Κριός

Η θετική όψη του Ήλιου με τον Άρη αυτές τις ημέρες σας βοηθά στις δράσεις σας και σας γεμίζει με σθένος και δύναμη. Ακόμη και αν οι εξωτερικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη που ψάχνετε και να πάρετε ικανοποίηση μέσα από δραστηριότητες που σας εκφράσουν. . .

Ταύρος

Ο Ήλιος με τον Άρη αυτές τις ημέρες σας αναζωογονεί και δίνει ένα αίσθημα ανανέωσης. Είναι σημαντικό σήμερα να χαλαρώσετε, να χαρείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, ακόμη και αν θελήσετε να μείνετε λίγο μόνη/ος και να ξεκουραστείτε. . .

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και η θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σας δίνει την ώθηση να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αγαπάτε και να πάρετε ικανοποίηση. Αφεθείτε στην ροή και μην αρνηθείτε προσκλήσεις. . .

Καρκίνος

Οικονομικά ζητήματα, αξίες και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα καριέρα και εργασία είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και η θετική όψη του Ήλιου με τον Άρη ευνοεί τις δράσεις σας. Οργανωθείτε κατάλληλα και με το διπλωματικό σας ταλέντο σαγηνέψτε τα πλήθη. . .

Λέων

Πολλά πλανητικά δρώμενα σας ωθούν προς δημιουργικές διεξόδους είτε βρίσκεστε στην έδρα σας είτε σε διακοπές. Ένα μακρινό ταξίδι θα ήταν το ιδανικό, παρόλα αυτά σήμερα με κάποιον τρόπο μπορείτε να ταξιδέψετε με το νου σας και να ανοίξουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας. . .

Παρθένος

Δικά σας βαθύτερα θέματα σας απασχολούν αλλά είναι πολύ καλές ημέρες να διευκολυνθείτε στην εσωτερική διεργασία που κάνετε. Η θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη φωτίζει και γεμίζει με ενέργεια σημεία που έχουν για κάποιον λόγο βαλτώσει το προηγούμενο διάστημα. . .

Ζυγός

Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα είναι πολύ καλή στιγμή να διευθετήσετε ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Άνθρωποι είναι κοντά σας και η θετική όψη του Ήλιου με τον Άρη διευκολύνει συζητήσεις προς επίλυση θεμάτων για ένα κοινό σκοπό. . .

Σκορπιός

Πολύ καλή ημέρα να διαχειριστείτε καταστάσεις που με κάποιον τρόπο σας έχουν κουράσει και νιώθετε χωρίς ενέργεια. Νέες σκέψεις ή μια νέα οπτική έρχεται, με την θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη και σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. . .

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σας σπρώχνουν να βγείτε έξω από τα τετριμμένα, αναζητώντας την έξαψη της στιγμής. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα, η ανάγκη σας να πάρετε ικανοποίηση και να πειραματιστείτε γεμίζει το κεφάλι σας με νέα δεδομένα και σας κατευθύνουν προς δημιουργικούς στόχους. . .

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να μην χάσετε την ροή και να παραμείνετε ενεργά στο παιχνίδι. Τα πράγματα αλλάζουν και οι καταστάσεις γύρω σας τροποποιούνται. Πάντα με το χέρι στην καρδιά σεβόμενη/ος τις επιθυμίες σας κινηθείτε προς την κατεύθυνση που νιώθετε πως πρέπει να ακολουθήσετε. . .

Υδροχόος

Η ανάγκη να κάνετε δημιουργικά πράγματα σας οδηγεί και η θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σας βοηθά να ισορροπήσετε τα θέλω σας. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν καλό σχεδιασμό και να παραμείνετε εστιασμένη/ος στον στόχο. . .

Ιχθύες

Η θετική όψη του Ήλιου με τον Άρη σας γεμίζει ενέργεια και σας σπρώχνει προς κατευθύνσεις που η προσωπική ικανοποίηση γίνεται ο κύριος στόχος. Ακολουθήστε την ροή και την διαίσθηση σας.

https://astroguide.gr/