Κριός

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να προχωρήσετε με θέρμη και πάθος. Αφήστε πίσω οτιδήποτε ανήκει στο παρελθόν και κρατώντας μόνο τα θετικά στοιχεία, περάστε όμορφα και χαλαρώστε. . .

Ταύρος

Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για δεύτερες ευκαιρίες, ωστόσο είναι η καταλληλότερη να δείτε το ίδιο πράγμα από μια άλλη οπτική και μια νέα προοπτική. Το παρελθόν είναι χρήσιμο να έρχεται στο παρόν μόνο για να εκμεταλλευτούμε τις εμπειρίες οι οποίες έχουν κερδηθεί. . .

Δίδυμοι

Η επιβράβευση για τις ικανότητές και τις επιτεύξεις σας είναι πολύ σημαντική αυτή την στιγμή. Σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να έχετε συνέχεια στην ζωή σας αυτή την δυνατότητα ακόμη και αν χρειάζεται να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και την εργασίας σας. . .

Καρκίνος

Οτιδήποτε σας προβληματίζει σήμερα και νιώθετε πως πρέπει να το φέρετε εις πέρας, δίνεται η ευκαιρία να βρείτε την αρχή του κουβαριού. Η λύση μπορεί να είναι απλή, ωστόσο η διαδικασία μπορεί να είναι περισσότερο δύσκολη. . .

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και οι ευνοϊκές πλανητικές επιρροές σας επηρεάζουν θετικά και σας βοηθούν να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις να περάσετε τα μηνύματα σας. Η ειλικρίνεια και η δεκτικότητά σας θα είναι αρωγοί σε αυτή την διαδικασία. . .

Παρθένος

Οικονομικά θέματα είναι κινητοποιημένα ή αξίες σας απασχολούν και χρειάζεται να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Είναι καλή ημέρα για ιδέες, σκέψεις και να πάρετε γνώμες από ανθρώπους που έχουν δείξει την αποτελεσματικότητά τους με πράξεις. . .

Ζυγός

Η ισορροπία και η δικαιοσύνη που ζητάτε από τους γύρω σας είναι αξίες ανεκτίμητες σήμερα. Δείξτε πρώτη/ος το παράδειγμα είτε αφορά ένα προσωπικό σας θέμα είτε σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι. . .

Σκορπιός

Ακόμη και αν νομίζετε πως μπορείτε να κατεβάσετε τα ρολά και να κάνετε διακοπές, δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να το καταφέρετε με επιτυχία. Τουλάχιστον, όχι όπως το ονειρεύεστε…Είτε γιατί ο νους σας τρέχει είτε γιατί σας τρέχουν άλλοι, είναι δύσκολο να χαλαρώσετε σήμερα. . .

Τοξότης

Σήμερα προσοχή στον παρορμητισμό σας για να μπορέσετε να παραμείνετε στον στόχο σας είτε είναι οι διακοπές σας και η ξεκούραση είτε μια εργασία που ασχολείστε αυτή την στιγμή. Κινηθείτε περισσότερο χαλαρά και ευέλικτα. . .

Αιγόκερως

Σήμερα αν περιμένετε να κάνουν οι άλλοι δράσεις για εσάς, πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Εστιάστε και δώστε την ενέργεια σας σε αυτό που σας ενδιαφέρει, βρίσκοντας τρόπους μέσω συνεργασιών, να προχωρήσετε τα σχέδια σας. . .

Υδροχόος

Σήμερα καλό είναι να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σχετικά με κάτι που είναι κινητοποιημένο, ειδικά αν σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι εκτός από εσάς. Βάλτε όρια και πλαίσιο όπου είναι απαραίτητο. . .

Ιχθύες

Η αναβολή μπορεί να είναι μια λύση για εσάς αλλά δεν αρμόζει στην σημερινή ημέρα. Μπορείτε να κάνετε μια στάση αν το επιθυμείτε για να δείτε από μια άλλη οπτική τα γεγονότα, αλλά όχι να κάνετε πίσω.

https://astroguide.gr/