Κριός

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα σας βοηθά σε πολλούς τομείς αλλά κυρίως σας δίνει πρακτικές λύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν αυτό την στιγμή. Η ασφάλεια και ο τρόπος που θα διατηρήσετε ότι είναι πολύτιμο στην ζωή σας είναι κάτι που χρειάζεται να σκεφτείτε σήμερα. . .

Ταύρος

Το θάρρος να αγκαλιάσετε οτιδήποτε είναι αληθινό στην ζωή σας αυτή την στιγμή και να το φροντίσετε ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει είναι το κύριο συστατικό της ημέρας. Δώστε προτεραιότητα και ενέργεια σε ότι σας κάνει πιο δυνατή/ό. . .

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες έχουν κύριο σκοπό την ηρεμία σας και την γαλήνη. Δώστε προτεραιότητα σε ότι σας δίνει χαρά και σας φροντίζει σε συναισθηματικό επίπεδο. Το έχετε ανάγκη και θα αναζωπυρωθεί η ενέργεια σας. . .

Καρκίνος

Κοινωνικά ζητήματα σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα και η σημερινή ημέρα φέρνει καλές ειδήσεις στο προσκήνιο ή εσείς καταφέρνετε με κάποιον τρόπο να βάλετε τις σκέψεις ή καταστάσεις σε τάξη. Φίλοι και συνεργάτες μπορεί να είναι σημαντική βοήθεια αυτή την στιγμή. . .

Λέων

Αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό για εσάς είναι να κρατήσετε την εικόνα σας στο επίπεδο που της αρμόζει. Με ενήλικο τρόπο βάλτε τα όρια σας και δημιουργείστε τα κατάλληλα πλαίσια ώστε να υπάρξει ηρεμία και καλή ροή της ενέργειας γύρω σας. Άλλοι άνθρωποι έχουν ανάγκη την στήριξη σας. . .

Παρθένος

Η δημιουργία βάσεων ώστε να νιώσετε ασφάλεια και να μπορέσετε να αναπτύξετε κάτι που έχετε επενδύσει το τελευταίο διάστημα θα σας απασχολήσει σήμερα. Με κάποιον τρόπο σας δίνεται η ευκαιρία είτε μέσω νέων επαφών είτε μέσω σκέψεων να αναπτύξετε ένα εγχείρημα. Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. . .

Ζυγός

Υπάρχει σήμερα η απαραίτητη ενέργεια και δυναμική να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Κάτι που σας βαραίνει γίνεται ελαφρύτερο ή κάτι που έχετε έννοια αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει αντικειμενικός φόβος. Με κάποιον τρόπο σήμερα ασχοληθείτε με ότι αφορά εσάς, ανεξάρτητα τους γύρω ανθρώπους. . .

Σκορπιός

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται πάρα πολύ σημαντική και προς όφελος σας αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και κυρίως την αντοχή και την υπομονή σας. Αυτά είναι τα κλειδιά που θα σας επιτρέψουν να ξεκλειδώσετε καταστάσεις και να βρεθούν λύσεις εκεί που δεν το περιμένετε. Πράγματα και καταστάσεις μπαίνουν στην θέση τους. . .

Τοξότης

Κάτι που είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή και σας ταλαιπωρεί με κάποιον τρόπο σιγά σιγά βρίσκει τον δρόμο του. Είτε αλλάζει κάτι στο εξωτερικό περιβάλλον είτε αλλάζετε εσείς οπτική, το σημαντικό είναι πως θα υπάρξει βελτίωση σε κάτι που σας απασχολεί. . .

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή σε κάτι που σας ενδιαφέρει και το ψάχνετε καιρό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε σε κάτι που έχει πρακτικό υπόβαθρο. Πάντα ψάχνετε την αντικειμενική και πρακτική πλευρά μιας κατάστασης αλλά σήμερα χρειάζεται να εστιάσετε ακόμη πιο πολύ και μόνο σε αυτή, χωρίς αποσπάσεις. . .

Υδροχόος

Προσωπικές ανάγκες είναι έντονα κινητοποιημένες αυτή την στιγμή και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να βρείτε λύσεις, να σκεφτείτε ιδέες και γενικότερα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και ειλικρίνεια. . .

Ιχθύες

Η επικοινωνία σας βοηθά να έρθετε κοντά με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στο έργο σας και πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν. Η ειλικρίνεια θα είναι το κλειδί της ημέρα και χρειάζεται να είστε αληθινή/ός κυρίως σε σχέση με τις αντικειμενικές σας ανάγκες.

https://astroguide.gr/