Κριός

Η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα σας βοηθά στον κοινωνικό σας τομέα και κάθε είδους επικοινωνία. Δίνεται η ευκαιρία με ευέλικτη στάση και θετική παρόρμηση να μεταφέρετε τις ιδέες σας και να βρείτε ανταπόκριση στα λεγόμενα σας. . .

Ταύρος

Είναι καλή ημέρα να σκεφτείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μέσω της εργασίας σας ή εκμεταλλευόμενη/ος τις γνωριμίες σας να κάνετε επαγγελματικά βήματα. Η σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την εύνοια της να ανοίξετε ορίζοντες και να εκφραστείτε δημιουργικά. . .

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με την Σελήνη σήμερα σας ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους. Κρυμμένες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και είναι καλή ημέρα να βρείτε τρόπους να τα υλοποιήσετε με επιτυχία. Ένα ταξίδι θα λειτουργήσει ευεργετικά αυτή την στιγμή. . .

Καρκίνος

Σήμερα η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να βάλετε στο τραπέζι και να επεξεργαστείτε με ευελιξία όλα όσα σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Δίνει την εύνοια να μπορέσετε να διαχωρίσετε τα θετικά από τα αρνητικά και κυρίως να δείτε τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε πίσω. . .

Λέων

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει πολύ προσωπικό χαρακτήρα, είτε κάνοντας ενέργειες προς τα έξω είτε προς τα μέσα. Η σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα και ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, σας βοηθά να οργανωθείτε σωστά και να δράσετε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. . .

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της σχέση με την Αφροδίτη ευνοούν οτιδήποτε βρίσκεται στην σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες για έναν κοινό σκοπό. Το επαγγελματικό σας κομμάτι είναι έντονα κινητοποιημένο και δίνεται η ευκαιρία να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας στους ανθρώπους γύρω σας. . .

Ζυγός

Η ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο είναι έντονη αυτή την περίοδο και η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτές τις αλλαγές. Όνειρα και επιθυμίες δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή και οργάνωση. . .

Σκορπιός

Η ανάγκη να χαρείτε και να βρείτε προσωπική ικανοποίηση είναι έντονη και σήμερα μπορείτε να το πετύχετε αν καταφέρετε να απομονώσετε οτιδήποτε σας θυμώνει. Οι στιγμές χαράς έρχονται και εσείς μπορείτε αν το επιθυμήσετε να τις εκμεταλλευτείτε. Αφήστε για λίγο ότι σας απογοητεύει στην άκρη και χαρείτε με αυτό που έχετε. . .

Τοξότης

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπάτε και νοιάζεστε είναι κοντά σας αυτή την στιγμή. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την ευκαιρία να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο και να εστιάσετε σε ότι σας ενώνει παρά σε εκείνα τα πράγματα που σας χωρίζουν. . .

Αιγόκερως

Δώστε την ευκαιρία σήμερα να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους και μην διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους τρόπους που αν τους εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία, θα επωφεληθείτε. . .

Υδροχόος

Δημιουργικούς τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσω μιας καθημερινής εργασίας και ενασχόλησης δίνει η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα. Αφεθείτε στην ροή και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα κινητοποιεί βαθιές επιθυμίες κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και την προβολή σας. Η θετική όψη της με την Αφροδίτη σας βοηθά να κατευθυνθείτε προς την σωστή οδό για να βρείτε τους τρόπους που θα το πετύχετε. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας

https://astroguide.gr/