Πώς θα σε επηρεάσει η Νεά Σελήνη που γίνεται στις 22 Μαϊου 2020 στο ζώδιο των Διδύμων; Διάβασε τις προβλέψεις σου από τον Βασίλη Χριστοφή

Βασίλη Χριστοφή
Αστρολόγος
Η Νέα Σελήνη για τον μήνα Μάιο πραγματοποιείται στις 22 Μαΐου 2020(κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο), στις 7:38 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, στο ζώδιο των Διδύμων στην 2η μοίρα και 4 λεπτά

Η χροιά του Φεγγαριού είναι λίαν ήπια και αυτό διότι είναι «ο προάγγελος» της αρκετά δύσκολης Πανσέληνου που συνοδεύεται με Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 5 Ιουνίου.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμους,Τοξότες,Παρθένους και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν κοντά σε αυτές τις μοίρες προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο-μεσουράνημα.

Οι όψεις οι οποίες σχηματίζονται είναι οι εξής και ας αναφέρουμε πρώτα την συμμετοχή των φώτων (Ήλιου,Σελήνης).

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει αρμονική όψητριγώνου με τον Κρόνο όπου σταθεροποιούνται τα σχέδια μας και παίρνουν υπόσταση. Η συγκεκριμένη όψη μας δίνει κουράγιο στο να ξεπεράσουμε κακές καταστάσεις του παρελθόντος με γνώμονα τη λογική. Με αυτήν την ευεργετική όψη ευνοούνται επίσης επαγγελματικά ξεκινήματα για να στεφθούν με επιτυχία και σταθεροποίηση.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονική όψητετραγώνου με τον Άρη, αυτή η όψη χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Η προσοχή πρέπει να εστιαστεί στο κάθε τι που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας από το πως κινούμαστε στον δρόμο ακόμη και πεζοί μέχρι και στον πιο κοντινό μας κύκλο, πως διαχειριζόμαστε τον λόγο και στις αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε, σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει να πράξουμε εν θερμώ. Η όψη εγκυμονεί ροπή προς το αλκοόλ ή ουσίες που θα πρέπει διακαώς να απέχουμε όλοι ανεξαρτήτως. Προσοχή και σε όσους εργάζονται σε χώρους με αέρια κλπ.

Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στην κυβέρνηση του κατά παραδοσιακής και σύγχρονης αστρολογίας στους Διδύμους εκεί η επικοινωνία βγάζει φτερά είναι τετραπέρατη, με μεγάλη μεταδοτικότητα και εσωτερικό το αίσθημα της έρευνας και διασποράς. Ο Ερμής εδώ σχηματίζει όψη συνόδου με την Αφροδίτη ανάδρομη βέβαια τα οποία θέματα που θα απασχολήσουν ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων είναι τα αισθηματικά που εκεί λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα με δυσαρμονική όψη φέρνει απάτες, ουτοπίες,ψέματα, διαψεύσεις και χωρισμούς. Προσοχή στο λόγο και τα αισθήματά μας, δεν υπερβάλλουμε όπως δεν πρέπει να πιστέψουμε κιόλας τις όποιες βαρύγδουπες ερωτικές δηλώσεις αφοσίωσης και λοιπά υποσχέσεων. Οι επανασυνδέσεις εδώ θα πέσουν σε αδιέξοδο.

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη τα 12 Ζώδια;

Κριός

Επικοινωνία στο φουλ έρχεται να δώσει η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη για εσάς και λύσεις από τον περίγυρό σας σε θέματα και προβλήματα που σας απασχολούν. Θα χρειαστεί να είστε όμως προσεκτικοί σε έγγραφα ή συμβόλαια που μπορεί να υπογράψετε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Περίπατοι και βόλτες θα σας δώσουν μια νέα πνοή με το καλοκαιρινό αεράκι που θα σας τροφοδοτήσουν με ενέργεια και ζωντάνια. 

Ταύρος

Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και οικονομική αστάθεια θα είναι κυρίως ο τομέας που θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Θα χρειαστείτε ένα πλάνο κυρίως στο μυαλό σας για περιορίσετε τυχόν αχρείαστα και περιττά έξοδα και να ανασυγκροτηθείτε κατά όπως πρέπει. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή γιατί και η παρουσία της Αφροδίτης ανάδρομης στον 2ο οίκο σας δε βοηθάει για αυτά τα ζητήματα αλλά για μία βαθύτερη ενδοσκόπηση. 

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και είστε πρωταγωνιστές αυτό το διάστημα με το πλανητικό σκηνικό να συνηγορεί στην επιτυχία σας. Μπορείτε να βγείτε να κοινονικοποιηθείτε, να γνωρίσετε νέο κόσμο, οι ελεύθεροι να φλερτάρετε και δεσμευμένοι να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Τη σταθεροποίηση στα σχέδια σας επιβεβαιώνει η όψη που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Προσοχή όμως θα χρειαστεί σε κάθε είδους απάτη και ιδιαίτερα αισθηματική. 

