Κριός

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απόψε το βράδυ και για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής έρχονται στην επιφάνεια. Αυτή την στιγμή μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε αυτούς τους τομείς προς την ανάπτυξη τους. Είτε προχωρώντας ένα βήμα μπροστά προς αυτό που επιθυμείτε, είτε αναθεωρώντας και αναπροσαρμόζοντας μια κατάσταση που είναι ήδη κινητοποιημένη. . .

Ταύρος

Στην επικοινωνία με το άμεσο σας περιβάλλον στοχεύει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που γίνεται απόψε το βράδυ. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα δίνονται πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε τις ιδέες και σκέψεις σας σε προσωπικό επίπεδο ή με άλλους ανθρώπους, φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα στον κοινωνικό σας τομέα και αν σχετίζεστε με μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Ένα ταξίδι μπορεί να προγραμματιστεί ή να πραγματοποιηθεί. . .

Δίδυμοι

Οικονομικά θέματα και αξίες κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απόψε το βράδυ. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσετε τις βαθύτερες σας ανάγκες και αξίες και μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες να έρθετε πιο κοντά σε αυτές. Πεποιθήσεις παλιές μπαίνουν στην άκρη. . .

Καρκίνος

Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στο ζώδιο σας. Σας δίνετε η ευκαιρία για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα να κάνετε νέα σπορά σε ζητήματα που αφορούν την εικόνα και την επαφή που έχετε με τους άλλους ανθρώπους. Οι ικανότητές και οι δεξιότητές σας αυτή την στιγμή μπορούν να εκπλήξουν τους γύρω σας. Από εσάς εξαρτάται. . .

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου κινητοποιεί βαθιά συναισθήματα την ίδια στιγμή που σας σπρώχνει προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Αυτή την στιγμή χρειάζεται να φυτέψετε σπόρους με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα. Η απόσυρση δεν θα φέρει καλή συγκομιδή. . .

Παρθένος

Είναι κατάλληλη στιγμή να περάσετε τα μηνύματα σας, να πείτε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις με ανθρώπους που εκτιμάτε και ξέρετε πως θα σας πάνε ένα βήμα μπροστά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα αλλά την ίδια στιγμή σας φέρνει σε επαφή και με βαθύτερες σας επιθυμίες. . .

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου εστιάζει την ενέργεια της σε επαγγελματικά θέματα και βαθύτερες επιθυμίες που θέλετε να υλοποιήσετε στο άμεσο μέλλον. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα μπορείτε να σπείρετε τους κατάλληλους σπόρους, βάσει τις φιλοδοξιών σας και να τους φροντίσετε με αγάπη ώστε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας ταξιδεύει σε άλλη γη σε άλλα μέρη. Είτε με την φυσική σας παρουσία είτε νοητικά ο Σεληνιακός μήνας που ξεκινά θα είναι για εσάς ένα νέο ξεκίνημα με όραμα και την ελπίδα πάντα ζωντανή προς τον στόχο σας. . .

Τοξότης

Βαθύτερες επιθυμίες κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βάζοντας στην διαδικασία να θελήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες είτε σε εξωτερικό επίπεδο είτε μέσα στην καρδιά σας. Το σίγουρο είναι πως ο Σεληνιακός μήνας που ξεκινά φέρνει οριοθέτηση του δικούς σας γηπέδου και οι άλλοι θα πρέπει να παίξουν με τους δικούς σας κανόνες. . .

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας δίνει την ευκαιρία να επεξεργαστείτε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επίπεδο συνεργασιών. Αυτόν τον Σεληνιακό μήνα δεν θα είστε μόνη/ος στην διαδικασία αποφάσεων αλλά θα πρέπει να συμπεριλάβετε άλλους, με τους δικούς τους ρόλους, για να υπάρξει παραγωγική και αποτελεσματικότητα. . .

Υδροχόος

Δημιουργικά ενδεχόμενα φέρνει η νέα σπορά με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα το βράδυ. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι μπορεί να μεγαλώσει την ήδη υπάρχουσα εργασιακή σας ενασχόληση και μπορεί πραγματικά να σας φέρει υγεία είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο. . .

Ιχθύες

Τα συναισθήματα σας είναι έντονα κινητοποιημένα και είναι εύκολο για εσάς να κινηθείτε σε δημιουργικές οδούς έχοντας υποστηρικτές ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα το βράδυ. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα η δική σας συνεισφορά όπου μπορείτε να δώσετε την βοήθεια σας θα είναι ευεργετική για όλους.

https://www.zwdiasimera.gr/