Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 8 ως 9/8/2020.
Αγγέλικα Γεωργίου
Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες γεια σας. Το Σαββατοκύριακο αυτό αρχίζει και ισορροπεί, φεύγει η επιρροή της Πανσελήνου που μας δυσκόλεψε πολύ και ξεκινά να γίνεται λίγο πιο γλυκό και τρυφερό το καλοκαίρι με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Έχουμε ανάγκη από αγκαλιά, να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες που θα εκπέμπουν αληθινό νοιάξιμο και οικειότητα.

Από την άλλη υπάρχει και ο Ερμής στον Λέοντα, όπου γεμίζει το Σαββατοκύριακο αυτό με ενθουσιασμό και θάρρος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται ιδιαίτερα παθιασμένη και στην περίπτωση που έχεις φύγει διακοπές και είσαι μόνος-η στο νησί, να έχεις το νου σου γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις μια υπέροχη γνωριμία που θα υπόσχεται πολλά.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπημένε μου Κριέ, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι πολύ διαδραστικό για σένα και το ταίρι σου. Με τον Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα, το διήμερο αυτό γεμίζεις με ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για νέες καταστάσεις και νέες περιπέτειες είναι αυξημένη. Θες να περάσεις με το ταίρι σου στιγμές παθιασμένες, είτε λοιπόν έχεις φύγει για διακοπές είτε όχι σημασία έχει για εσένα, να είσαι με το ταίρι σου και να περνάτε καλά. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέχει είναι να αφήνεις να περνούν και τα θέλω, του συντρόφου σου, μην κάνετε μόνο τα δικά σου. Οκ;

Για σένα Κριέ μου, που δεν έχεις μία σχέση ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές στον τομέα αυτό. Ο Ερμής έχει περάσει στον μαχητικό Λέοντα και σου χαρίζει γοητεία και ενθουσιασμό, από όπου και αν περάσεις λοιπόν θα εισπράξεις τα κοπλιμέντα σου. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να μην δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αρκεί να το θελήσεις και να το αποφασίσεις φυσικά. Η πληθώρα επιλογών και ευκαιριών αυτό το διήμερο ίσως να σε διχάσουν αλλά νομίζω και θεωρώ πως μπορείς να κρίνεις αν κάποιο άτομο θέλει κάτι πιο σοβαρό από εσένα. Στο λέω αυτό για να μην φερθείς παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι αρκετά τρυφερό και ρομαντικό για εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον συναισθηματικό Καρκίνο, σου δημιουργείται μία ανάγκη να είσαι όσο πιο κοντά μπορείς με το ταίρι σου, να δείξεις τα αισθήματά σου, να εισπράξεις όλα εκείνα που νιώθει το πρόσωπο αυτό για σένα. Γίνεσαι πιο ευάλωτος-η, πιο συναισθηματικός -ή, όλο αυτό όμως σε κάνει αληθινό-ή. Το να είναι κάποιος ευάλωτος δεν σημαίνει πως είναι και αδύναμος, το να είσαι συνέχεια άτρωτος δεν είναι αληθινό συναίσθημα.

Για εσένα Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό δεν αποκλείεται να δείξεις τις αληθινές σου προθέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βγάζει την ευαίσθητη πλευρά σου προς τα έξω, εκείνη που έχει ανάγκη από ένα ταίρι, έναν άνθρωπο να ανταλλάξει δύο αληθινές κουβέντες. Η τρυφερή αυτή πλευρά του εαυτού σου, σε κάνει να αναζητάς ένα ταίρι που πραγματικά θα αισθανθείς από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας σας αρκετά οικεία. Εδώ, το πάθος μπορεί να μην έχει θέση σε αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως είναι μία καλή στιγμή να δημιουργηθεί κάτι σταθερό και με μέλλον στην αισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γεια σου αγαπημένε μου Δίδυμε, πάμε σε ένα Σαββατοκύριακο που σίγουρα κάτι σκαρώνεις, κάπου ετοιμάζεσαι να πας αν δεν έχεις πάει ήδη πάει. Ο Ερμής στον Λέοντα, σου φέρνει ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία. Δείχνεις στο ταίρι σου ότι θέλεις να περάσετε υπέροχα, η επικοινωνία σας είναι πραγματικά πολύ παθιασμένη και θα περάσετε στιγμές πολύ διαφορετικές και σπάνιες στιγμές. Θα ανανεωθείτε, θα έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το διήμερο να πάρετε μια απόφαση κοινή για το μέλλον σας.