Καρκίνος

Υποθέσεις και κατάλοιπα του χθες θα βγουν για ακόμη μία φορά στην επιφάνεια και θα κληθείτε να τις διαχειριστείτε με σύνεση. Εφόσον δεν υπερβάλλετε συναισθηματικά και δείτε τις καταστάσεις ξεκάθαρα δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. Οι όψεις της Νέας Σελήνης ευνοεί Νέα ξεκινήματα λόγω των όψεων της, είναι θετικές απέναντι στο ζώδιο σας. 

Λέων

Αυτό το διάστημα σας δίνετε η ευκαιρία να ενσαρκώσετε στόχους, όνειρα και προσδοκίες. Το κλειδί της επιτυχίας για ενάρξεις θα το λάβετε από το δημιουργικό σας ταλέντο και θα προωθηθεί από την ομαδική δουλειά και από το κοινωνικό σας περίγυρο. Εάν δεν βάλετε το Εγώ μπροστά θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλά περισσότερα. 

Παρθένος

Επαγγελματική σταθερότητα μέσω υποχρεώσεων και σκληρής δουλειάς υπόσχεται η Νέα Σελήνη εφόσον περιορίσετε τις εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και θα ανταμειφθείτε για ότι σπείρετε αυτό το διάστημα. 

Ζυγός

Αλλαγή πλεύσης θα έχετε από ότι έχετε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Σταθερότητα, σταδιακή επιτυχία θα είναι από εδώ και πέρα η κατάσταση στην οποία θα μπορείτε να χτίσετε βήμα βήμα τα θεμέλια και τις βάσεις για τη προσωπική σας επίτευξη. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, στόχοι και ταξίδια μπορούν πλέον να σχεδιαστούν από τώρα για το εγγύτερο μέλλον με επιτυχία. 

Σκορπιός

Όσοι έχετε φορολογικές υποχρεώσεις ή νομικά ζητήματα για χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστούν θα πρέπει αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε να τα φέρνετε εις πέρας και να μην τα αφήσετε να διαιωνίζονται γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας αργότερα. Με γνώμονα ότι είναι μία θετική Νέα Σελήνη στον 8ο σας οίκο σας δίνετε η ευκαιρία επιτέλους να ξεμπερδεύετε με αυτές τις καταστάσεις. 

Τοξότης

Εύνοια έρχεται και σε εσάς στους τομείς σχέσεων και συνεργασιών. Είναι μία περίοδος όπου μπορείτε να ξεκινήσετε μία νέα σχέση ή συνεργασία με επιτυχία και σταθερότητα αρκεί να υπάρχει ο έλεγχος και το φιλτράρισμα για τυχόν εξαπατήσεις. Στους ελεύθερους ανάβει πράσινο φως για την έναρξη μιας σχέσης. Λίγη προσοχή πρέπει να εστιαστεί επίσης στα θέματα σπιτιού και οικογένειας στο να μην υπάρχει περαιτέρω κλιμάκωση των εντάσεων. 

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει αυτό το κάτι παραπάνω για εσάς που θέλετε για να σπάσετε τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Ενάρξεις και αλλαγές μπορείτε να ξεκινήσετε το διάστημα αυτό της Νέας Σελήνης με επιτυχία. Επίσης μπορείτε να ξεκινήσετε ή να αλλάξετε διατροφή, συνήθειες που σας πήγαιναν πίσω και δε σας έκανε καλό όπως και η οποιαδήποτε είδους τοξικότητα, τώρα είναι η στιγμή να αποβάλλετε από τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Επιτυχία έρχεται και σε εσάς αφού η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται με θετικές κυρίως όψεις αλλά και σε φιλικότατο για εσάς ζώδιο και οίκο. Δημιουργία, σχέσεις με τα παιδιά, φλερτ, ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης και ενάρξεις νέων σχέσεων για τους ελεύθερους θα είναι τομείς δράσης και επιτυχίας για εσάς. Αν καταφέρετε να ισορροπήσετε και τα οικονομικά σας δεν έχετε κάτι αρνητικό να σας πάει πίσω αυτό το διάστημα. 

Ιχθείς

Ενεργούς θα σας βρει το υπόλοιπο του Μαΐου με τρέξιμο αλλά με θετικό αποτέλεσμα για όσους έχετε μοχθήσει για να φέρετε εις πέρας καταστάσεις οικογενειακές κυρίως που σας εμπόδιζαν να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία μπορείτε ξεκινήσετε τις ενέργειες που χρειάζονται από εσάς για τα θεμιτά αποτελέσματα που περιμένετε, αργότερα.https://www.oroskopos.gr/