Ερμής Τετράγωνο με Άρη 27/7: Λεκτικές Κόντρες και Εντάσεις
Στις 27 Ιουλίου έρχονται παρεξηγήσεις, ανατροπές και καυγάδεςμ με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη. Δες τι πρέπει να προσέξεις…

Ερμής Τετράγωνο με Άρη 27/7: Λεκτικές Κόντρες και Εντάσεις

Ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Άρης στον Αιγόκερω σχηματίζουν Τετράγωνο την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, φέρνοντας εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Ο λόγος μας, είναι ιδιαίτερα επιθετικός και εγωιστικός και οι τσακωμοί θα είναι αναπόφευκτοι, αν δεν φροντίσουμε να κατευνάσουμε τους τόνους, αλλά και να περιορίσουμε τον παρορμητισμό μας.

Η ερωτική διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, όμως οι αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα, καθοδηγούμενες από το πάθος, πολύ πιθανόν να αποδειχθούν μεγάλα ερωτικά λάθη που δεν ανατρέπονται.

Η όψη αυτή είναι επίσης επικίνδυνη για τις μετακινήσεις μας, αφού θα υπάρχουν απροσεξίες και νευρικότητα.

Προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε, περιορίζοντας υπερβολικές και εγωιστικές απαιτήσεις, ειδικά στα ερωτικά θέματα.

Ο Παρορμητικός Σταυρός του 2ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που αν δεν επιστρατεύσουν ψυχραιμία και ίσως να έχουν τις περισσότερες εντάσεις και προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ
Προστάτεψε τις οικογενειακές σου σχέσεις και μην παρασύρεσαι σε έναν παρελθοντικό έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Κουτσομπολιά και ψέματα θα γυρίσουν εναντίον σου! Επίσης πρόσεξε τις μετακινήσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σταμάτησε τις άσκοπες σπατάλες, διαφορετικά θα τα μετανιώσεις και συγκράτησε τα νεύρα σου στην ερωτική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου και ιδιαίτερα την οδήγηση. Η οξυθυμία σου θα γυρίσει εναντίον σου, γι’ αυτό συγκράτησε τη και μην βιάζεσαι να μιλήσεις!

ΛΕΩΝ
Μην δίνεις δικαίωμα για να σε κουτσομπολεύουν και προστάτεψε τον εαυτό σου. Παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες θα σου κάνουν ζημιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επιθετική και εριστική συμπεριφορά σου θα φέρει ρήξεις με φίλους σου, γι’αυτό πρόσεξε.

ΖΥΓΟΣ
Ο τομέας της καριέρας δεν συγχωρεί τώρα λάθη και βιασύνες. Μην χαλάς την κοινωνική σου εικόνα, λόγω της εριστικής σου συμπεριφοράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν δεν μπορέσεις να το αποφύγεις, τότε να είσαι πολύ προσεκτικός σε οτιδήποτε μετακίνηση. Συγκράτησε τα νεύρα σου σε επικοινωνίες και επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην γίνεσαι απαιτητικός και απόλυτος στον έρωτα γιατί θα γυρίσει κατά σου. Προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προστάτεψε την συντροφική σου ζωή από την οξύθυμη και εκρηκτική συμπεριφορά σου. Μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε ερωτικά πάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διαχειρίσου σωστά τον χρόνο σου στην καθημερινότητα και απέφυγε τις βιασύνες. Πρόσεξε τυχόν λάθη δικά σου σε εργασία. Συγκράτησε να νεύρα σου πριν κλονίσουν συναδελφικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Περιόρισε τις απαιτήσεις σου στην ερωτική ζωή και μην τα θες όλα δικά σου. Προστάτεψε την καλή σου φήμη από τον παρορμητισμό σου και από ερωτικά λάθη.https://www.oroskopos.gr/nea/ermis-tetragono-me-ari-277-lektikes-kontres-kai-entaseis-23420/