Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των έντονων πλανητικών γεγονότων, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται.

Το κλείσιμο αυτού του κύκλου θα γίνει μέσα από σύγκρουση, άλλωστε, όλες οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας μέσα από έντονη πίεση ολοκληρώνονται.

Στις 08/07 ο Ερμής λίγες ημέρες πριν ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη της δράσης Άρη, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού (6ο 07’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου θα είναι πολύ εύκολο να ανάψουν τα αίματα καθώς εξαιτίας της παρόρμησης ή της βιασύνης μας μπορεί να πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή να παρασυρθούμε σε υπερβολές, ο εγωισμός να γίνει κακός σύμβουλος μας, να μένουμε σε απόψεις που κατά βάθος γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε δίκιο, να έρθουμε σε ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα, το συναίσθημα να επηρεάσει την κρίση μας, ενώ εξαιτίας της βιασύνης και της απροσεξίας μας είναι πιθανό να έχουμε μικροατυχήματα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί, αφού το συναίσθημα σας μπορεί να σας παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές ή αποφάσεις που στο τέλος δεν θα είναι προς όφελος σας. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι μια χαρά μπορούν και οι άλλοι να προστατεύσουν τον εαυτό τους, οπότε, δεν είναι ανάγκη να παίρνετε εσείς πάνω σας τον ρόλο του προστάτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι και αυτό βγαίνει πολύ έντονα στον τρόπο με τον οποίο κινήστε ή επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας με το μεταφορικό σας μέσο ή όταν περπατάτε καθώς θα είστε επιρρεπής στα μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή ενός φιλικού σας προσώπου είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές οι οποίες μελλοντικά μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Για να πετύχετε όμως την κορυφή, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις παλιές σας απόψεις και να ακούσετε τις συμβουλές ανθρώπων που μπορεί τώρα να σας πιέζουν να αλλάξετε ή να μην σας χαϊδεύουν τα αυτιά, ωστόσο, για να πετύχετε θα πρέπει να υιοθετήσετε τις συμβουλές τους.

ΛΕΩΝ

Ένα από τα στοιχεία που σας κάνουν να ξεχωρίζετε είναι η αξιοπρέπεια σας, γι’ αυτό και δεν σας αρέσει καθόλου το παρασκήνιο. Αυτές τις ημέρες όμως, για να καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδια σας, θα πρέπει αναγκαστικά να έρθετε σε σύγκρουση με τις πεποιθήσεις σας και να κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το φόβο της απόρριψης θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη θα σας ωθήσει σε νευρικές αντιδράσεις απέναντι στους φίλους σας και αυτό θα έχει ως κύρια αιτία τον φόβο ότι μπορεί να μην είστε αποδεκτοί από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

ΖΥΓΟΣ

Αν κάτι δεν σας αρέσει, αυτό είναι οι συγκρούσεις τόσο στο χώρο της εργασίας σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Δυστυχώς αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη, δεν θα τις αποφύγετε καθώς όλοι και όλα θα σας πιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα δουλεύετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το έντονο άγχος και η πίεση να φορτίσουν το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας και οι καυγάδες με τους συναδέλφους σας να είναι συνεχείς. Ψυχραιμία…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές και χαρούμενες περιόδους της χρονιάς εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο, επειδή είστε άτομα της υπερβολής, όταν τα πράγματα δεν πάνε με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε έχετε την τάση να απογοητεύεστε, και να συμπεριφέρεστε παιδιάστικα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά πιεσμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι, από την μια πλευρά οι συνεργάτες σας και από την άλλη πλευρά τα συγγενικά σας πρόσωπα, απαιτούν από εσάς να είστε δίπλα τους και να τους δίνετε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν. Ωστόσο, πριν σπαταλήσετε την ενέργεια σας στην προσπάθεια σας να δώσετε λύσεις, καλό θα ήταν να ακούσετε ποιες είναι οι πραγματικές τους ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής είναι πολύ έντονοι. Στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα, είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξη με άτομα από το φιλικό ή το εργασιακό σας περιβάλλον τα οποία δεν μπορούν να συντονιστούν με τους χρόνους σας.

ΙΧΘΥΣ

Το πιο μαχητικό σας πρόσωπο θα βγάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες και δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με άτομα από το χώρο της εργασίας σας στην προσπάθεια σας να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό η παρόρμηση σας να σας ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/