Πραγματοποιείται στις 22 Μαΐου 2020, στις 8:38μμ, με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο ευέλικτο, επικοινωνιακό και αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει.  

Λόγω ζωδίου, η καινούργια αρχή αφορά ζητήματα επικοινωνίας, μάθησης και μετακίνησης, τα οποία εκκρεμούν εδώ και καιρό, όπως αποκαλύπτει η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων. Μάλιστα, το γεγονός ότι και οι δυο τους είναι εκτός ορίων και σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Μπελατρίξ αποκαλύπτει ότι η τακτοποίηση των παραπάνω ζητημάτων υπόσχεται επιτυχία αρκεί να σκεφτεί κανείς «εκτός του κουτιού» και να είναι πρόθυμος να παλέψει για τυχόν ασυνήθιστες ή πρωτοποριακές αξίες και απόψεις μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας και σύγχυσης (Ποσειδώνας σε τετράγωνο με Ερμή και Αφροδίτη).

Ενθαρρυντικό είναι το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο από τον Υδροχόο καθώς μας προϊδεάζει για μακροπρόθεσμες προοπτικές σε ό,τι αρχίζει τώρα, αρκεί κανείς να επιδείξει τόλμη (Κρόνος σε σύνοδο με απλανή Αλτέρ). Ωστόσο, η έλλειψη φωτιάς που χαρακτηρίζει το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης μειώνει τον ενθουσιασμό και τα αποθέματα αισιοδοξίας, ενώ η έμφαση στη μεταβλητότητα απαιτεί μεγάλη ευελιξία και προσαρμογή σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Αυτό τονίζεται, άλλωστε, από το τετράγωνο που η Νέα Σελήνη δέχεται από τον Άρη στους Ιχθύς μαζί με ό,τι εκνευρισμό μπορεί να παράγει αυτό.

Τουλάχιστον, ο Άρης σχηματίζει και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, δίνοντας ευκαιρίες για ξαφνικές ή ιδιοφυείς λύσεις παρά τυχόν συναισθήματα μειονεξίας (ημιεξάγωνα Χείρωνα με Άρη και Ουρανό). Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή η Νέα Σελήνη είναι η τελευταία νουμηνία που συμβαίνει πριν την εποχή εκλείψεων η οποία ξεκινά με την επόμενη πανσέληνο-σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου, κορυφώνεται 21 Ιουνίου με ηλιακή έκλειψη και λήγει με δεύτερη σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου.

Περισσότερα για αυτές εν καιρώ!

Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

  Σχετικά με το συντάκτη

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις. Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.

Πηγή: Νέα σελήνη στους Διδύμους | Η τελευταία πριν τις εκλείψεις

https://www.omorfizoi.gr/