Από τις 10 Ιουλίου ως τις 24 Αυγούστου περίπου, ο Δίας στο σοβαρό και συγκροτημένο ζώδιο του Αιγόκερω θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα (η όψη κορυφώνεται στις 28 Ιουλίου), μια πολύ βοηθητική όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός και τυχερός από το συνηθισμένο και τα κατάλληλα άτομα έρχονται στο δρόμο σου όταν τα χρειάζεσαι, έχεις πίστη στον εαυτό σου, αλλά και σε κάτι μεγαλύτερο από εσένα. Με τη θετική σκέψη σου μπορείς να αλλάξεις πράγματα που είναι έξω από τον έλεγχό σου. Οδεύεις προς τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή σου, γιατί έρχεσαι σε επαφή με αυτά που η ψυχή σου λαχταρά περισσότερο, πράγματα που είναι πέρα από την ύλη (Αιγόκερως). Αυτό το διάστημα το σύμπαν λοιπόν μαγνητίζει τη ζωή σου προς το καλύτερο, οι άλλοι γύρω σου είναι πιο πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να συμπονέσεις και να πλησιάσεις το διπλανό σου με στοργικό τρόπο.

Ο Δίας σχετίζεται με τις πεποιθήσεις, την υψηλότερη γνώση και τη σοφία, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, της πνευματικότητας, της ενόρασης και της καλλιτεχνικής έκφρασης. Έτσι λοιπόν, αυτό το διάστημα έχεις εμπιστοσύνη στη ζωή και δημιουργικότητα με ενθουσιασμό, κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, με έναν «μαγικό» τρόπο.

Αυτή είναι η δεύτερη από τις τρεις φορές που θα σχηματιστεί αυτή η όψη μέσα στο 2020, η πρώτη ήταν τον Φεβρουάριο. Τι συνέβη τότε; Ξανασυναντάς ανθρώπους που με τη διορατικότητα και τη σοφία τους, τις εμπειρίες και τη γνώση τους, σε βοηθούν στους στόχους σου.

http://astropedia.gr/