Πανσέληνος Αυγούστου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις
Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 3 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου; Διάβασε τις προβλέψεις σου από τον Βασίλη Χριστοφή

Πανσέληνος Αυγούστου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

Βασίλη Χριστοφή του Βασίλη Χριστοφή >
Αστρολόγος
Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 3 του μήνα στις 11 μοίρες και 45 λεπτά στο ζώδιο του Υδροχόου και ώρα κορύφωσης για την Ελλάδα στις 6:37 μ.μ.

Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του σταθερού σταυρού Υδροχόο,Λέων, Ταύρο, Σκορπιό και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα) κοντά στις 11 μοίρες.

Ανατρεπτικό προβλέπεται αυτό το διάστημα με απρόβλεπτα γεγονότα ανά τον κόσμο και περαιτέρω κλιμάκωση των ήδη υπαρχουσών συνθηκών που απασχολούν τον πλανήτη.

Αυτό το διάστημα θα συναντήσουμε και θα έρθουμε αντιμέτωποι με ανατροπές, αποκαλύψεις και θα υπάρχει ένα ιδιαίτερο τεταμένο κλίμα λόγω της συμμετοχής του Ουρανού στο φαινόμενο.

Τα γεγονότα όμως δεν θα πάρουν εντέλει ανεξέλεγκτη τροπή ακόμη και αν φαίνεται έτσι στα μάτια μας διότι έχουμε και βοηθητικές όψεις που συνηγορούν σε αυτό όπως τον Ήλιο που σχηματίζει αρμονική όψη με τον Άρη.

Μεγάλη αναστάτωση όμως θα βιώσουμε λόγω του Ερμή σε όψη κλειστής αντίθεσης με τον Κρόνο όπως και στο μεσοδιάστημα Δία-Κρόνου να πέφτει ακριβώς σε αυτές τις μοίρες ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Επίσης από την μη ορατή με μία απλή μελέτη αλλά με βαθύτερο έλεγχο, θα πρέπει να προσέξουν την Αντισκιά-Κόντρα Αντισκιά (Κρυφή Σύνοδος-Αντίθεση) όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη ακριβώς στις 18 μοίρες και 15 λεπτά με ανοχή μισή μοίρα μπρος-πίσω στο ζώδιο του Σκορπιού-Ταύρου.

Η θετική πλευρά σε αυτή την Πανσέληνο είναι ότι δε θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια δυσαρμονικά, μπορούμε όμως να δούμε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός
Για εσάς η Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική ωστόσο χρειάζεται προσοχή στις προτεραιότητες τις οποίες θέτετε. Υπάρχει πιθανότητα αρκετά αυξημένη να υπάρξει αλλαγή στα σχέδια σας τα οποία μπορούν εύκολα να σας αποδιοργανώσουν και να σας φέρουν σύγχυση. Βάλτε τα κάτω μελετήστε σοφά τις κινήσεις για τα απρόοπτα που θα φέρει η Πανσέληνος στο ζώδιο σας όπως και στα οικονομικά σας που δε θα λείψουν τα σκαμπανευάσματα.

Ταύρος
Επαγγελματικά επηρεάζεστε άμεσα τη συγκεκριμένη περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά ώστε να μην έρθει ρήξη και η λήξη κάποιων συνεργασιών. Ζητήστε τη βοήθεια σε ζητήματα που σας απασχολούν με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και μην τα κρατάτε μέσα σας διότι και εκεί μπορεί να υπάρξει ρήξη από τη στιγμή που η μυστικοπάθεια δεν θα σας βοηθήσει στη σχέση ή τον γάμο σας.

Δίδυμοι
Καθόλου κακό το διάστημα αυτό της Πανσελήνου με την πραγματοποίηση της σε ένα φιλικότατο ζώδιο για εσάς. Το διάστημα είναι θετικό για να ορίσετε ημερομηνίες διακοπών ή για να πάτε διακοπές και να περάσετε όμορφα μετά από ένα διάστημα στο οποίο είχατε αρκετά σκαμπανεβάσματα και αναποδιές. Η Πανσέληνος συναινεί για νέες γνωριμίες επίσης και για τους δεσμευμένους να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Στα οικονομικά χρειάζεται βέβαια μία προσοχή και καλή διαχείριση εφόσον ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι στον οίκο των οικονομικών, σχηματίζοντας δυσαρμονικές όψεις.

Καρκίνος
Ψυχολογικά και συναισθηματικά δείχνετε και είστε ταλαιπωρημένοι από τις τόσες θύελλες του παρελθόντος. Θετικοί οιωνοί υπάρχουν όμως για το ζώδιο σας και είναι πολλοί. Σκεφτείτε ότι πλανητικά έμεινε ένα μικρό διάστημα δοκιμασίας στο οποίο είχατε αναλάβει στις πλάτες σας. Κλείστε εντελώς ζητήματα του παρελθόντος και χαράξτε νέα πορεία με σταθερά και μικρά βήματα.

