facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Κυριακής 12/7

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Κριός

Ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις έφερε ο Ερμής ανάδρομος κυρίως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στους τομείς σπίτι και οικογένεια. Τώρα με περισσότερο συνειδητό τρόπο έρχεστε σε επαφή με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες έχοντας εξασφαλίσει τον δικό σας “χώρο” σε αυτούς τους τομείς, με περισσότερη ομαλότητα. . .

Ταύρος

Ο Ερμής ανάδρομος τις τελευταίες τρεις περίπου εβδομάδες σας βοήθησε στους τομείς επικοινωνία και συναναστροφές με το άμεσα σας περιβάλλον. Μπορεί να μην έχουν ακόμη όλα τακτοποιηθεί, ωστόσο είστε σε καλό δρόμο. Η προσωπική ελευθερία έκφρασης είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται. . .

Δίδυμοι

Οικονομικά ζητήματα και αξίες που έχουν για εσάς στο σήμερα αναμόχλευσε ο Ερμής ανάδρομος κυρίως τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα με μεγαλύτερη σύνεση και υπευθυνότητα μπορείτε να βάλετε σε δράση τα σχέδια σας, ώστε να φέρετε καλύτερη ευημερία στην ζωή σας. . .

Καρκίνος

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μπορεί να έφερε τα πάνω κάτω αλλά ήταν για δικό σας και μόνο όφελος. Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα που προβάλετε στον κόσμο, δείχνοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας εκεί που νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. . .

Λέων

Ο Ερμής ανάδρομος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες άγγιξε βαθύτερα συναισθήματα σας και σας έφερε σε επαφή με επιθυμίες που βρίσκονται βαθιά κρυμμένες μέσα σας. Η δύναμη της φωνής σας είναι τώρα πιο ισχυρή και μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα σας και να ακουστούν. . .

Παρθένος

Σε επαφή με την ανάγκη για κοινωνικότητα και τα οφέλη που θα έχετε στο μέλλον, σας έφερε επαφή ο Ερμής ανάδρομος κυρίως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Τώρα με περισσότερη σταθερότητα και λιγότερο φόβο μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας, να επεκταθείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον, έχοντας μεγαλύτερη ελευθερία του λόγου αλλά και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. . .

Ζυγός

Επαγγελματικά ζητήματα έφερε στην επιφάνεια ο Ερμής ανάδρομος είτε μέσω προκλήσεων είτε μέσω έντονων σκέψεων. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να κάνετε δράση όσα αποκομίσατε από αυτή την δυναμική των τελευταίων τριών εβδομάδων και να αποκτήσετε την δική σας προσωπική ελευθερία δράσης. . .

Σκορπιός

Το όραμα σας και πώς θα επεκταθείτε έγινε περισσότερο αντιληπτό με τον Ερμή ανάδρομο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά προς δράση. Ο καλός σχεδιασμός και η αντικειμενική σκέψη είναι τα μόνα υλικά προς την επιτυχία. . .

Τοξότης

Με τον Ερμή ανάδρομο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες κατανοήσατε πως η διάθεση προσαρμοστικότητας δεν είναι αδυναμία αλλά το αντίθετο, οι δρόμος να φτάσετε τον στόχο σας πιο γρήγορα. Ωστόσο τα όρια ανάμεσα στις δικές σας πραγματικές επιθυμίες και των γονεϊκών πεποιθήσεων είναι κάτι που χρειάζεται να είστε συνέχεια σε αυτοπαρατήρηση και να προσαρμόζεστε κατά περίπτωση. . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής ανάδρομος απέναντι από το ζώδιο σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σας έδειξε τον τρόπο να κάνετε περισσότερο αποτελεσματικές αλλά και ομαλότερες συνεργασίες. Είτε σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων είτε σε επίπεδο συνεργασιών, στο σήμερα, γνωρίζεται ποίος είναι ο τρόπος που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή. . .

Υδροχόος

Η καθημερινή ρουτίνα και εργασία άλλαξε με τον Ερμή ανάδρομο τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Είτε μέσω γεγονότων είτε μέσω σκέψεων, αυτή την στιγμή, είναι ευκολότερο να προβείτε στις απαραίτητες αναπροσαρμογές και να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα. . .

Ιχθύες

Ο Ερμής ανάδρομος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σας έβαλε σε βαθιές σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που θα πάρετε περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στη ζωή σας. Οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποδεχθείτε την ανάγκη για αλλαγή, να βγείτε από το καβούκι σας και να διαλέξετε την πιο συμφέρουσα “προσφορά”. Αυτή που ικανοποιεί τις αισθήσεις σας. .

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.