Κριός

Σήμερα βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε. Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, ανεβάζει τους παλμούς και χρησιμοποιώντας την διπλωματία μπορείτε να κάνετε θαύματα. . .

Ταύρος

Οι σκέψεις σας σήμερα μπορεί να σας αποδυναμώσουν και χρειάζεται να δείξετε το σθένος και την αντοχή σας. Η διαχείριση των συναισθημάτων σας και ο φόβος μιας πιθανής αποτυχίας μπορεί να σας κρατήσει λίγο πίσω. Σκεφτείτε αντικειμενικά. . .

Δίδυμοι

Το διπλωματικό σας ταλέντο θα είναι πάρα πολύ χρήσιμο σήμερα κυρίως στις επαφές σας με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Νέες ιδέες μπορούν αυτή την στιγμή να σας ανανεώσουν και νέες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σας. . .

Καρκίνος

Η ευελιξία πάντα είναι ένας πολύ καλός τρόπος αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, ωστόσο σήμερα είναι απαραίτητη κυρίως αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα. Διεκδικήστε τον χώρο σας. . .

Λέων

Η γέφυρα μεταξύ διαφορετικών καταστάσεων ή ιδεών θα σας προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά σήμερα. Το σταθερό σημείο εκκίνησης το έχετε και τον τρόπο τον κατέχετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η χρυσή τομή που μπορεί να ενώσει τα αντίθετα. . .

Παρθένος

Είναι καλή στιγμή να επανατοποθετηθείτε βελτιώνοντας μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε την στρατηγική σας και κανείς δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. . .

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να ομαδοποιηθείτε και να συνεταιριστείτε προς έναν κοινό σκοπό χωρίς να χαθείτε μέσα στις ομάδες. Να κρατήσετε την προσωπική σας ακεραιότητα με επιμονή και επιμονή. . .

Σκορπιός

Ο τρόπος να πετύχετε τον σκοπό σας είναι ένωση παρά η διάσπαση γιατί οι αντιπαραθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Έχετε ανάγκη τους άλλους ανθρώπους για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και χρειάζεται να τους κάνετε να νιώσουν οικεία κοντά σας. . .

Τοξότης

Είναι ευκαιρία σήμερα να συνδεθείτε ξανά με ότι έχετε αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό και κυρίως με ότι σας δυναμώνει και τονώνει την αυτοπεποίθηση σας. Σταθείτε στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. . .

Αιγόκερως

Προτάσεις άλλων ανθρώπων σήμερα μπορούν να έρθουν και να είναι πολύ χρήσιμες. Αφήστε πίσω την ισχυρογνωμοσύνη σας και εξετάστε τα δεδομένα από διάφορες και διαφορετικές πλευρές. . .

Υδροχόος

Χρειάζεται προσπάθεια από μέρους σας να παραμείνετε εστιασμένη/ος στις πραγματικές σας δυνατότητες και ικανότητες. Η πίστη χρειάζεται να είναι ισχυρή γιατί η αβεβαιότητα ή οι φόβοι είναι εύκολο να κινητοποιηθούν σήμερα. . .

Ιχθύες

Ο κατάλληλος προγραμματισμός σήμερα θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Με το χέρι στην καρδιά ακολουθήστε την διαίσθηση σας και προσπαθήστε να μην απομακρυνθείτε από τον στόχο σας

https://astroguide.gr/