Κριός

Με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να δείτε με τα μάτια της καρδιά σας όλα όσα πραγματικά επιθυμείτε και με σθένος να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για την κατάκτηση τους. Νέα εγχειρήματα μέχρι 19 Αυγούστου ευνοούνται και μπορείτε με σθένος να χαρείτε, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα φωτίζει τις σκέψεις και τον λόγο σας με χρώματα φωτεινά, ζεστά κατευθείαν από την καρδιά σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι πολύ ευεργετικό κυρίως σε θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής με κέντρο εσάς και δίνεται η δυνατότητα να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού και της καρδιάς σας, παίρνοντας ικανοποίηση και ευχαρίστηση. . .

Δίδυμοι

Το διάστημα μέχρι 19 Αυγούστου με τον Ερμή στον Λέοντα, δίνεται η ευκαιρία μέσω της επικοινωνίας και του τρόπου σκέψης να κατανοηθεί καλύτερα το πώς θα μπορέσετε να δράσετε αποτελεσματικά. Επαφές, συναντήσεις και κοντινά ταξίδια ανοίγουν το μυαλό σας και βοηθούν να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε νέους τρόπους δράσης. . .

Καρκίνος

Η συγκεκριμένη στιγμή σας ευεργετεί με θάρρος και ελπίδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά που ο δημοφιλής πλανήτης Ερμής μπαίνει στον Λέοντα. Μέχρι 19 Αυγούστου η ενέργεια εστιάζεται κυρίως σε οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών με κέντρο εσάς και με την βοήθεια που παίρνετε θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. . .

Λέων

Στο ζώδιο σας ο Ερμής μέχρι 19 Αυγούστου δίνει σπίθα και εμπνεύσεις στις σκέψεις σας. Ο προσανατολισμός είναι κυρίως προς οτιδήποτε μπορεί να σας ισχυροποιήσει και στον τρόπο που θα μπορέσετε να δείξετε τις ικανότητες και την αξία σας στον κόσμο έξω. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δημιουργική περίοδο. . .

Παρθένος

Με τον Ερμή στο Λέοντα να επηρεάζει βαθύτερες σας σκέψεις είναι η καταλληλότερη στιγμή να λάβεις σοβαρά υπόψη σας οτιδήποτε καινούργιο έρχεται στον δρόμο σας αυτή την στιγμή γιατί κάτι υπάρχει πίσω από αυτό, το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε. Νέες σκέψεις αναθεωρούν τα μέχρι τώρα δεδομένα ή θα μπορούσατε νέες ιδέες να είναι ευεργετικές για το άμεσο μέλλον. . .

Ζυγός

Η κοινωνικότητα σας φωτίζεται με τον Ερμή στον Λέοντα με νέα ενδεχόμενα και μεγαλοπρεπή σχέδια. Μέχρι 19 Αυγούστου είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας και να υποδεχθείτε με χαρά και εγκαρδιότητα ότι έρθει στον δρόμο σας. . .

Σκορπιός

Η θέση του Λέοντα ταράζει τα λιμνάζοντα νερά και σας δίνει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε αυτή την στιγμή προς δημιουργικές διεξόδους. Μέχρι 19 Αυγούστου επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά θέματα θα είναι κινητοποιημένα, με μόνο τελικό σκοπό, την δική σας ικανοποίηση και ευχαρίστηση. . .

Τοξότης

Ο Ερμής στο Λέοντα σας ταξιδεύει κυριολεκτικά ή μεταφορικά σε μέρη τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Μέχρι 19 Αυγούστου καινοτόμες ιδέες θα σας απογειώσουν σε όλα τα επίπεδα και το κυριότερο θα ανοίξουν την καρδιά σας, παίρνοντας χαρά. . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής τον Λέοντα μέχρι 19 Αυγούστου διευκολύνει ρίχνοντας φως σε βαθύτερα κανάλια, εκεί που η ενέργεια σας για κάποιους λόγους έχει λιμνάσει. Αυτό το διάστημα μπορείτε να δείτε τα βαθύτερα κίνητρα, κυρίως τα δικά σας και να βρείτε πραγματικούς στόχους προς επίτευξη. . .

Υδροχόος

Σχέσεις, διασυνδέσεις, φίλοι, συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια με τον Ερμή στον Λέοντα. Μέχρι 19 Αυγούστου θα είστε ικανή/ος να ξεχωρίσετε οτιδήποτε λειτουργεί παραγωγικά στο στάδιο που βρίσκεστε και να μπορέσετε να οριοθετήσετε οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό. Μια διεργασία η οποία θα δημιουργήσει χώρο για πραγματική ανάπτυξη. . .

Ιχθύες

Η καθημερινότητα αλλάζει αποχρώσεις με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Η καθημερινή σας εργασία και γενικότερα η καθημερινή ρουτίνα φωτίζεται με δημιουργικά ενδεχόμενα και μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές που διατάζατε για κάποιους λόγους να κάνετε στο παρελθόν

https://astroguide.gr/