Καταφτάνει ένα διήμερο, που πραγματικά Δίδυμε μου είχες πολύ καιρό να ζήσεις. Με τον Ερμή να έχει εισέλθει στον Λέοντα η επικοινωνία σου και ο τρόπος που συναναστρέφεσαι είτε με τα φιλικά σου άτομα είτε σε μία καινούργια παρέα που θα γνωρίσεις μέσα στο διήμερο αυτό, σε διακρίνει το χιούμορ. Εκπέμπεις μία ακαταμάχητη γοητεία, μπορεί εύκολα ένα πρόσωπο να σε προσεγγίσει και μέσα από ένα σκηνικό που θα ανταλλάσσεται αστεία θα έρθετε πιο κοντά μέσα από το χιούμορ, όμως δεν αποκλείεται να ανάψει η σπίθα για κάτι πιο καυτό και ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη έφτασε στο ζώδιό σου, μία καλή στιγμή να θερίσεις καρπούς όλης αυτής της υπομονής που έκανες όλο αυτό το διάστημα. πέρασες Όχι και τόσο εύκολες Στιγμές με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα είναι μία καλή στιγμή όμως αυτό το Σαββατοκύριακο να αποκτήσει η σχέση σου ουσιαστικό νόημα. Είναι λοιπόν ένα πολύ ρομαντικό, ευαίσθητο, τρυφερό και ευαίσθητο διήμερο, έχεις ανάγκη από ένα άλλου είδους επικοινωνία με το ταίρι σου. Θες να ακούσεις τι νιώθει για εσένα, να σου εκφράσει αν είναι εφικτό με πράξεις, η ανάγκη σου για αγκαλιές και χάδια είναι αυτό το διήμερο επιτακτική ανάγκη.

Γεια σου αγαπημένε μου Καρκίνε, το Σαββατοκύριακο αυτό προετοιμάσου για τα καλύτερα. Η Αφροδίτη μόλις κατέφτασε στο ζώδιο σου, σίγουρα κάτι αρχίζεις και αισθάνεσαι μέσα σου. Γεννιέται μία ακατανίκητη ανάγκη να δημιουργήσεις μία ισχυρή σχέση που θα στηρίζεται στο αληθινό συναίσθημα. Μπορείς να προσδοκάς λοιπόν στην δημιουργία μιας ισχυρής ένωσης, το πρόσωπο που θα συναντήσεις και θα σου δημιουργήσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά μια αξιοπερίεργη οικειότητα, μην το χάσεις από τα μάτια σου.

ΛΕΩΝ
Αγαπημένε μου Λέοντα τώρα που πέρασε ο Ερμής στο ζώδιό σου, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου. Κάνει το Σαββατοκύριακο αυτό πολύ διαφορετικό και σπάνιο, αποκτάς μια πολύ μεγάλη δόση ακαταμάχητης γοητείας, γεμίζεις με ενθουσιασμό και περνάς πολύ όμορφες και σπάνιες θα έλεγα στιγμές με το ταίρι σου. Ήρθε η στιγμή όπως πολύ καλά κατάλαβες να αφήσετε πίσω σας όλες τις δυσκολίες που ζήσατε και να ξεκινήσετε να έρχεστε ξανά πιο κοντά ξεκινώντας με διασκέδαση και στιγμές χαλάρωσης.

Τάξε μου, τάξε μου! Ο Ερμής πέρασε στο ζώδιό σου, Λέοντα μου και αυτό σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Πως να το κάνουμε, αρέσεις και μάλιστα πάρα πολύ. Εδώ πάει κάτι πολύ όμορφο να δημιουργηθεί στην αισθηματική σου ζωή, αρχικά να σου πω ο Ερμής σε γεμίζει με ενθουσιασμό και θάρρος να επιτύχεις ότι και αν βάλεις στόχο, θα αισθανθείς μια υπεραισιοδοξία και αυτό πραγματικά είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για εσένα. Επειδή πέρασες πολλά με την Πανσέληνο στον άξονα σου ήρθε ή ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπημένε μου Παρθένε το Σαββατοκύριακο αυτό αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Αφροδίτη πέρασε στον ευαίσθητο Καρκίνο, σηματοδοτεί μία πολύ διαφορετική εποχή για σένα. Ανοίγει ένα πιο τρυφερό διάστημα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ήρθε η στιγμή χωρίς ενοχές αλλά από ανάγκη να θες να δείξεις στον άνθρωπό σου τι αισθάνεσαι για εκείνο. Η Αφροδίτη σε βοηθά να βάλεις άλλες προτεραιότητες στο δεσμό σου, να υπάρχει αυτό που λέμε διάχυτη η αγάπη και με έμπρακτο τρόπο να νιώσεις τη σιγουριά ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου.

