Κριός

Σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές διεργασίες να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες σας ανάγκες. Η αποδοχή των καταστάσεων μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε έναν προσωπικό μετασχηματισμό διευκολύνοντας όχι μόνο την δική σας ζωή στο σήμερα αλλά και των ανθρώπων που έχετε κοντά σας. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιο σας καθώς και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό πιέζουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και αυτή είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες με τους άλλους ανθρώπους. Βγείτε από την ζώνη ασφαλείας για να μπορέσει να μπει φρέσκος αέρας στην ζωή σας. . .

Δίδυμοι

Η καινοτομία μπορεί να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις σε ζητήματα εργασίας και γενικότερα στις καθημερινές σας συνήθειες. Σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά από μια άλλη στιγμή, στοχεύοντας στην καλύτερη εξέλιξη τους. . .

Καρκίνος

Η ανάγκη σας να εκφραστείτε αυθόρμητα προς μια κατεύθυνση που με κάποιο τρόπο θα σας εξιτάρει είναι έντονη σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως διανύετε μια περίοδο που μπορείτε να απελευθερώσετε την πλούσια φαντασία σας σε ένα δημιουργικό εγχείρημα. . .

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να εξερευνήσετε συναισθηματικά εδάφη, τα οποία για κάποιους λόγους είτε δεν μπορούσατε να το κάνετε μέχρι τώρα ή δεν είχατε όλα τα απαραίτητα εφόδια στα χέρια σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε εμπιστοσύνη στην ροή και να μην μπλοκάρετε την διαδικασία. . .

Παρθένος

Αυτή την στιγμή μεγάλες εμπνεύσεις έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις και μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνετε τις απαραίτητες διαδικασίες και διεργασίες μόνη/ος σας μέχρι να ολοκληρώσετε τις σκέψεις σας και να είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε, πριν το ανακοινώνετε στους άλλους γύρω σας. . .

Ζυγός

Νέα στοιχεία προστίθενται αυτή την στιγμή με σκοπό να μπορέσετε να δείτε καινούργιους τρόπους να φέρετε συναισθηματική ή υλική ασφάλεια στην ζωή σας. Νέα σημεία αναφοράς σας φέρνουν πιο κοντά με τις πραγματικές αξίες της ζωής σας. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και το υπόλοιπο πλανητικό ενεργειακό σας σπρώχνουν στα δικά σας σκοτάδια και βάθη με σκοπό να τα εξερευνήσετε και να τα αντιμετωπίσετε με επιδεξιότητα. Η επιφυλακτικότητά είναι έντονη εκ φύσεως και αυτή την στιγμή είναι χρήσιμη στις διεργασίες που κάνετε. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή την στιγμή μπορείτε με επιδεξιότητα να δείτε τι θέλετε να κρατήσετε στην ζωή σας και τι να αφήσετε πίσω, Τι είναι αυτό που μπορείτε να επιδιορθώσετε και τι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να είναι πια χρήσιμο στην ζωή σας. . .

Αιγόκερως

Ο ουράνιος θόλος και η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα δίνει την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, καινούργιους φίλους και καλούς συμμάχους. Στο δύσκολο έργο που έχετε, αυτή την στιγμή, μπορείτε να προσθέσετε συνεργασίες σημαντικές που θα σας τονώσουν και θα ανυψώσουν δημιουργικά το εγχείρημα που ασχολείστε. . .

Υδροχόος

Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζεται να ξέρετε εκ των προτέρων, τι θα τις κάνετε. Η προσπάθεια να εναρμονίσετε την εσωτερική σας αποστολή με την εξωτερική σας κατεύθυνση θα είναι πιο εύκολη αν γνωρίζετε τα εφόδια σας καθώς και τον στόχο που πρέπει να επιτύχετε. . .

Ιχθύες

Πολλά πράγματα θέλετε να ανακαλύψετε αυτή την στιγμή σχετικά με τον τρόπο που θα φέρετε στην ζωή σας την ευημερία και θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Η κατανόηση, η μάθηση, η εξειδίκευση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να αφήσετε πεποιθήσεις και στεγανά πίσω σας, κάνοντας ένα βήμα μπροστά.

https://astroguide.gr/