Κριός

Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε προτεραιότητα σήμερα με την Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα για το ζώδιο σας. Μπορείτε να βρείτε νέα σημεία αναφοράς σχετικά με τις πραγματικές σας αξίες και την χρησιμότητα που έχουν τα χρήματα στο εδώ και τώρα στην ζωή σας, κάνοντας αλλαγές προς όφελος σας. . .

Ταύρος

Τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα βοηθούν για νέα ξεκινήματα είτε αφορά τα επαγγελματικά σας είτε στην προσωπική σας ζωή. Δίνεται η ευκαιρία για ένα είδος επανεκκίνησης σε κάτι που μπορεί να σας υποσχεθεί ικανοποίηση και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. . .

Δίδυμοι

Ενδέχεται σήμερα να νιώσετε χαμένη/ος στην θάλασσα των συναισθημάτων σας με θολά τα όρια μεταξύ της δικής πραγματικότητας και του εξωτερικού κόσμου, αλλά η Σελήνη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον προσανατολισμό σας. Οτιδήποτε έχετε στις προσωπικές σας αποσκευές αυτή την στιγμή θα σας βοηθήσει να έχετε βαθύτερη κατανόηση σχετικά με τα επόμενα βήματα που καλείστε να κάνετε. . .

Καρκίνος

Οι σχέσεις, οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή. Νέοι άνθρωποι και συνεργάτες θα είναι αρωγή σε αυτή την διαδικασία και μπορείτε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια. . .

Λέων

Το καθήκον και η αίσθηση των προσωπικών σας ευθυνών σας βοηθούν σήμερα να δημιουργήσετε τις κατάλληλες δομές σταθερότητα μέσα από στις οποίες θα νιώσετε ασφάλεια εσείς και οι άνθρωποι γύρω σας. Η αναγνώριση σας έρχεται μέσα από τα επιτεύγματά σας. . .

Παρθένος

Ευνοϊκή θέση η Σελήνη στον Ταύρο για το ζώδιο σας σήμερα στην προσπάθεια σας να κατανοήσετε βαθύτερα νοήματα και να διερευνήσετε καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Ένα ταξίδι είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή. Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι σε διάφορα επίπεδα. . .

Ζυγός

Η προσωπική αίσθηση ελευθερίας είναι δύσκολο να κατακτηθεί χωρίς προσπάθεια και θάρρος σήμερα. Διεκδικήστε τον χώρο σας, την ανάγκη για προσωπικές στιγμές, ακόμη και αν θέλετε απλά να ξεκουραστείτε μακριά από υποχρεώσεις και έννοιες. . .

Σκορπιός

Η ανάγκη για σχέσεις στενές, με βαθύτερο νόημα είναι έντονη σήμερα με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα. Σημαντικές επαφές με κέντρο την ένωση και την ανταλλαγή συναισθηματικής τροφής και φροντίδας θα πρέπει να είναι το κύριο συστατικό της ημέρας για να πάρετε ικανοποίηση. . .

Τοξότης

Καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Ακόμη και αν βρίσκεται σε διάθεση διακοπών σήμερα μπορεί να έχετε δημιουργικές ιδέες οι οποίες χρειάζεται να καταγραφούν προς περαιτέρω διερεύνηση στην επιστροφή σας στην ρουτίνα. . .

Αιγόκερως

Δημιουργώντας και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα μπορείτε να πάρετε χαρά και ικανοποίηση καθώς και μια αίσθηση φροντίδας για εσάς την ίδια/τον ίδιο. Δώστε χώρο να ανατροφοδοτηθεί η ενέργεια σας και είναι σίγουρο πως θα γίνετε ακόμη πιο αποτελεσματική/ός σε αυτό που θέλετε να δώσετε ενέργεια για να ολοκληρωθεί. . .

Υδροχόος

Σήμερα δώστε χώρο και χρόνο στην οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή και γενικότερα σε ότι σας ενδιαφέρει και θέλετε να είναι φροντισμένο. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα και τις συνθήκες που επικρατούν στο σενάριο της ζωή σας είναι σημαντικό σήμερα να δώσετε προτεραιότητες βάσει την ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε. . .

Ιχθύες

Επικοινωνιακή ημέρα και αρκετά δραστήρια αν αποφασίσετε να κινητοποιηθείτε και εσείς προς μια κατεύθυνση. Φίλοι και άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος είναι κοντά σας και μπορούν να σας χαροποιήσουν εάν δείξετε διαθεσιμότητα

https://astroguide.gr/