Κριός

Όσο και αν έχετε απορροφηθεί από το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, βρείτε το χρόνο να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται σήμερα, ένας στενός σας φίλος να μεσολαβήσει και να σας φέρει σε επαφή, με μία νέα γνωριμία, που θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον, στην περίπτωση που σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μη ξεμυαλίζεστε. Προσέξτε το γιατί θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Ταύρος

Θέλετε να αλλάξετε το σκηνικό της ερωτικής σας ζωής, ή της προσωπικής σας κατάστασης και δεν αποκλείεται να αναζητήσετε τον έρωτα σε μέρη που άλλοτε δε συνηθίζατε. Φυσικά και ο έρωτας εμπεριέχει τα ρίσκα του. Όμως πριν καταλήξετε εάν μία γνωριμία που θα κάνετε ή ήδη έχετε κάνει για το αν αξίζει τον κόπο να την ακολουθήσετε και να επενδύσετε συναισθηματικά, αφήστε το αυτό να φανεί στη διάρκεια του χρόνου αν θα το άξιζε τελικά και προχωρήστε το.

Δίδυμοι

Ο έρωτας σας θέλει περισσότερο αποφασιστικούς την περίοδο αυτή. Εάν ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή περιμένει να δει πράγματα από σας, που θα πάνε τη σχέση σας ένα βήμα ψηλότερα, καλό θα ήταν να του αποδείξετε πως έχετε την ικανότητα να το προχωρήσετε. Βάζοντας πρώτα τα θέματα της καθημερινότητας μπροστά, ίσως αγνοείτε τις ανάγκες του και σίγουρα καλό θα ήταν να μην το θεωρήσετε σε καμία περίπτωση δεδομένο

Καρκίνος

Το παρελθόν ίσως χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας. Ούτως ή άλλως η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από πολλές ερωτικές επανασυνδέσεις. Εάν λοιπόν μία παλιά αγάπη, ένας έρωτας σας άφησε σημάδια στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να ξανά επισκεφτεί εκ νέου τη ζωή σας, έτσι ξαφνικά και από το πουθενά. Όμως εφόσον προχωρήσατε και έχετε ήδη μία άλλη ερωτική σχέση, ίσως να ήταν καλύτερα να παραμείνετε σε αυτή, παρά να φύγετε .

Λέων

Μία καλή ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης, έρχεται τώρα να σας δοθεί, από ένα συνεργάτη ή στενό σας φίλο, που μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι τώρα επαγγελματικά σας σχέδια και όχι μόνο. Ίσως μάλιστα να σας εντυπωσιάσει η προθυμία του να σας βοηθήσει για να την πετύχετε, ενώ μπορεί να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες. μήπως όμως ο άνθρωπος αυτός, κρύβει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας; Εντοπείστε το λοιπόν.

Παρθένος

Ο καιρός ανοίγει και όλο και πιο συχνά, θα σκέφτεστε να μπορούσατε να κάνετε μία μικρή εκδρομή ή μια απόδραση σύντομη. Αυτό λοιπόν μπορεί να σας συμβεί, μέσα από το περιβάλλον το εργασιακό. Να χρειαστεί δηλαδή, να επισκεφτείτε κάποιο συνεργάτη σας και να συνδιαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μια νέα γνωριμία από μακριά ή από το χώρο που δραστηριοποιείστε, μπορεί να μεταμορφωθεί και να γίνει μία άκρως ερωτική περιπέτεια !!!

Ζυγός

Βρίσκεστε σε καλύτερο επικοινωνιακό επίπεδο αφού την εβδομάδα αυτή θα είστε πιο εξωστρεφείς. Γιατί λοιπόν να μην αποδεχτείτε κάποιες προσκλήσεις για μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση, που κάτω από άλλες περιπτώσεις δε θα συνηθίζατε να συχνάζετε σε τέτοια περιβάλλοντα. Μη βαρεθείτε γιατί κάπου εκεί μπορεί να κάνετε μία πολύ σπουδαία γνωριμία. Ακόμα και έρωτας να μην είναι, θα μπορούσε να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά.

Ζυγός

Στον εργασιακό σας χώρο γίνονται την εποχή αυτή διάφορες ανακατατάξεις. Παλιοί συνεργάτες σας αποχωρούν και κάποιοι νέοι έρχονται. Τι σημασία έχει αυτό για τον έρωτα; Ίσως λοιπόν κάποιος άνθρωπος από το χώρο που εργάζεστε, να είναι είτε ένας παλιός σας έρωτας που θα ξεσηκώσει μνήμες νοσταλγίας, είτε κάποιο πρόσωπο γοητευτικό νεοφερμένο στο περιβάλλον αυτό, να ξεσηκώσει από μέσα σας αισθήματα που είχατε να νιώσετε καιρό.

Σκορπιός

Δε σας ταιριάζει, ούτε η συναισθηματική απομόνωση, ούτε η εσωστρέφεια.Βγείτε από τις σκέψεις εκείνες που χαλάνε το κέφι σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τα θέματα της καθημερινότητας που σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν. Φίλοι σύντροφοι αλλά και κάποιος άνθρωπος που θα σας πολιορκήσει ερωτικά, βρίσκεται στο δρόμο σας. Μία μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

Τοξότης

Και όμως και ο έρωτας χρειάζεται συστηματική δουλειά, είτε προσπαθώντας πάνω στην σχέση που ήδη έχετε, είτε πολιορκώντας την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, εάν είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις την εποχή αυτή. Δημιουργείστε εσείς τα κίνητρα και τις αιτίες, ώστε να δελεάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην περιμένετε ότι θα καμφθούν οι αντιστάσεις του μόνο από την γοητεία σας. Έχετε αλλά εκμεταλλευτείτε τη.

Αιγόκερως

Εάν προσπαθείτε να πάρετε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τη στάση που κρατάει απέναντί σας ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, μάλλον δε θα είστε ιδιαίτερα έντεχνη στο να το καταφέρετε. Πριν συμβούν αιτίες για ρίξεις μεταξύ σας, δώστε του το χρόνο και χώρο για να εκφράσει τα “θέλω” και τις επιθυμίες του. Αν είστε μόνοι, ο έρωτας έρχεται από το παρελθόν. Θα χρειαστεί όμως πολλές εξηγήσεις για να τον αποδεχτείτε.

Υδροχόος

Ερωτικές προσφορές και διάφορα φλερτ θα σας πολιορκήσουν τις ημέρες αυτές. Αυτό μάλιστα θα σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. υπάρχει όμως η πιθανότητα να ξεμυαλιστείτε με το “ακατάλληλο” άτομο και δεν αποκλείεται μάλιστα να προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν, που ίσως τώρα να σας ζητήσει την πιθανότητα μια επανασύνδεσης !!!

Ιχθύς

Ο έρωτας θέλει το σενάριό του. εάν όμως λόγω των υποχρεώσεών σας έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και δε δείχνετε αντίστοιχα ρο ενδιαφέρον που θα έπρεπε, μην παραπονεθείτε εάν κάποια στιγμή, κοιτάξει έξω από το παράθυρο της σχέση σας. εάν είστε μόνοι, μπορεί να φλερτάρετε επικίνδυνα. Ο άνθρωπος που θα πολιορκήσετε ερωτικά μπορεί να έχει μία άλλη σχέση.

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv/