Κριός

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο η Σελήνη στον Αιγόκερω ζητά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται κυρίως με επαγγελματικά θέματα. Η σχέση της με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα δίνει την απαραίτητη δυναμική και το σθένος να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Ταύρος

Τα όνειρα και οι επιθυμίες σας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή με την σχέση της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα σήμερα. Λίγο πριν την Πανσέληνο οτιδήποτε δημιουργικό διογκώνεται και σας δίνετε η απαραίτητη ώθηση να κάνετε βήματα που θα φέρουν ικανοποίηση. . .

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να κάνετε μια στάση και να παρατηρήσετε αντικειμενικά τι είναι αυτό που αυτή την στιγμή στην ζωή σας καλείστε να κάνετε. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο, δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τάξη σε καταστάσεις οι οποίες σας βάζουν στην αβεβαιότητα παρά στην σιγουριά και ασφάλεια. . .

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις και συνεργασίες. Αυτός ο τομέας είναι καιρός που είναι κινητοποιημένος με κέντρο το ζώδιο σας και σήμερα γίνεται έντονα αισθητός. Βάλτε όλη σας την μαεστρία και διπλωματία σε εφαρμογή. . .

Λέων

Η καθημερινότητά σας με πολλούς και διάφορους τρόπους αυτή την περίοδο αλλάζει ή η ανάγκη σας να αλλάξει φέρνει τα εξωτερικά γεγονότα. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο και την Σελήνη σήμερα με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα πιέζει να κάνετε αλλαγές τέτοιες ώστε να φέρετε την πλήρη αυτονομία στην ζωή σας. . .

Παρθένος

Η ανάγκη να βρεθείτε με ανθρώπους που σας φέρνουν χαρά ή να κάνετε εσείς πράγματα τα οποία θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και να νιώσετε ζωντανή/ός είναι έντονη σήμερα. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο, μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία να οργανώσετε και να προγραμματίσετε με τέτοιο τρόπο τα πράγματα, ώστε να σας φέρουν ικανοποίηση με την ολοκλήρωση τους. . .

Ζυγός

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να οριοθετήσετε ότι είναι ακόμη μετέωρο και σας δημιουργεί φορτίσεις, χωρίς πραγματικά να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και οργανωθείτε κατά περίπτωση. . .

Σκορπιός

Επικοινωνιακά ζητήματα είναι έντονα κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και δημιουργούνται σκέψεις οι οποίες χρειάζεται να μπουν σε πλαίσιο διαφορετικά θα υπάρξει χάος. Η αυριανή Πανσέληνος φουντώνει και μεγεθύνει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις οπότε σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να τακτοποιήσετε ότι είναι εφικτό. . .

Τοξότης

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή ή χρειάζεται με κάποιον τρόπο να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες με την τακτοποίηση τους θα φέρουν περισσότερη γαλήνη και ασφάλεια στην ζωή σας. Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο οργανωθείτε κατάλληλα και δώστε σημασία σε ότι πραγματικά έχει αξία για εσάς. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον ζώδιο σας μαζί με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα σήμερα φορτίζει με μεγάλη ενέργεια την ημέρα σας και κυρίως τον ψυχικό σας κόσμο. Αυτή η δυναμική χρειάζεται να κατευθυνθεί προς την σωστή οδό και αυτή την στιγμή δεν είναι άλλη από την προβολή και την δημοσιότητά σας. . .

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο πραγματικά είναι ευεργετικό κυρίως για την ψυχική σας υγεία. Η αυριανή Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα σας φορτίσει με ιδιαίτερη ενέργεια και θα πρέπει πρώτα να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. . .

Ιχθύες

Κοινωνικά θέματα είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και η Σελήνη στον Αιγόκερω μαζί με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα βοηθούν να οριοθετήσετε και να πλαισιώσετε ότι βρίσκεται σήμερα στο χάος. Δώστε χώρο σε ότι μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ τα όνειρά σας

https://astroguide.gr/