Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 13 ως 19/7/2020.

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 13 ως 19 Ιουλίου 2020;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ίσως στην αρχή της βδομάδας μια ερωτική υπόθεση να είναι διαρκώς στο μυαλό σου και ενδεχομένως να σε προβληματίζει. Θέλεις προφανώς να προχωράς σε έναν ξεκάθαρο δρόμο, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Μερικές φορές οι άλλοι έχουν αλλόκοτες συμπεριφορές. Ίσως το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν να αποφύγεις τις ερμηνείες. Οι ερμηνείες που δίνουμε σε μια κατάσταση, ακόμη και αν τελικά είναι ορθές, είναι στην πραγματικότητα δικά μας κατασκευάσματα και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να είναι λανθασμένες. Αν θέλεις να καταλάβεις τη συμπεριφορά του ενός ή του άλλου, μπορείς να μιλήσεις, να συζητήσεις και να ζητήσεις διευκρινίσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, φαίνεται ότι αρχίζεις να το ρίχνεις στη δουλειά και αυτό σου είναι πολύ ευχάριστο. Θα έχεις κάποια νέα ενδεχομένως από την εργασία σου, είναι πιθανό να έχεις μία απάντηση, π.χ. για μια θέση εργασίας ή να αναλάβεις κάτι νέο, ένα διαφορετικό και ενδιαφέρον έργο στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Επίσης, φαίνεται ότι θα απαλλαγείς από αρκετές εκκρεμότητες αυτές τις μέρες, αλλά σίγουρα πρέπει να προσέχεις υγεία διατροφή και όλα τα σχετικά, καθώς και να προγραμματίζεις όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο σου. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για να ανανεώσεις το βιογραφικό σου, σε περίπτωση που είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας. Προσπάθησε η έρευνά σου να είναι καλά στοχευμένη. 

Δίδυμος

Δίδυμε, η περίοδος αυτή ήταν περίεργη, με ανάμεικτες δυσκολίες και κούραση. Όμως εδώ και λίγες μέρες φαίνεται ότι η ζωή σου γίνεται απλούστερη και ότι όλα μπαίνουν σταδιακά σε μια σειρά τον Ιούλιο. Μια μικρή δυσκολία μπορεί να υπάρχει αυτές τις μέρες και ίσως έχει να κάνει με την επικοινωνία στη δουλειά. Αν επικρατεί η ασυνεννοησία, έχε υπόψη σου ότι αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Σαν σκέψη αυτό είναι παρηγορητικό για να κάνεις υπομονή μια δυο μέρες μέχρι να φτιάξει το κλίμα. Σκέψου επίσης ότι ο κυβερνήτης σου πλέον ορθόδρομος. Η αισιοδοξία μπαίνει στη ζωή σου και όσο και αν υποστηρίζεις ότι είσαι υπεράνω έρωτα, αυτός μάλλον προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, στο μυαλό σου είναι πολύ συχνά τα οικονομικά σου και ίσως ερευνάς τρόπους για τη βελτίωσή σους. Παρ’ όλα αυτά, ταυτόχρονα χρειάζεται προγραμματισμός. Ο Ιούλιος πάντως είναι ένας μήνας κατά τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα και να κάνεις έξυπνες κινήσεις για εξοικονόμηση χρήματος. Συνδέεσαι με τον εσωτερικό σου κόσμο και με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Το πρώτο σημαίνει ότι έρχεσαι σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σου, χωρίς φόβο και πάθος, και με τις προσωπικές σου επιθυμίες. Ό, τι καλύτερο. Το δεύτερο είναι ότι μπορεί να βελτιωθεί η επικοινωνία με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Επίσης, αυτή την περίοδο μπορεί να σχεδιάζεις κάποιες αλλαγές που αφορούν το σπίτι. .

