Από τις 12 ως τις 17 Μαΐου, ο Ήλιος από το γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η ευνοϊκή όψη θα επηρεάσει θετικά τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 21η ως την 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Πρόκειται για μια περίοδο που βιώνεις πιο έντονα τη γοητεία και τον ερωτισμό, σαν αποτέλεσμα αυτής της όψης, καθώς ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε ωθεί να παλέψεις για όσα πιστεύεις πως σε ανυψώνουν ψηλότερα, για όσα σου αξίζουν. Ο Πλούτωνας σε αυτή την θέση όμως χρησιμοποιεί στρατηγικές και παίζει μόνο για να κερδίσει! Αυτές τις μέρες λοιπόν βιώνεις βαθιές και έντονες εμπειρίες που σε μεταμορφώνουν σε πολλά επίπεδα. Οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και σου τραβά την προσοχή το ψάχνεις σε βάθος γιατί έχεις την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα το γιατί και το πώς.

Μπορείς παράλληλα να αποκτήσεις περισσότερη δύναμη και έλεγχο στην ζωή σου μέσα από αυτή την βαθύτερη διαδικασία και αυτό να φέρει σημαντικές μεταμορφωτικές αλλαγές, καθώς μπορείς να χειριστείς καλύτερα τα γεγονότα και τους ανθρώπους στην ζωή σου. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την δύναμη και τον έλεγχο, με μεγάλους οργανισμούς ή οργανωμένες ομάδες, με εταιρείες και με ανώτερα στελέχη ή με ανωτέρους σου.

Ο Πλούτωνας σχετίζεται με την εξαφάνιση και αυτές τις μέρες μπορείς να απομακρύνεις από το περιβάλλον σου οτιδήποτε είναι περιττό. Προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα είναι τώρα πιο εύκολο να βρουν την λύση τους και μπορείς να αναλάβεις ένα ηγετικό ρόλο ώστε αυτές οι λύσεις να εφαρμοστούν με θετικό τρόπο. Τις ίδιες μέρες που κορυφώνεται αυτή η όψη, κορυφώνεται επίσης η θετική όψη Ήλιου-Δία