Κριός

Ψυχικές φορτίσεις σήμερα μπορεί να σας κάνουν να μείνετε λίγο πίσω σε σχέση με στόχους και επιτεύξεις. Η επιείκεια και η ευέλικτη στάση θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να είστε αποτελεσματικές/οί στο πρόγραμμα σας. . .

Ταύρος

Σήμερα ακολουθήστε την ροή ακόμη και αν δεν είναι όλα απόλυτα κατανοητά. Το πλανητικό σκηνικό σας σπρώχνει προς δημιουργικές διεξόδους, μαζί με άλλους ανθρώπους ή ομαδικές δραστηριότητες. . .

Δίδυμοι

Διανύετε περίοδο αλλαγών με το πλανητικό σκηνικό να σας σπρώχνει προς αυτή την οδό. Σήμερα συνδυάστε σωστά τις ιδέες σας με την αντικειμενική κατάσταση που επικρατεί κυρίως σε επαγγελματικά θέματα και αν χρειαστεί αφήστε κάτι σημαντικό για μια άλλη στιγμή. . .

Καρκίνος

Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τελικές αποφάσεις ωστόσο είναι μια γεμάτη ημέρα και μια ακόμη πιο γεμάτη περίοδος. Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας και προχωρήστε με σύνεση τα βήματα σας. Κάτι που σχετίζεται με τον εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή σπουδές πιθανά να σας απασχολήσει σήμερα. . .

Λέων

Η προσωπική σας ζωή έρχεται στην επιφάνεια με κάποιον τρόπο ζητώντας να δώσετε την πρέπουσα σημασία, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Η ασάφεια ή ένα είδος ανησυχίας είναι λογικό αν προκύψουν σήμερα. . .

Παρθένος

Τι δίνετε και σε ποιον είναι το μότο της ημέρας για το ζώδιο σας σήμερα. Σημαντικές επαφές μπορούν να γίνουν αυτή την στιγμή και συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια με κάποιον τρόπο. Δώστε την πρέπουσα σημασία και μην αναλωθείτε σε άσκοπες κινήσεις. . .

Ζυγός

Καλό συντονισμό και οργάνωση χρειάζεται το πρόγραμμα σας σήμερα ώστε να φέρετε εις πέρας υποχρεώσεις ή επιθυμίες. Τα χρονοδιαγράμματα κάθε είδους είναι σημαντικά έως και απαραίτητα σήμερα. . .

Σκορπιός

Πολλά αλλάζουν ή μεταβάλλονται αυτό το χρονικό διάστημα αλλά το κυριότερο που μένει πάντα σταθερό είναι η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες. Έχει σημασία να είστε στον δρόμο που επιθυμείτε ανεξάρτητα αν πειρασμοί ή εμπόδια σας ωθούν προς άλλες κατευθύνσεις. . .

Τοξότης

Οι προσδοκίες για μεγαλύτερη εσωτερική ηρεμία και περισσότερη ασφάλεια γύρω σας πρέπει να μείνουν ενεργές με κάθε κόστος. Θέματα σπιτιού, οικογένειας ή προσωπικής ζωής κινητοποιούνται ώστε να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε σκέψεις ωστόσο αφήστε λίγο τα ηνία χαλαρά και δώστε την ευκαιρία να γεννηθούν νέα δεδομένα. Είναι σημαντικό σήμερα να είστε ανοιχτή/ός και δεκτική/ός. . .

Υδροχόος

Κρατήστε σήμερα ότι είναι πολύτιμο για εσάς είτε αφορά οικονομικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με αξίες γενικότερα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την αντικειμενική αξία σε ότι έχετε δίπλα σας και πόσο είναι σημαντικό είναι για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. . .

Ιχθύες

Η δεξιότητα σας να χειρίζεστε με το γάντι εξωτερικές καταστάσεις είναι ζηλευτό και σήμερα θα είναι πολύ χρήσιμο. Εστιάστε μόνο σε ότι έχει σημασία μόνο για εσάς και δράστε κατά περίπτωση. 

https://astroguide.gr/