Για σένα Παρθένε μου δεν διαθέτεις μία σχέση υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσεις ένα μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βάζει άλλες προτεραιότητες στα θέλω σου, αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση. επιθυμείς Να υπάρχει αυτό το δούναι και λαβείν στα συναισθήματά και να υπάρχει προοπτική για κάτι σταθερό μόνιμο. Θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις το άλλο σου μισό αυτό το διήμερο, είναι στο χέρι σου όχι να το εντοπίσεις γιατί αυτό θα συμβεί, να το κατακτήσεις όμως είναι δικό σου μέλημα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένε μου Ζυγέ, ετοιμάσου για πολύ μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Μην μου φοβάσαι δεν πρόκειται για αρνητικές αλλαγές, γνωρίζω ότι πέρασες δύσκολα και πολύ πιεστικά το προηγούμενο διάστημα αλλά εδώ υπάρχει κάτι πολύ καλό που έρχεται μέσα στο διήμερο αυτό. Ο Ερμής από τον Λέοντα σε βοηθά να αποκτήσεις πάθος και ενθουσιασμό για τον άνθρωπό σου, να ζήσετε στιγμές πραγματικά που θα σας φέρουν πάλι κοντά και θα σας ενώσουν, γιατί η αλήθεια είναι πως περάσατε δια πυρός και σιδήρου.

Για εσένα Ζυγέ που δεν έχεις κάποιο ενδιαφέρον ερωτικό αυτό το διάστημα ένα θα σου πω και ελπίζω να καταλάβεις πολλά! Ο Ερμής πέρασε στον Λέοντα, αυτό σημαίνει πως ασκείς με έναν απρόβλεπτο τρόπο γοητεία και απαράμιλλο ενθουσιασμό σε ένα πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Μέσα από την φιλική σου προσέγγιση και από την χιουμοριστική σου διάθεση, κάνεις όποιο πρόσωπο επιθυμείς να επιθυμεί να μπλεχτεί στα δίχτυα σου. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορείς να αποκτήσεις μια εκρηκτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπημένε μου Σκορπιέ το Σαββατοκύριακο αυτό πέφτουν πάρα πολύ οι τόνοι στην σχέση σου. Με την Αφροδίτη να περνά στον Καρκίνο, αποζητάς με κάθε τρόπο την αρμονία, την ηρεμία και το χάδι που τόσο πολύ σου έχει λείψει. Απομακρύνονται από την σχέση σου οι προστριβές, οι διαμάχες και οι εντάσεις. Η Αφροδίτη σε βοηθά πολύ να εξωτερικεύσεις το συναίσθημα σου και να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Αρκεί μόνο να μην σου βγει σε παραπονάκια και γκρίνιες.

Αυτό που θα πρέπει να περιμένεις μέσα στο διήμερο αυτό Σκορπιέ μου, είναι μια μεγάλη αλλαγή στη διάθεση σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου φέρνει μια ηρεμία και γαλήνη που δεν περνά απαρατήρητη ούτε από το οικείο σου περιβάλλον αλλά ούτε και σε άτομα που θα συναντήσεις για πρώτη φορά. Μπορεί να μην είναι και από τα πιο παθιασμένα διήμερα, ίσως να θεωρείς πως είναι καλοκαιράκι και μια περιπέτεια θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως εδώ εσύ έχεις ανάγκη από την δημιουργία μας σχέσης σοβαρής και σταθερής. Αυτό ακριβώς που αναζητάς θα το βρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπημένε μου Τοξότη, με τον Ερμή να έχει περάσει στο Λέοντα αποκτάς ενθουσιασμό, δυναμισμό και αισιοδοξία. Η έμφυτη σου αισιοδοξία γίνεται ακόμη πιο έντονη τώρα, μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό, επιθυμείς να ξεφύγεις εντελώς από την ρουτίνα του δεσμού σου και να μπορέσεις να έχεις μια πιο διαφορετική προσέγγιση. Επιθυμείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα να σπάσεις συνήθειες στο δεσμό σου, να μην μοιάζουν οι ημέρες μεταξύ τους. Σίγουρα κάπου έχεις πάει ή ετοιμάζεσαι να πας, οι διακοπές αυτό το διήμερο είναι λίγο διαφορετικές από τις άλλες φορές και δεν εννοώ λόγω της κατάστασης αλλά λόγω της διάθεσής σου.

