Κριός

Με την Σελήνη στην Παρθένο και τον Ερμή ανάδρομο είναι η καταλληλότερη στιγμή να αφήσετε πίσω ότι δεν λειτουργεί πια στην ζωή σας. Εργασιακά ζητήματα και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “καθημερινότητα” αυτή την στιγμή χρειάζεται αναπροσαρμογή και να αφεθεί χώρος για εισέλθουν στην ζωή σας νέα χρήσιμα πράγματα. . .

Ταύρος

Η προσωπική ευχαρίστηση και απόλαυση έρχεται στο προσκήνιο με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου να αγγίζει αυτό τον προσωπικό σας τομέα. Σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα είδος επανεκκίνησης, ενημερώνοντας τους γύρω σχετικά με τα σχέδια σας, ώστε να μπορέσουν ή μη, να συμμετέχουν με κάποιον τρόπο στις δραστηριότητές σας. . .

Δίδυμοι

Δεν είστε σε θέση ούτε είναι δική σας αρμοδιότητα να αλλάξετε τους άλλους ωστόσο μπορείτε να αναζωογονήσετε με δικούς σας τρόπους τομείς όπως το σπίτι σας και την ιδιωτική σας ζωή. Δημιουργήστε τον χώρο και τις συνθήκες ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. . .

Καρκίνος

Συζητήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε νέες ιδέες και εδάφη σήμερα με την Σελήνη στην Παρθένο να επηρεάζει τον τομέα “επικοινωνία” για το ζώδιο σας. Μέσα από δουλειά και σεβασμό σε ότι έχει αξία για εσάς μπορείτε να φέρετε αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που θα σας οδηγήσουν πιο εύκολα στο επόμενο βήμα που θα θελήσετε να κάνετε. . .

Λέων

Οικονομικά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε τρόπους και κινήσεις που όχι μόνο που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα χρήματα αλλά και θα διασφαλίσετε τους ήδη υπάρχοντες πόρους. Γυρίστε σελίδα όπου αυτό είναι απαραίτητο για την ευημερία σας και κυρίως για ότι έχει αξία γενικότερα για εσάς. . .

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιο σας και τον Ερμή ανάδρομο σήμερα μπαίνετε σε διάφορες σκέψεις όσο αφορά γενικότερα την εικόνα και την προβολή σας. Νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε αλλαγές και πιθανά να ξέρετε και που χρειάζεται να γίνουν, ωστόσο καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο ακόμη πριν την τελική σας δράση ώστε όχι μόνο να ολοκληρωθεί αυτή την διεργασία αλλά και για να φέρετε γρηγορότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

Ζυγός

Σήμερα δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του με την Σελήνη στην Παρθένο να κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες με κέντρο το ζώδιο σας. Ο στόχος χρειάζεται να είναι πολύ συγκεκριμένος καθώς και οι κινήσεις που γίνονται αυτή την στιγμή. Τίποτα δεν λειτουργεί όσο γρήγορα θα θέλατε αλλά έχετε το σθένος και την δύναμη να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. . .

Σκορπιός

Ολοκλήρωση ζητημάτων ζητά η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και με κέντρο το ζώδιο σας ο στόχος βρίσκεται στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε ότι ευκαιρίες δίνονται σήμερα για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και με το κεφάλι ψηλά ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε ένα όραμα, όνειρο ή κερδοφόρες συνεργασίες. . .

Τοξότης

Η ανάγκη να αφιερωθείτε σε έναν σκοπό είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα με την Σελήνη στην Παρθένο. Με υπομονή και σύνεση μπορείτε να δομήσετε κάτι στέρεο αρκεί να επενδύσετε χρόνο και να το στηρίξετε με αγάπη. Σκεπτόμενη/ος το αποτέλεσμα θα μπορέσετε να βρείτε την απαιτούμενη δύναμη που χρειάζεται για να ολοκληρώσετε αυτό το εγχείρημα. . .

Αιγόκερως

Ζυγίστε τα πλην και τα συν της κατάστασης που σας ενδιαφέρει και ταξινομήστε τις πληροφορίες που έχετε διαθέσιμες. Η αξιολόγηση χρειάζεται να γίνει βάσει των ικανοτήτων σας καθώς και των ανάλογων δυνατοτήτων της τρέχουσας χρονικής στιγμής. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι πολύ βοηθητική σε αυτή την διαδικασία σήμερα. .

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται να παραμείνετε ανοιχτή/ός σε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει ποιο κοντά στον στόχο σας ή σε έναν σκοπό. Δεν είναι εύκολη η διεργασία αυτή αλλά υπόσχεται πως με την αλήθεια και την ειλικρίνεια μπορείτε να βρείτε ακόμη και θησαυρό. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις, φίλους, συνεργάτες. Θα μπορούσατε να γίνεται το παράδειγμα προς μίμηση και να δείξετε πως με την ψυχική σας δύναμη μπορείτε να κινήσετε και βουνά αν αυτό υπόσχεται να φέρει αρμονία και ισορροπία. . .

https://astroguide.gr/