Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας δίνει την ευκαιρία μέσω της διπλωματίας να πετύχετε στις συναλλαγές σας. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια για να αναλογιστείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε κάτι που είναι κινητοποιημένο και να κινηθείτε προς την επίλυση του. . .

Ταύρος

Η συνεργασία σήμερα δεν είναι απλά απαραίτητη αλλά και αναγκαία στο πρόγραμμα της καθημερινής σας κυρίως εργασίας. Είναι πιο εύκολο αυτή την στιγμή να πετύχετε τον στόχο σας έχοντας ανθρώπους στο πλάι σας παρά μόνη/ος σας. Η ανακούφιση έρχεται μέσα από καλή συνεργασία και οργάνωση. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό σας βάζει σε μια ιδιαίτερη διεργασία σήμερα ωστόσο αρκετά ωφέλιμη κυρίως για μελλοντικά σχέδια. Μπορείτε να σκεφτείτε αντικειμενικά τι είναι αυτό που μπλοκάρει την υλοποίηση των επιθυμιών σας και να προβείτε σε ανακατατάξεις. Τι είναι αυτό που χρειάζεται να αλλάξετε για να έρθετε πιο κοντά στην χαρά και την ευημερία. . .

Καρκίνος

Η αγάπη και η φροντίδα είναι αξίες οι οποίες είναι έντονα κινητοποιημένες σε σχέση με το ζώδιο σας. Σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνετε και να έρθετε ακόμη πιο κοντά στις πραγματικές, βαθύτερες σας ανάγκες κυρίως στην σφαίρα οικογένεια και ιδιωτική ζωή. . .

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας βοηθά να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα συναισθήματα σας με τον τρόπο που θα σας ακούσουν πιο εύκολα. Η ανταπόκριση στις κινήσεις σας ή στα συναισθήματα που τρέφετε για τους άλλους είναι σημαντική και σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό αγγίζει ευαίσθητες χορδές και σας βοηθά να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και σε ότι έχει αξία για εσάς στο σήμερα. Η ασφάλεια, είτε συναισθηματική είτε υλική έρχεται ως πρώτη προτεραιότητα σήμερα. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και οι έννοιες της αγάπης, της συντροφικότητας και του κάλλους έρχονται στο προσκήνιο προς εξερεύνηση. Ανεξάρτητα αν οι άλλοι γύρω σας συμφωνούν με τις αξίες τις δικές σας, είναι σημαντικό να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που θα πάρετε ικανοποίηση εσείς προσωπικά. . .

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια ημέρα περισυλλογής με την Σελήνη στον Ζυγό να αγγίζει ευαίσθητες χορδές σχετικά με το τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση, είτε αφορά επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται να είναι πάνω από όλα είναι που και με ποιον τρόπο μπορείτε να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένη/ος. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό σας σπρώχνει προς την πιο δημιουργική κατεύθυνση σήμερα έχοντας στο πλάι σας ανθρώπους που μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε και να οδηγηθείτε στην επιτυχία. Οι φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο θέλοντας να δημιουργήσετε τις καταλληλότερες συνθήκες προς το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει. . .

Αιγόκερως

Ευκαιρίες σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο δίνει η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα ακόμη και μέσω προκλήσεων. Οι δράσεις σας θα ήταν καλό να συμπεριλάβουν και άλλους ανθρώπους, αν αυτό πραγματικά σας οδηγεί στην επίτευξη ενός στόχου. Οι συνεργασίες ευνοούνται σήμερα σε όλα τα επίπεδα. . .

Υδροχόος

Πολλά νέα ενδεχόμενα γεννιούνται αυτή την στιγμή και η ευελιξία θα πρέπει να είναι το κύριο συστατικό για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Είναι αλήθεια πως νιώθετε κούραση ωστόσο η εύνοια να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες προς ένα κοινό όφελος είναι έντονη. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα σας βάζει σε πολλές σκέψεις σχετικά με τα όνειρα και τις βαθύτερες σας επιθυμίες. Είναι στιγμή ευνοϊκή για εσάς αν πραγματικά αναλογιστείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε τους τρόπους που θα φέρουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

https://astroguide.gr/