Σαββατοκύριακο 25 ως 26/7/2020, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Από την Όλγα Αγγέλου
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Από αυτό το διήμερο, ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές, γενικότερα θα υπάρξει ανάγκη απόδρασης. Κάποιοι χαρακτήρες ενδεχομένως να κυριευτούν από τάσεις φυγής, θα πρέπει να κινηθούν ψύχραιμα αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες.

Το Σάββατο, η επικοινωνία θα είναι έντονη, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, προτάσεις και συναντήσεις. Η μέρα θα είναι ζωτική με συναναστροφές και εξόδους διασκέδασης. Τα ζευγάρια θα θελήσουν να χαλαρώσουν, ίσως να υπάρξει άρνηση στο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις κυρίως για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν.

Την Κυριακή Λέοντα το κλίμα θα είναι θερμό και αρκετά αισθησιακό, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Οι ελεύθεροι θα είναι σε θέση να ρισκάρουν και να προσεγγίσουν, γενικότερα οι εκδηλώσεις θα είναι θερμές. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, οι συνθήκες θα είναι προσφορές για ξεκίνημα καινούργιας σχέσης.
ΚΡΙΟΣ
Το σαββατοκύριακο σου θα είναι ζωτικό, ανέμελο, ενδεχομένως και άκρως αισθησιακό. Δεν πρόκειται να αδρανήσεις, προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, ίσως να οργανώσεις και κάτι συγκεκριμένο, μια κοινωνική έξοδο ή μια ανανεωτική εκδρομή. Θα αποφύγεις τις συνηθισμένες ενέργειες, ανεβασμένη θα διατηρήσεις τη ζωτικότητα σου. Θα καταφέρεις να περάσεις ένα γεμάτο διήμερο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σάββατο το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ανανεωμένο και ιδιαιτέρως συναισθηματικό. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για εκδηλώσεις και εξομολογήσεις, δεν θα υπάρξουν απρόοπτες αρνητικές καταστάσεις. Τόσο το Σάββατο όσο και η Κυριακή θα είναι δυο μέρες ανέμελες και ευχάριστες, έλξη και αγάπη θα εκδηλωθούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Συναντήσεις θα έχετε με κοντινά και φιλικά σας άτομα θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα χωρίς έγνοιες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τονωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, η αισιοδοξία και η ζωτικότητα σου θα σε ωθήσουν σε προτάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξουν το κατεστημένο της σχέσης σου και να δημιουργήσουν κλίμα ανανέωσης. Την Κυριακή θα αποφύγεις τις σοβαρές καταστάσεις και συζητήσεις, θα καταφέρεις να περάσεις ανέμελα και ερωτικά χωρίς προβληματισμούς και σκέψεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Σάββατο, η μέρα σου θα είναι ξέγνοιαστη χαλαρή και αρκετά διασκεδαστική. Η Κυριακή, θα είναι μια μέρα ιδιαιτέρως θερμή, οι κουβέντες και οι εκδηλώσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι άμεσες συναισθηματικές ίσως και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα, θα βρεις τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ
Το Σάββατο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την κοινωνικότητα σου σε υψηλό επίπεδο, θα θελήσεις επαφές με φίλους. Την Κυριακή, παιχνιδιάρικη αυθόρμητη και ερωτική θα είναι η στάση σου. Χαλαρώνεις και ηρεμείς, ωστόσο σε κάποια θέματα με το ταίρι σου προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις και από την πολλή σοβαρότητα, ανάγκη σου θα είναι να χαλαρώσεις να ξενοιάσεις και να περάσεις ψυχαγωγικά με το ταίρι σου. Πολύ πιθανόν κάνεις προσωπικές συζητήσεις με το ταίρι σου σχετικά με τα αισθήματα σας, θα ξεκαθαριστούν οι μπερδεμένες καταστάσεις, θα βρεις συναισθηματική ικανοποίηση.
ΖΥΓΟΣ
Το Σάββατο δεν θα έχεις διάθεση να κλειστείς στο σπίτι με το ταίρι σου, αντιθέτως θα έχεις ανάγκη να περάσεις ένα ζωτικό και ανανεωτικό σαββατοκύριακο. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να θελήσεις να δημιουργήσεις ένα θερμό και ρομαντικό περιβάλλον αποκλειστικά και μόνο για σένα και το ταίρι σου. Όμορφα θα κυλήσει το διήμερο σου θα περάσεις ξέγνοιαστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Σάββατο ίσως να σε κάνει να θέλεις να αποστασιοποιηθείς από κάποια ζητήματα, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις την πίεση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχεις διάθεση για συναναστροφές με τον φιλικό σου κύκλο, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω με παρέες και φίλους, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε. Την Κυριακή, προσοχή στις ανταγωνιστικές σου τάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σάββατο ίσως να προσπαθήσεις να κινηθείς ή να αποφασίσεις αυτόβουλα, καλό θα είναι να υπολογίσεις και τις απόψεις που έχει το ταίρι σου. Την Κυριακή, θα είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου για να μπορέσετε να βγείτε από τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες. Μεταξύ σας θα υπάρξει η διάθεση να μιλήσετε με ειλικρίνεια για τα αισθήματα σας, το κλίμα θα είναι πρόσφορο για άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Σάββατο ζωηρή ίσως και κάπως άστατη θα είναι η διάθεση σου, προσοχή στις εσωτερικές σου διακυμάνσεις, προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτά που θέλεις αυτή τη στιγμή και όχι σε αυτά που πρέπει να γίνουν στην πορεία. Την Κυριακή θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, ίσως να βαρύνει κάπως η διάθεση για έντονες κοινωνικές συναναστροφές. Ενδέχεται να θελήσεις να μείνεις με το ταίρι σου περνώντας θερμές και συναισθηματικές στιγμές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σάββατο, ένταση και ζωηρότητα θα φέρει στις διαθέσεις σου, προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, θα θελήσεις να βγείτε από τη ρουτίνα από τα γνωστά και από τα συνηθισμένα. Δεν αποκλείεται να περάσετε οι δυο μια ιδιαιτέρως θερμή Κυριακή, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους και κάποιες ελαφριές τάσεις ρομαντισμού.
ΙΧΘΥΣ
Το Σάββατο, θα ενισχύσει την ανάγκη σου για ξεκούραση χαλάρωση και ψυχαγωγία. Θα καταφέρεις να περάσεις ήρεμα και όμορφα με το ταίρι σου χωρίς έγνοιες και σοβαρές συζητήσεις, τα δύσκολα θα τα αφήσεις για την Δευτέρα. Θα θελήσεις σαν ζευγάρι να ανανεωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα. Μεταξύ σας θα υπάρξουν ιδιαιτέρως προσωπικές στιγμές, θα εκδηλωθούν αισθήματα αμοιβαίας έλξης και αγάπης.

https://www.zwdiasimera.gr/