facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 20/05

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Κριός

Η αισθηματική και ερωτική σας κατάσταση, έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγκαθάκια τις ημέρες αυτές αλλά σήμερα περισσότερο. Ίσως κάποιος δικός σας άνθρωπος στενός φίλος ή άτομο που εμπιστεύεστε, να σας ασκήσει κριτική σχετικά με το πως εξελίσσεται η ερωτική σας ζωή. Μην αντιδράσετε γιατί δε θα το κάνει από ιδιοτέλεια αλλά από καθαρό προσωπικό ενδιαφέρον. Σκεφτείτε μάλιστα πολύ καλά τα σημεία που μπορεί να χρειάζεται να προσέξετε για να είστε καλά.

Ταύρος

Έρωτας από προξενιό; Μην το παρεξηγείτε, ούτε και έχει στις μέρες μας το ύφος και την προτροπή των αλλοτινών καιρών. Φαίνεται πως ένα άτομο από το στενό φιλικό σας περιβάλλον, που εμπιστεύεστε, ή ένα πρόσωπο από τον οικογενειακό σας κύκλο, θα σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που πιστεύει ότι θα ταιριάζετε μαζί και ίσως μέσα από αυτή τη διαδικασία όντως να προκύψει κάτι ερωτικό. Αρκεί να μη βρίσκεστε ήδη σε μία άλλη ερωτική σχέση και ξεμυαλιστείτε.

Δίδυμοι

Έχετε τόσα πολλά να διεκπεραιώσετε στο μυαλό σας που σας αγχώνουν υπέρμετρα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν τόσο τη σκέψη σας όσο και τη λογική σας. Αποστασιοποιηθείτε από αυτά και θα διαπιστώσετε ότι όλα λύνονται και τακτοποιούνται, αρκεί να τα αντιμετωπίζετε, ένα ένα τη φορά. Αυτό έχει ως συνέπεια, να μπλοκάρετε και η ερωτική σας ζωή, που σημαίνει ότι αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, να θυμώνετε και να μην είστε ερωτικοί. Μη ξεσπάτε στο ταίρι σας οι δεσμευμένοι.

Καρκίνος

Ο έρωτας έρχεται τώρα να σας στριμώξει στη γωνία και ίσως να χρειαστεί να διαπραγματευτείτε τις ελευθερίες σας, εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, αφού ο άνθρωπος που θα πολιορκήσει την καρδιά σας θα απαιτήσει από εσάς τη σοβαρότητα και την προοπτική του να δημιουργήσετε μαζί, ένα δεσμό με διάρκεια στο χρόνο και με πολλές πολλές επισημότητες. Ή αν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση θα σας προταθεί η συγκατοίκηση, ή η απόκτηση ενός απογόνου. Σκεφτείτε τα.

Λέων

Λόγια και μάλιστα αναξιόπιστα, μπορεί να ακούσετε σήμερα, από έναν άνθρωπο που μπορεί να σας δώσει κάποιες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του συντρόφου σας, που όχι μονάχα δε θα ευσταθούν αλλά θα αν τις πάρετε στα σοβαρά, μπορούν ύστερα από μια λογομαχία με τον άνθρωπό σας να δημιουργηθούν ρίξεις. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε εσάς που μπορεί να είστε μόνοι αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει. Κάποιος θα τον κατηγορήσει άδικα. Μην τον ακούτε.

Παρθένος

Σε μια εποχή σοβαρών αποφάσεων, που αφορούν την εξέλιξη της αισθηματικής και ερωτικής σας ζωής, άνθρωποι παρεμβαίνουν στο πρόγραμμά σας, σας φορτώνουν με καθήκοντα και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα ο χρόνος και τα μέτρα που επιθυμείτε να πάρετε, προκειμένου να έχετε μία θετική ερωτική εξέλιξη, να περιορίζονται εκ των πραγμάτων. Εάν όμως ένας άνθρωπος περιμένει αν δει περισσότερα βήματα, μην τον απογοητεύσετε όμως ιεραρχώντας άλλα πράγματα.

