Κριός

Ο Ερμής πια ορθόδρομος και η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σας ανάβουν φωτιές σε όλα τα επίπεδα. Παρόλο που ο στόχος σας μπορεί να είναι αρκετά συγκεκριμένος, δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να προβείτε σε όλες τις ενέργειες που έχετε στο μυαλό σας σήμερα. Γιαυτό φτιάξτε το πρόγραμμα σας βάζοντας προτεραιότητες. . .

Ταύρος

Ο Ερμής ήδη σε τροχιά βοηθά τη σκέψη σας και μπορείτε πιο εύκολα να προσανατολιστείτε προς τις ανάγκες σας. Ωστόσο σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα καλή ημέρα για δράσεις με κέντρο το ζώδιο σας, περιορίστε το πρόγραμμα σας στα απολύτως απαραίτητα. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής έχει μπει σε τροχιά αλλά χρειάζεται λίγες ημέρες για να υπάρξει ομαλότητα. Καλό θα ήταν να δώσετε την πρέπουσα σημασία στις κοινωνικές σας επαφές και οτιδήποτε σχετίζεται με μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Με σύνεση και προσοχή για τις επόμενες 2-3 ημέρες. . .

Καρκίνος

Ο Ερμής ορθόδρομος πια στο ζώδιο σας δίνει την ευκαιρία να αρχίσετε να προγραμματίζετε το επόμενο βήμα κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την δουλειά σας. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμη καλύτερες δίνοντας την ευκαιρία να βρείτε ξανά σιγά σιγά τους ρυθμούς σας. . .

Λέων

Ο Ερμής ορθόδρομος μαζί με την Σελήνη στον Κριό σας σπρώχνει προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Ο ενθουσιασμός σας σιγά σιγά αρχίζει να βρίσκει πρόσφορο έδαφος και οι στόχοι σας γίνονται περισσότερο εμπνευσμένοι. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τα όνειρα σας για να μπορείτε να κρατάτε την πίστη σας ενεργή. . .

Παρθένος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, ξανά σε ορθή φορά, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους ρυθμούς σας και να φέρετε την ισορροπία όπου νιώθετε κάπως μετέωρη/ος αυτή την στιγμή. Τα εμπόδια αρχίζουν σιγά σιγά να υποχωρούν ή βρίσκεται εσείς άμεσα λύσεις. . .

Ζυγός

Ο Ερμής πλέον σε τροχιά και η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας αναμοχλεύσει σχέσεις και συνεργασίες. Αντί να τα βάλετε με όλα και όλους, μετασχηματίστε την ενέργεια σε καύσιμη ύλη και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό σε αυτούς τους τομείς. Δεν θα απογοητευτείτε. . .

Σκορπιός

Ο Ερμής πια ανάδρομος και η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Κριού σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε με μια άλλη ματιά πράγματα που αφορούν την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα γενικότερα. Η ενέργεια σας είναι στα ύψη και είναι σημαντικό να βρείτε δημιουργική διέξοδο. Μην αφήσετε την διάθεση σας να επηρεάσει την πορεία μιας κατάστασης. . .

Τοξότης

Καλή ημέρα για να εκτονώσετε την ενέργεια σας παραγωγικά. Ο Ερμής πια σε τροχιά και η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε δημιουργική έκφραση του εαυτού σας μέσω δραστηριοτήτων που θα σας ικανοποιήσουν σε πολλά επίπεδα. Μην σπαταληθείτε. . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής μπήκε σε ορθή τροχιά και μπορείτε να αρχίσετε σιγά σιγά να προγραμματίζετε τις δράσεις σας έχοντας τελικά αποτέλεσμα. Ωστόσο είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να γίνουν οπότε βάλτε προτεραιότητες και δράστε ανάλογα την περίσταση. Μην βιαστείτε. . .

Υδροχόος

Ο Ερμής ήδη σε τροχιά αρχίζει σιγά σιγά να βάζει σε τροχιά και καταστάσεις οι οποίες ενδέχεται να σας προβλημάτισαν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού, διευκολύνει την επικοινωνία ωστόσο μην επαναπαυτείτε και κρατήστε μικρό καλάθι για τις επόμενες 2-3 ημέρες τουλάχιστον. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει με την ενέργεια της οικονομικά θέματα καθώς και αξίες της ζωής σας. Ο Ερμής πλέον σε τροχιά θα διευκολύνει να δράσετε προς κατευθύνσεις για την καλυτέρευση των εσόδων σας ή για την καλύτερη διαχείριση τους.

https://astroguide.gr/