Ετοιμάσου Τοξότη μου για ένα από τα πιο απρόβλεπτα Σαββατοκύριακα που έχεις βιώσει. Τώρα που ο Ερμής πέρασε στον Λέοντα αλλάζει εντελώς η διάθεσή σου, θες να βγεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να κάνεις πράγματα που μέχρι τώρα οι καταστάσεις, δεν σου το επέτρεπαν ή δεν είχες τη διάθεση και την όρεξη να τα κάνεις. Από αυτό το διήμερο, κάνεις νέες γνωριμίες, συναντάς διαφορετικά πρόσωπα και συνομιλείς με ανθρώπους που έχουν να σου προσφέρουν χαρούμενες στιγμές. Σε όλο το περιβάλλον που θα μπεις να θυμάσαι πως θα κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεια σου αγαπημένε μου Αιγόκερε, πάει τα δύσκολα πέρασαν μπήκε η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Σιγά-σιγά αρχίζεις να βρίσκεις τον χαμένο σου εαυτό, ηρεμείς πάρα πολύ τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Ξεκινάτε να έρχεστε πάλι πιο κοντά, διότι περάσατε δύσκολες στιγμές, εντάσεις, προστριβές και σε πολλά θέματα είχατε κάποιες διαμάχες. Από αυτό το Σαββατοκύριακο και έπειτα το χάδι, η φροντίδα και το αληθινό νοιάξιμο, γίνεται βασική προτεραιότητα και για τους δυο σας. Αφήνετε πίσω όλα τα αρνητικά που έγιναν και έφερε κάποια σύννεφα πάνω από τη σχέση σας, καλείστε να τα βρείτε και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Για σένα Αιγόκερε μου το Σαββατοκύριακο αυτό μπορώ να σου τάξω ένα φως στο τούνελ. Τώρα που πέρασε η Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο, αλλάζουν πολλά ακόμη και τα θέλω σου. Αν θέλεις μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και ένα ολόφρεκο δεσμό ο οποίος θα είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου. Μπορείς να επενδύσεις σε μια σχέση η οποία θα έχει σταθερότητα και μάλιστα θα μπορέσεις να έχει και διάρκεια. Αυτό που κερδίζεις την εβδομάδα αυτή είναι πραγματικά κάτι πολύ όμορφο από άποψη συναισθημάτων, σου αξίζει και με το παραπάνω γιατί πέρασες πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπημένε μου Υδροχόε, το διήμερο αυτό σε αποζημειώνει θετικά για όλα όσα βίωσες με την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου. Τώρα με τον Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα σε βοηθά πάρα πολύ να αποκατασταθεί η επικοινωνία με το ταίρι σου. Έρχεται ισορροπία στην σχέση σου, θα κάνετε πράγματα διαφορετικά θα ξεφύγετε από την πραγματικότητα και αν θες την συμβουλή μου είναι ένα καλό διάστημα να πάτε διακοπές, Είναι μια καλή στιγμή να φύγετε με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφες στιγμές, φυσικά αν μπορείτε και να πάτε και με παρέα, είναι αρκετά θετικό να μην σας ενοχλήσει κανείς στις ιδιωτικές σας στιγμές αλλά και να περνάτε και μαζί όλοι καλά.

Υδροχόε μου, πάμε σε ένα από τα πιο κοινωνικά Σαββατοκύριακα που έχεις βιώσει ποτέ. Με τον Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα, ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για νέες επαφές είναι πολύ αυξημένη. Έχεις την ευκαιρία μέσα στο διήμερο αυτό να κάνεις την νέα γνωριμία που αποζητούσες και να αρχίσει το Καλοκαίρι τώρα για εσένα. Θα ζήσεις απρόβλεπτες στιγμές και σιγά σιγά αποφορτίζεσαι και από την δύσκολη Πανσέληνο που βίωσες. Θες να το ρίξεις έξω, να ξεχάσεις τις όποιες δυσκολίες πέρασες και να μπεις σε μια τροχιά πιο ερωτική, πιο καυτή και παθιασμένη.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπημένε μου Ιχθύ τώρα που η Αφροδίτη πέρασε στον Καρκίνο όλα θα στρώσουν. Θα φτιάξει η σχέση σου και κυρίως η επικοινωνία διότι είχατε μία ένταση και μία τριβή το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη σου φέρνει συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου και μάλιστα σε κάνει να νιώθεις απόλυτη ευτυχία. Αφήνοντας λοιπόν όλα τα δύσκολα πίσω σας, ανοίγει ένας νέος κύκλος πιο ειλικρινής, πιο ευαίσθητος και πιο ρομαντικός. Αν αισθανόσουν το προηγούμενο διάστημα μια μοναξιά, τώρα θα νιώσεις την απαιτούμενη πληρότητα.

Για εσένα Ιχθύ μου, το διήμερο αυτό μπορείς να αποκτήσεις μια νέα και πολύ αξιόλογη σχέση στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Καρκίνο μπορείς να κάνεις το βήμα να αποκτήσεις μια νέα σχέση από αυτό το διήμερο, μάλιστα να είναι όπως ακριβώς την θέλεις και την επιθυμείς να είναι. Μια ρομαντική επαφή, ένα πρόσωπο θα σε αγγίξει με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο, θα σε πλησιάσει και θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σου, αλλά αυτή την φορά θα την αξίζεις με χίλια
https://www.e-zwdia.gr/