Ζυγός

Εάν διατηρείτε μία σχέση με ευδιάκριτες διαφορές, όπως ηλικίας, οικονομικής επιφάνειας αλλά ακόμα και στάση ζωής, τώρα μάλλον θα δοκιμαστεί να αναμετρηθεί με τις διαφορές της. Θα πρέπει να καταβάλλετε το μάξιμουμ των προσπαθειών σας για να πείσετε το σύντροφό σας, ότι όλες οι διαφορές γεφυρώνονται, αρκεί να δείξετε εσείς πρώτοι την ίδια διάθεση και να μην κοιτάτε αλλού. Εάν είστε μόνοι, σταματήστε να κάνετε ερωτικούς πειραματισμούς. Δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα.

Σκορπιός

Αντί να αντιμετωπίζετε τον έρωτα, σα βαθμίδα επιβολής στον άνθρωπο που έχετε να στέκει στο πλάι σας, ή σε εκείνον που ενώ σας δείχνει ότι σας επιθυμεί, εσείς του βάζετε πρώτα τους όρους σας, αφεθείτε λίγο στη μαγεία του. Ή δεν τολμάτε να ρισκάρετε τον εγωισμό σας; παραδεχτείτε όμως ότι επιβάλλεται πλέον να αλλάξετε την οπτική σας στο πως τον βλέπατε τον έρωτα μέχρι σήμερα, αφού τελικά δε σας αρέσει να είναι άδεια η αγκαλιά σας. Ανακαλύψτε λοιπόν τι φταίει.

Τοξότης

Πιέσεις που προέρχονται από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο της οικογενείας σας, ή έναν άνθρωπο που προΐσταται στον εργασιακό σας χώρο, θα σας χαλάσουν σήμερα το κέφι, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σωστό αυτό να το κάνετε με το σύντροφό σας, ούτε με τον άνθρωπο εκείνο που θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει ερωτικά. Κάπου δηλαδή, τέτοια θέματα καλό θα ήταν να μην τα ανακατεύετε με την προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως

Προσέξτε λίγο τα λογάκια σας σήμερα, γιατί ενδέχεται άλλα να πείτε και άλλα να καταλάβει ο σύντροφός σας, ή ο άνθρωπος που μπορεί να φλερτάρετε ή να σας φλερτάρει. Κι αυτό γιατί η ημέρα λόγω ασυνεννοησίας, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις από το πουθενά, για ασήμαντους λόγους ή αιτίες. Παρ όλα αυτά το γαϊτανάκι του έρωτα καλά κρατεί και δεν αποκλείεται σήμερα να δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις από έναν άνθρωπο που δεν θα πιστεύατε.

Υδροχόος

Το να ανανεώσετε την εικόνα σας, σίγουρα θα προσθέσει πόντους στη γοητεία που ούτως ή άλλως διαθέτετε. Άλλωστε με το πνεύμα σας είσαστε άνθρωποι εντυπωσιακή, πέραν της παρουσίας σας. Με εξωστρέφεια η διάθεσή σας να φλερτάρετε, θα είναι ενισχυμένη τις ημέρες αυτές, όπως και το να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Δοτικοί στη συμπεριφορά σας, ίσως να κάνετε δώρα στο σύντροφό σας, ή στον άνθρωπο που θέλετε να φέρετε στη φωλιά σας. Προσέξτε μόνο το κόστος τους.

Ιχθύς

Ο έρωτας χρειάζεται μερικές φορές να παίρνει κανείς τα ρίσκα του μαζί του, αν και εσείς ποσώς σας ενδιαφέρει να ρισκάρετε, προκειμένου να ζήσετε το πάθος μέσα από πέπλα αχαλίνωτης φαντασίας. Επειδή όμως την εποχή αυτή, ο Ποσειδώνας θα σας φορέσει για τα καλά τα ροζ γυαλιά, προσέξτε μήπως στον άνθρωπο που επενδύετε ή θα επενδύσετε συναισθηματικά, θα είναι σαν να ψάχνετε ποτοποιίες μαζί του. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και τα πράγματα έχουν όπως τα λέει η παροιμία.

Από την Μελίνα Φώφη

https://www.oroskopos.tv/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.