Λέων
Στον άξονα σας πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουλίου υπενθυμίζοντας τις εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας, τις σχέσεις σας ή τον γάμο σας. Ξεκαθαρίστε τώρα όλα τα ζητήματα που φωνάζουν και ζητούν καιρό λύσεις γιατί όσο τα καθυστερείτε, δεν αλλάζει κάτι αντιθέτως γιγαντώνονται και δυσκολεύει η αντιμετώπιση τους. Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο εναλλακτικοί στη σκέψη και να μην κρατάτε στα στερεότυπα στα οποία έχετε κτίσει θεωρώντας ότι είναι και ο μόνος σωστός δρόμος. Αν αποφασίσετε όμως να δράσετε το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας.

Παρθένος
Η καθημερινή ρουτίνα σας έχει κουράσει αφάνταστα και έχετε τάσεις φυγής σε επίπεδο να έχει αποκτήσει μόνιμη στέγη αυτή η σκέψη και τα κάνετε χειρότερα. Η Πανσέληνος δεν δείχνει να έχει κάτι άμεσα αρνητικό απέναντί σας απλά θα πρέπει να κοντρολάρετε λίγο τη σκέψη σας ώστε να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις η τάση που έχετε για ελευθερία το συγκεκριμένο διάστημα. Πιθανές θα είναι κάποιες μικρο-αναβολές των σχεδίων σας. Από τη στιγμή που δεν έχετε θέσει άπιαστους στόχους αλλά μικρούς υλοποιήσιμους δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι.

Ζυγός
Θετικό το διάστημα που διανύετε οι Ζυγοί με εύνοια σε καινούρια φλερτ, έρωτες, νέες καλοκαιρινές σχέσεις ανέμελες αλλά και δημιουργίας. Αυτό το διάστημα μπορείτε άνετα να ορίσετε ημερομηνίες για διακοπές ή και να πάτε άμεσα σε όσους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να γνωρίσετε αρκετό νέο κόσμο και να περάσετε πραγματικά όμορφα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Αυτό το διάστημα μπορείτε να μεταφέρετε τις διακοπές και το νησιώτικο αεράκι ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται διάρκεια αλλά σίγουρα ωραίες στιγμές.

Σκορπιός
Κλείστε άμεσα τις οικογενειακές υποθέσεις και εκκρεμότητες εάν θέλετε να περάσετε όμορφα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Και εσείς ως σταθεροί του ζωδιακού για να μην ταραχθούν τα ήρεμα νερά στα οποία ζείτε προτιμάτε να αναβάλλετε τη λύση των υποχρεώσεων και ζητημάτων σας για μην υπάρχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Εώς ένα σημείο μπορούσατε να τρενάρετε τις καταστάσεις τώρα όμως δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο και λιγοστεύει ο χρόνος για την επίλυση τους. Εφόσον δραστηριοποιηθείτε και λύσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν άμεσα δεν δείχνει το διάστημα κάτι άλλο αρνητικό.

Τοξότης

Θέλω να φύγω φωνάζετε και όμως αυτό πραγματοποιείται. Το διάστημα ενδείκνυται για εξόδους και ταξίδια μικρά ή μεγάλα με μία θετική καλοκαιρινή αύρα. Κανονίστε όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν το συντομότερο και κλείστε άμεσα τις τελευταίες υποχρεώσεις για να μην αφήσετε την τελευταία στιγμή όλα να τρέχουν. Μπορείτε να σχεδιάστε πως θα περάσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού δίχως ιδιαίτερες μεταβολές. Νέες γνωριμίες θα ξεκινήσουν σαν φλόγα γρήγορα και άμεσα.

Αιγόκερως
Ανασφάλειες κυρίως οικονομικές σας έχουν πιάσει το τελευταίο διάστημα και όχι πάντα με καθαρή αιτία ή πραγματική ένδειξη ανησυχίας. Κλείστε τις οικονομικές υποχρεώσεις και προσέξτε όσο τον δυνατόν κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Η Πανσέληνος για το ζώδιο σας δεν κρύβει κάτι το οποίο θα σας χαλάσει τα σχέδια απλά χρειάζεται μία μικρή προσοχή και στη διαχείριση του λόγου με τα κοντινά σας πρόσωπα ώστε να μην έχετε σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος
Σε εσάς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 3 Αυγούστου με ανατροπές σας σχέδια σας. Είστε πιο ευαίσθητοι από άλλες περιόδους του έτους αυτό το διάστημα στο οποίο θα πρέπει να δείξετε σύνεση και όχι επαναστατικότητα δίχως λόγο. Κατευνάστε λίγο τα συναισθήματα φυγής και κρατήστε χαμηλό προφίλ στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Πιθανόν κάποια οικογενειακά ζητήματα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Ιχθείς
Μεταβολές κυρίως ψυχολογικές στο μεγαλύτερο ποσοστό θα υπάρχουν με καταστάσεις που πρέπει και καλείστε να κλείσετε το συγκεκριμένο διάστημα. Η δύσκολη περίοδος πέρασε και τώρα μπορείτε να χτίσετε σιγά σιγά και προοδευτικά νέους στόχους για ένα υπόλοιπο καλοκαιριού ήρεμο δίχως αρνητικές ανατροπές. Κοιτάξτε να συγκροτήσετε λίγο και τα οικονομικά σας που φαίνονται να υπάρχουν τρύπες τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε άμεσα.

https://www.oroskopos.gr/