Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα και οι Προβλέψεις των Ζωδίων, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

 της Χριστίνας Τανταλίδου 

Αστρολόγος
Από τα τέλη Μαΐου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στον υδάτινο, παθητικό Καρκίνο με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε περισσότερο συναισθηματικά παρά με τη λογική.

Επίσης, ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί με εσωστρέφεια, χάνει την σπιρτάδα του και γίνεται αρκετά καχύποπτος με τον περίγυρο του.

Έτσι, έχουν προκύψει επικοινωνιακές δυσκολίες που μπλοκάρουν όμως την προσπάθεια μας να εκφράσουμε το συναίσθημα μας καθώς ερχόμαστε σε επαφή με φοβίες και ανασφάλειες και τελικά δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, παντοδύναμος, έχει αγγίξει την ψυχολογία μας και μεγαλώσει την ανάγκη μας να ζήσουμε την αγάπη, όπως ακριβώς είναι γραμμένη στα παραμύθια και τελικά συνειδητοποιούμε σιγά σιγά ότι έχουμε μπει σε σχέσεις «περίεργες» και .. άπιαστες.

Στις 30 Ιουλίου 2020 ο Ερμής από τον Καρκίνο θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες και αυτό ευτυχώς θα ευνοήσει σημαντικά την ερωτική μας ζωή και τελικά θα καταφέρουμε να ζήσουμε στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Επηρεάζονται κυρίως οι Καρκίνοι και Ιχθύες, γεννημένοι τέλη β δεκαημέρου, αρχές γ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 20η μοίρα. Εύνοια δέχονται και οι Σκορπιοί , Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Πώς σε επηρεάζει το τρίγωνο Ερμή - Ποσειδώνα σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο;

Κριός

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα θα περάσεις σε εξομολογήσεις που θα σε λυτρώσουν εσωτερικά. Σχέση πλατωνική ή πιθανόν ζεις τον κρυφό, απαγορευμένο έρωτα. Έντονη διαίσθηση, καλλιτεχνικές ανησυχίες, δημιουργικότητα.

Ταύρος

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα αφήνεις την φαντασία σου ελεύθερη και έρχεσαι όλο και πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η στιγμή είναι κατάλληλη να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Συναισθηματική ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα αγαπάς με πάθος, χωρίς προσδοκία και πιθανόν ζεις τελικά την ιστορία που έχεις πλάσει στο μυαλό σου. Εξιδανίκευση κατάστασης και θέλει προσοχή, καθώς μπορεί αργότερα να απογοητευτείς.

Καρκίνος

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα θα νικήσεις τις φοβίες σου και έτσι θα ανοιχτείς στο άτομο που σε διεκδικεί εδώ και πολύ καιρό. Έντονο φλερτ και τα συναισθήματά σου σε ταξιδεύουν μακριά από τη λογική σου. Έρωτας από απόσταση.

Λέων

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα αγκαλιάζεις περισσότερο τον εαυτό σου, αποδέχεσαι τα συναισθήματά σου και βρίσκεις καταφύγιο σε ζεστή αγκαλιά. Νιώθεις ότι σε αγαπούν.

Παρθένος

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα γίνεσαι ευσυγκίνητος και αλλάζει ο τρόπος που συνδέεσαι με το ταίρι σου. Αγαπάς όμως με προσδοκία και μπορείς να γίνεις θύμα των συναισθημάτων σου. Έρωτας μοιραίος.

Ζυγός

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα αναζητάς την γαλήνη και την τρυφερότητα, παρά το πάθος και την ένταση. Έντονος ρομαντισμός και πιθανόν να σου γίνει τώρα η πολυπόθητη πρόταση για επισημοποίηση!

Σκορπιός

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα είσαι πιο ανοιχτός σε ερωτικά καλέσματα και ζεις την επανασύνδεση που περίμενες. Άνοιξε την αγκαλιά σου και μην παραιτείσαι από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα θα ηρεμήσεις από χτυποκάρδια και αμφιβολίες και θα νιώσεις πως αγαπιέσαι από το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς ταυτίζεσαι μαζί του. Οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται.

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα θα βελτιωθεί η προσωπική σου ζωή και θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου καθώς αφήνεσαι στο τώρα, χωρίς αμφιβολίες. Αιφνίδιος έρωτας, αγάπη με προοπτική.

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα κάνεις την υπέρβαση και δίνεις προτεραιότητα στον έρωτα και στα συναισθήματα σου. Ανοίγεσαι σε μια νέα κατάσταση που αργότερα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο δυνατό.

Ιχθύες

Με το τρίγωνο Ερμή, Ποσειδώνα νιώθεις έτοιμος να παραδοθείς σε μια άνευ όρων αγάπη και δεν σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Αγάπη χωρίς καμία προσδοκία. Πέφτουν οι μάσκες.

https://www.oroskopos.gr/