Κριός

Σήμερα το ταλέντο της διπλωματίας μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε το πρόγραμμα σας. Η Σελήνη στον ζώδιο σας προσθέτει θάρρος και τόλμη αλλά η υπόλοιπη πλανητική δυναμική δεν είναι για να παίρνετε μεγάλο ρίσκο σήμερα. . .

Ταύρος

Είναι γεγονός πως σε δύσκολες στιγμές κινητοποιείται η δυναμική του ζωδίου σας και σαν Ταύρος οδεύετε σταθερά και αμετακίνητα προς την κατεύθυνση που θέλετε. Σήμερα μπορεί να είναι από εκείνες τις ημέρες που η ξεκούραση θα είναι ότι καλύτερο για εσάς κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. . .

Δίδυμοι

Ο οραματισμός για κάτι το οποίο θα σας φέρει ικανοποίηση και χαρά είναι το κλειδί της ημέρας γιαυτό κινηθείτε έξυπνα και ευέλικτα προς αυτή την κατεύθυνση. Φίλοι και ομάδες ανθρώπων μπορούν να είναι υποστηρικτικοί. . .

Καρκίνος

Μπορεί η Σελήνη στο Κριό να σας ωθεί να προχωρήσετε μόνη/ος το πρόγραμμα σας αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό στον ουράνιο θόλο σας θέλει σε συνεργασία. Κυρίως την στιγμή που θα χρειαστεί να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να φερθείτε έξυπνα και ευέλικτα. . .

Λέων

Σήμερα μπορείτε να φέρετε αυτό που θέλετε μόνο μέσω μιας διπλωματικής οδού ακόμη και αν η παρόρμηση σας είναι έντονη. Δημιουργήστε γέφυρες αντί εμπόδια σε ότι αφορά τις επιθυμίες τις δικές σας και των ανθρώπων που νοιάζεστε. . .

Παρθένος

Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος ζητά από εσάς επανατοποθέτηση και βελτίωση της στρατηγικής σας σε πολλούς τομείς. Μια διαδικασία δύσκολη ακόμη και επώδυνη κάποιες στιγμές αλλά είναι αναμφισβήτητα ο δρόμος που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. . .

Ζυγός

Παρόλο που η Σελήνη στον Κριό απέναντι από το ζώδιο σας γεννά ερωτηματικά κατά πόσο μπορεί να προχωρήσετε μόνη/ος σας ή με συνεργάτες, είναι σημαντικό σήμερα να ζητήσετε βοήθεια αν νιώθετε πως την χρειάζεστε. Σχέσεις όλων των ειδών ζητούν την προσοχή σας αυτή την περίοδο. . .

Σκορπιός

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σήμερα για να προχωρήσει η ημέρα παραγωγικά είναι να δώσετε χώρο στους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή νοιάζεστε να νιώσουν ελεύθεροι να πουν την γνώμη τους και τις σκέψεις τους χωρίς κριτική. Ο μόνος τρόπος για να μην υπάρξει αδιέξοδος είναι η δική σας στάση. . .

Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση πως για όλα υπάρχουν λύσεις είναι το κλειδί της ημέρα για το ζώδιο σας. Επανατοποθετηθείτε σε κάτι αν αυτό είναι απαραίτητο σήμερα αλλά χωρίς να χάσετε ίχνος από τον ενθουσιασμό σας. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μέσα από μια περισσότερο ευέλικτη στάση θα είστε σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον απέναντι σας ή με κάτι που αφορά το σπίτι σας. Πεποιθήσεις και απόψεις χρειάζεται να μπουν στην άκρη αν αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία με αποτέλεσμα την θετική έκβαση ενός θέματος που σας απασχολεί. . .

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται να έχει μεγάλη ευελιξία από μέρους σας ακόμη και αν νιώθετε πίεση ή αδικία. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για μεγάλα ανοίγματα ούτε για ασυμφωνίες. Δώστε χώρο και χρόνο όπου βλέπετε πως είναι απαραίτητο. . .

Ιχθύες

Σήμερα αξίες έρχονται στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο και σας ζητείτε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας παραγωγικά. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Εστιάστε σε ότι έχει προτεραιότητα και αξία για εσάς.

astroguide.gr