Δίας Εξάγωνο με Ποσειδώνα 27/7 : Ώρα να εκπληρώσουμε τα Όνειρα μας
Στις 27/7, η τύχη είναι με το μέρος και μας βοηθά αποτελεσματικά να εκπληρώσουμε τα μεγάλα μας όνειρα! Δες πως ευνοείσαι...

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, ο Δίας που βρίσκεται στο Αιγόκερω, σχηματίζει μία τυχερή όψη Εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ!

Η τύχη μας χαμογελά και εμείς οφείλουμε, να δραστηριοποιηθούμε ορθά και άμεσα, αξιοποιώντας τις άπειρες ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να αρπάξουμε την τύχη!

Όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται, ενώ αρκετές από τις πιο αισιόδοξες επιθυμίες και ελπίδες μας εκπληρώνονται!

Οι πιο τυχεροί της περιόδου, είναι τα Ζώδια της Γης και τους εκπροσώπους των ζωδίων του Νερού, του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην καριέρα , αφού η τύχη θα σου φέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και πολλούς επαίνους για μία σου επαγγελματική επιτυχία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις, επικοινωνίες και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις υπέροχα και να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Μπορείς τώρα με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Επιπλέον σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις επιθυμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ορισμένες καταστάσεις στην συντροφική ζωή βελτιώνουν κατά πολύ αυτόν τον τομέα. Ανανέωση για τους δεσμευμένους, νέες σημαντικές γνωριμίες για τους ελεύθερους!

ΛΕΩΝ: Επιτυχία και εύνοια να περιμένεις στην εργασία σου, αφού θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου! Ομορφαίνεις και λάμπεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλοπέραση, διασκέδαση, απολαύσεις, έρωτας, δημιουργία και χαρά, θα έχεις. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι στα σκαριά!

ΖΥΓΟΣ: Υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική εποχή για συμβίωση, δημιουργία οικογένειας, αλλά και για την επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, μετακινήσεις, συζητήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μία ευχάριστη είδηση ή μήνυμα έρχεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τύχη στα οικονομικά σου, αλλά και αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα έχεις αυτές τις μέρες. Ο αισθηματικός τομέας σταθεροποιείται, ακριβώς όπως επιθυμούσες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Απόλαυσε το!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνε μια ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικός και απόλυτα ικανός να το πετύχεις! Εμπιστεύου τη διαίσθηση σου και απόλαυσε την μαγεία ενός κρυφού έρωτα!

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται θετικά γεγονότα και καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα στα όνειρα και σχέδια σου. Νέες φιλίες που ήρθαν για να μείνουν και φιλικές επανασυνδέσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα!

https://www.oroskopos.gr/