ΛΕΩΝ
Λέων, η περίοδος αυτή έχει δύο όψεις για σένα. Αρχικά αφορά τις συμφωνίες, και πολύ πιθανό τις οικονομικές συμφωνίες. Ίσως μια απάντηση που περιμένεις καιρό να έρθει μέσα σε αυτόν τον μήνα, ή να προκύψουν ευκαιρίες για κάτι νέο. Η άλλη πλευρά του είναι της επικοινωνίας, των νέων γνωριμιών και των σύντομων ταξιδιών. Γενικά, με την επικοινωνία το έχεις, καθότι είσαι τόσο ανοιχτός απέναντι στους άλλους ανθρώπους, ενώ έχεις τη διάθεση να μαθαίνεις και να ακούς, αλλά τώρα μπορείς να το πας ακόμη πιο πέρα. Να ξεκαθαρίσεις σχέσεις που έχουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα, να καταλάβεις σε βάθος τον άλλον, να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να επιλύσεις κάθε πρόβλημα ή για να εξουδετερώσεις κάθε δίλημμα με τα οποία μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος. Βέβαια καλή η λογική και καλές και οι εγκεφαλικές διεργασίες, αλλά μην ξεχνάς να παρακολουθείς και τι αισθάνεσαι. Όχι μόνο τι σκέφτεσαι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ίσως να επηρεάζεσαι ψυχολογικά από ένα κοντινό σου πρόσωπο, π.χ. σύντροφο ή συνεργάτη, και αυτό να νιώθεις ότι σε βγάζει λίγο έξω από την πορεία σου. Η αλήθεια είναι ότι αν σταθείς λίγο και δεις τις ανάγκες που προφανώς έχει ο άλλος, δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο για να λυθεί το ζήτημα. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, είναι πλέον ορθόδρομος και αυτό είναι άκρως ευνοϊκό για τα οικονομικά σου. Θα φέρει πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν και πιθανώς ευκαιρίες για να συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα μπορούν να καλυτερεύσουν. Ο Ερμής μπορεί να σου δείξει τον δρόμο σε αρκετές περιπτώσεις. Προτού βιαστείς να απορρίψεις κάποιες ιδέες, κατά προτίμηση διερεύνησέ τες πρώτα. 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, είναι σημαντικές οι αλλαγές που έρχονται.. Ο πλανήτης της γρήγορης σκέψης, της έρευνας και της επικοινωνίας θα σε κάνει ακόμη περισσότερο κοινωνικό, θα δώσει πειθώ στον λόγο σου και θα σε κάνει άκρως εντυπωσιακό στην επικοινωνία και στις διπλωματία, κάτι που ήδη το ‘χεις. Στον συναισθηματισμό σου θα μπει και η λογική και θα κληθείς να κάνεις προσπάθειες να ενώσεις τη λογική με το συναίσθημα. Και είναι σημαντικό να δεις κάποια θέματα με εντελώς ρεαλιστικό και λογικό τρόπο. Όσον αφορά την επικοινωνία σου, ευνοείται, επειδή με τον Ερμή στέκεσαι στην ουσία και απομακρύνεις τις ασήμαντες λεπτομέρειες. Αν προκύψουν νέες συμφωνίες αυτή την περίοδο, αξίζει να τις διερευνήσεις και, αν χρειαστεί, να κάνεις ορισμένες τροποποιήσεις στους όρους, προκειμένου και οι δύο πλευρές να είναι ευχαριστημένες. Είτε πρόκειται για γραπτές είτε για προφορικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, αυτές τις μέρες μπορείς να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και την ψυχολογική σου ισορροπία, μεταξύ άλλων. Ο Ερμής, ως πλανήτης της επικοινωνίας, σε φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή, σε «επικοινωνία» με τον εαυτό σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Σε όλα αυτά, μπαίνει και η λογική. Και ως ζώδιο του νερού και απίστευτα συναισθηματικό, αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι, ειδικά στην παρούσα φάση. Ίσως, λοιπόν, η λογική σού πει ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι τόσο απόλυτος και ότι η ευελιξία μπορεί να διευκολύνει την επαφή σου με τους άλλους, αλλά και εσένα τον ίδιο. Στις αρχές της βδομάδας, παρεμπιπτόντως, ίσως θα έπρεπε να εξετάσεις το κατά πόσο σε παίρνει να εμπλακείς αισθηματικά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, κόσμος, γνωριμίες, φίλοι, έξοδοι. Οι κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται κατά πολύ αυτήν την περίοδο. Για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, εκτός από ευκαιρίες να επικοινωνήσεις και να περάσεις καλά, υπάρχουν και ευκαιρίες να γνωρίσεις πιθανούς συνεργάτες ή να μπεις σε μια νέα συντροφική σχέση. Και αυτό γιατί ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του έβδομου οίκου σου που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες και είναι πλέον ορθόδρομος. Ταυτόχρονα, ο εν λόγω πλανήτης επιστρατεύει τη λογική σου, προκειμένου να βρεις τον καλύτερο και συντομότερο δρόμο προς τις επιθυμίες σου. Αυτό λάβε το σοβαρά υπόψη, επειδή διανύεις μια περίοδο κατά την οποία μπορείς και θα ήταν καλό να ακολουθήσεις αυτά που θέλεις και να τα διεκδικήσεις. Το θέμα όμως είναι να είσαι σίγουρος για αυτά που θέλεις, δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, επειδή πίσω από τις επιφανειακές επιθυμίες μας μπορεί να υπάρχουν άλλες, πιο βαθιές (π.χ. θέλω πολλούς συντρόφους, μπορεί να σημαίνει θέλω αποδοχή). 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, μπορεί να έρχονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Επειδή θα υπάρξουν ευκαιρίες να βελτιώσεις την κατάσταση σε αυτόν τον τομέα και, ενδεχομένως, θα έχεις και ο ίδιος ιδέες, τις οποίες θα σκεφτείς να εκμεταλλευτείς, θα ήταν καλό να ξεκινήσεις τις μέρες αυτές με ένα πλάνο δράσης. Στον τομέα επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις και διαπραγματεύσεις πάντως είσαι άψογος και θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με τα ταλέντα και την πειθώ σου. Είναι σαφώς μια καλή περίοδος για να αναδείξεις το επαγγελματικό σου προφίλ και να κάνεις ένα update στο βιογραφικό σου, αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας. Κάθε γνωριμία και κάθε πληροφορία μπορεί να έχει εξαιρετική σημασία αυτές τις μέρες. Και μην ξεχνάς ότι πολλές φορές η ιδέα ή η βοήθεια έρχονται από αυτόν που το περιμένεις λιγότερο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ίσως στην αρχή της βδομάδας να νιώθεις ότι υπάρχει μια δυσκολία σε μια συνεργασία ή γενικά το οικονομικό θέμα σε μια σχέση να σε μπλοκάρει λίγο. Καλό θα ήταν αφενός με τις συνεργασίες να είναι ξεκάθαρες οι οικονομικές συμφωνίες αφετέρου στις υπόλοιπες σχέσεις όσο γίνεται να μην εμπλέκονται τα χρήματα. Επίσης, θα έρθουν ευκαιρίες για ταξίδια, ενδεχομένως, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις κάποιες καταστάσεις. Ο εν λόγω οίκος αφορά τη διεύρυνση των οριζόντων σου, που σημαίνει ότι, όταν ενεργοποιείται, έχεις τη δυνατότητα να δεις μια κατάσταση από εναλλακτικές οπτικές γωνίες και να την αξιολογήσεις με διαφορετικό τρόπο. 

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, οι πρώτες μέρες της βδομάδας μπορεί να είναι λίγο πιεστικές, ή λόγω δουλειάς ή λόγω κάποιων υποχρεώσεων από τις οποίες πρέπει να απαλλαγείς. Όμως, είναι σημαντικό να οργανώσεις τα νέα σου σχέδια και να καταστρώσεις τα πλάνα δράσης σου σε όλους τους τομείς. Όλα όσα δεν σε ικανοποιούσαν την προηγούμενη χρονιά, αν διαθέσεις τώρα λίγο χρόνο, θα βρεις ιδέες και τρόπους για να τα αλλάξεις. Επιπλέον, κάποιες πληροφορίες μπορούν να φέρουν κέρδος. Φαίνεται ότι οι σχέσεις σου έχουν νόημα μόνο εφόσον υπάρχει οικειότητα σε αυτές και από τις δύο πλευρές η διαισθάνεσαι ότι η οικειότητα είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργηθεί, αν είναι σχετικά πρόσφατες. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσες εύκολα να συμβιβαστείς πλέον με κάτι επιφανειακό. 

Από τον Γιώργο Σαλαμά - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

https://www.e-zwdia.gr/