Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και η ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο δημιουργούν θετική επιρροή στο ζώδιο σας. Σήμερα είστε σε θέση να κατανοήσετε πλήρως την πορεία μιας κατάστασης και να έχετε επίγνωση για το πώς μπορείτε εσείς προσωπικά να παρέμβετε στην εξέλιξη της. Η αίσθηση κυριότητας θα είναι έντονη. . .

Ταύρος

Η εξερεύνηση βαθύτερων κινήτρων και η προσαρμογή σας σε μια κατάσταση θα είναι το κύριο συστατικό της ημέρας με τον Σελήνη στον Τοξότη και την ευνοϊκή της όψη με τον Ήλιο. Όλα εξαρτώνται από εσάς και είναι σημαντικό να αφήσετε στην άκρη πείσματα και φόβους και να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που θα ελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος. . .

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό για εσάς σήμερα να κατευθύνετε συζητήσεις προς την πλευρά που είναι περισσότερο ευνοϊκή για εσάς. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει αυτή την ευελιξία και η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σήμερα υπόσχεται πως αν έχετε το χέρι στην καρδιά είναι σίγουρο πως θα πετύχετε τον στόχο σας. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη και η θετική της σχέση με τον Ήλιο στοχεύει την δυναμική της σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Κάτι μπορεί να αναπτυχθεί αυτή την στιγμή αν μπορείτε να βγείτε από παγιωμένες πεποιθήσεις και η επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς σήμερα. . .
Λέων

Κάτι γεννιέται σήμερα και θα είναι πολύ ενδιαφέρον με την θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο στον ουράνιο θόλο. Οι άμυνες χρειάζεται να χαλαρώσουν και να απολαύσετε ακόμη και μικρές χαρές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ζωή σας. . .

Παρθένος

Οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα και σχετίζεται με τον σπίτι σας ή πολύ προσωπικά σας ζητήματα θα βοηθηθείτε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο δίνει την δυναμική της σε αυτούς τους τομείς με κέντρο εσάς και σας βοηθά να διευθετήσετε ζητήματα προς την προσωπική σας ελευθερία και αυτονομία. . .

Ζυγός

Η διανοητική σας κατάσταση σήμερα είναι έντονη και θέλετε να δραστηριοποιηθείτε έντονα στον τομέα επικοινωνία. Ο στόχος αυτή την στιγμή είναι περισσότερο ορατός με την Σελήνη στον Τοξότη και την θετική σχέση με τον Ήλιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι με επιμονή να παραμείνετε στον δρόμο που κρατά τις προσωπικές ανάγκες σε ισορροπία. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο Τοξότη και η θετική όψη με τον Ήλιο σήμερα βάζουν τις αξίες στην πρώτη γραμμή για το ζώδιο σας. Τι είναι αυτό που δεν έχετε ακόμη καταφέρει να φέρετε στην ζωή σας στο εδώ και τώρα; Τι αλλαγές πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα και τι χρειάζεται να κάνετε για μια περισσότερο ουσιαστική και σταθερή κατάσταση που θα σας δίνει ικανοποίηση. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και η θετική της σχέση με τον Ήλιο φωτίζει τα αστέρια για εσάς. Η ενέργεια δονείται δυνατά και δημιουργεί έντονο μαγνητισμό γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση και γίνετε παράδειγμα προς μίμηση. . .

Αιγόκερως

Ο συνδυασμός της πίστης και της ανάγκης να ζήσετε έντονα θα είναι αισθητή σήμερα με την Σελήνη στον Τοξότη και την θετική της σχέση με τον Ήλιο. Το πόσο ικανή/ός είστε να προσαρμοστείτε με τις περιστάσεις με σκοπό να νιώσετε ζωντανή/ός θα είναι το κύριο συστατικό της ημέρας, ακόμη και αν χρειαστεί να βγείτε έξω από την ζώνη ασφαλείας. . .

Υδροχόος

Η κοινωνικότητά σας σήμερα θα σας χαροποιήσει με την Σελήνη στον Τοξότη και την θετική της σχέση με τον Ήλιο. Σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και να αφεθείτε εκεί που νιώθετε ασφαλής. . .

Ιχθύες

Ζητήματα αυτό-έκφρασης κινητοποιεί η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και η θετική της όψη με τον Ήλιο σας βοηθά να δημιουργήσετε κάτι εκ νέου ή να επενδύσετε παραγωγικά σε κάτι που ήδη έχετε στην ζωή σας. Η εξέλιξη είναι σημαντική σε πολλούς τομείς αρκεί να μαζέψετε το μυαλό σας και να οργανωθείτε

https://astroguide.gr/