνοι, να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη ακόμα και αν θα ρισκάρετε.

Ζυγός

Με ένα ανικανοποίητο συναίσθημα ερωτικά θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα, αφού δυσκολεύεστε να βρείτε πεδίο συνεννόησης με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή ο άνθρωπος των επιθυμιών σας έχει απομακρυνθεί από κοντά σας. Από την άλλη μεριά κάποιοι από εσάς αναζήτησαν την ερωτική απόλαυση σε αχαρτογράφητα νερά ή σε παράλληλες σχέσεις και τώρα γεύεστε τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Προσέξτε.

Σκορπιός

Κάποιο ερωτικό απωθημένο μπλοκάρει τη σκέψη και τη λογική σας. Ίσως να πρόκειται για ένα πρόσωπο, που μπορεί κάτι να ξεκίνησε να γίνει μεταξύ σας αλλά δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Ίσως πάλι ένας άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν, να υπάρχει ακόμα μέσα σας. Στην περίπτωση αυτή, τα πράγματα γίνονται καλύτερα για σας, αφού οι ημέρες μιλούν για ερωτικές επανασυνδέσεις. Αν το επιθυμείτε, προχωρήστε το με πολύ τόλμη.

Τοξότης

Μπορεί την εποχή των περιορισμών που πέρασε, να τα είχατε σπάσει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήθηκε κενό στη σχέση σας, ιδίως εάν μένατε μακριά, ο ένας από τον άλλο. Τώρα όμως σε μια εποχή αρκετών ερωτικών επανασυνδέσεων, προσπαθήστε να βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί του. Έχετε πολλές πιθανότητες, να κάμψετε τις αντιστάσεις που προέβαλε όλο το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήνετε το χρόνο λοιπόν.

Αιγόκερως

Όλα μοιάζουν να θέλουν από εσάς, να επανακκινήσετε εκ νέου τη ζωή και την καθημερινότητά σας, αφού τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να απαλλαγείτε από τα κακώς κείμενα, που συνέβησαν τουλάχιστον σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Εάν η σχέση που διατηρούσατε μέχρι σήμερα, δεν ήταν για σας διαφυγή αλλά συναισθηματικό βάρος, δεν υπάρχει λόγος, να το υποστείτε άλλο. Κοιτάξτε μπροστά. Τα καλύτερα ερωτικά, έρχονται.

Υδροχόος

Πιθανόν να έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες ερωτικής σημασίας, με κάποιον άνθρωπο, που κάτι πήγαινε να γίνει το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας, ή που καλλιεργήθηκε από απόσταση, μέσω μηνυμάτων ή και διαδικτύου και τώρα σας λέει, να το προχωρήσετε και από κοντά το σενάριο μεταξύ σας. Φροντίστε μόνο να είστε αδέσμευτοι για να ακολουθήσετε δίχως συναισθηματικά βάρη, γιατί αν συνοδεύεστε θα έχετε προβληματάκια

Ιχθύς

Πολλές ερωτικές ευκαιρίες σας ανοίγονται και προοπτικές από εκεί που δεν το περιμένατε. Ο έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σας, στο πρόσωπο ενός παλιού συμμαθητή, μιας τυχαίας συνάντησης με έναν άνθρωπο που έχετε να δείτε χρόνια πολλά, ή ένα συνεργάτη που για ένα φεγγάρι δουλέψατε μαζί. Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα της καρδιά σας και έχει σκοπό να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα. Αρκεί να μη βρίσκεστε σε μία άλλη σχέση.

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv/