Κριός

Σήμερα καλό θα ήταν να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που σας ενδιαφέρει πριν σχηματίσετε την τελική του εικόνα στο μυαλό σας και προβείτε σε ενέργειες. Η σαφήνεια είναι η αρχή για να μπουν οι σκέψεις σας σε τάξη. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και να επιμείνετε σε ένα πρόγραμμα το οποίο έχει κατεύθυνση να αυξήσει τις οικονομικές σας απολαβές. Αυτή την στιγμή μπορείτε με κάποιον τρόπο να ενισχύσετε την οικονομική σας ευχέρεια. . .

Δίδυμοι

Η δημιουργική φλόγα που είναι κάπου κρυμμένη, σήμερα με την Σελήνη/Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορεί να αποκαλυφθεί. Δεν χρειάζονται άσκοπες αναλύσεις, απλά αρπάξτε την ευκαιρία μόλις παρουσιαστεί. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά τα πράγματα που σας είναι χρήσιμα και παραγωγικά. Μην κάνετε την διαλογή ανάλογα την ευκολία τους αλλά βάσει την αποτελεσματικότητά τους. . .

Λέων

Η ισορροπία είναι ένα ζήτημα σήμερα για εσάς και έρχεστε σε επαφή με οτιδήποτε χρειάζεται για να την βρείτε. Ο δρόμος που ακολουθείτε είναι μοναχικός ακόμη και αν είστε ανάμεσα σε κόσμο. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αν είναι αυτό που επιθυμείτε ή δεν έχετε βρει ακόμη τον άνθρωπο που θα μπορούσατε να έχετε κοινή πορεία. . .

Παρθένος

Σήμερα κανείς δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει αν οι δράσεις σας ταυτίζονται με τα λόγια και τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε. Μηνύματα που έχουν απώτερο σκοπό να βοηθήσουν όχι μόνο εσάς αλλά και τους άμεσα ενδιαφερόμενους. . .

Ζυγός

Αν καταφέρετε σήμερα να δείτε την φιλοσοφική προσέγγιση των πραγμάτων και καταστάσεων γύρω σας θα βρείτε και τις λύσεις που ψάχνετε. Η επαφή με τα συναισθήματα σας είναι μια τέχνη που βοηθά σε όλους τους τομείς και δραστηριότητες. . .

Σκορπιός

Σήμερα είναι έντονη η ανάγκη να νιώσετε χρήσιμη/ος και παραγωγική/ός. Δώστε προτεραιότητες σε ότι αυξάνει τον ενθουσιασμό και την παραγωγικότητά σας. Ασχοληθείτε με ότι εκφράζει τις ανάγκες σας και εξυπηρετεί τους σκοπούς σας. . .

Τοξότης

Η Σελήνη με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας ενισχύουν το ψυχικό σας σθένος να αποκαταστήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Οι τρόποι είναι πολλοί αρκεί να μην βιαστείτε στις κινήσεις σας. . .

Αιγόκερως

Η ένταση είναι εύκολο να ανέβει σήμερα στα ύψη γιαυτό ανεξάρτητα το πρόγραμμα σας και τις εκκρεμότητες που είναι ανοιχτές, ασχοληθείτε με ότι δεν είναι απαραίτητο να δώσετε παραπάνω ενέργεια από αυτή που θέλετε. Κάντε κάτι που σας ευχαριστεί και κυρίως σας χαλαρώνει. . .

Υδροχόος

Ακόμη και αν το πρόγραμμα της ημέρας σας είναι απαιτητικό, μέσα στις υποχρεώσεις σας, μπορείτε να βρείτε χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην ξεχνάτε τις επιθυμίες και ανάγκες σας. . .

Ιχθύες

Δύσκολη ημέρα η σημερινή αλλά εσείς μπορείτε να την κάνετε πιο εύκολη αν δεν δώσετε σημασία σε λεπτομέρειες και ασχοληθείτε κυρίως με θέματα σπιτιού και ιδιωτικού χώρου γενικότερα. Ακόμη και αν δεν ακολουθήσετε το πρόγραμμα κατά γράμμα είναι σημαντικό να είστε παραγωγική/ός.

https://astroguide.gr/