Κριός

Άλλες φορές χρειάζεται να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και άλλοτε ο άνθρωπος απέναντι σας. Ζυγίστε τις καταστάσεις σήμερα και δράστε κατά περίπτωση. Το πείσμα δεν θα σας βοηθήσει. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να μπορέσετε να φέρετε περισσότερη ηρεμία ή/και ομορφιά στην ζωή σας. Η υπομονή είναι αρετή και εσείς γνωρίζετε πως για έναν καλό σκοπό μπορείτε να συμβιβαστείτε με τον χρόνο. . .

Δίδυμοι

Ακόμη και αν εμπόδια έρθουν στον δρόμο σας μπορείτε να τα υπερπηδήσετε με την ευελιξία και την εξυπνάδα σας. Ένα σχέδιο δράσης σε περίπτωση που αποτύχει η πρώτη προσπάθεια θα μπορούσε να σας βγάλει από τυχόν διλλήματα σήμερα. . .

Καρκίνος

Προσωπικά θέματα μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα ή ένα οικογενειακό ζήτημα να σας απασχολήσει. Ακούστε προσεκτικά και σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις ή πριν απαντήσετε σε προκλήσεις. . .

Λέων

Η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται προσοχή με την έννοια πως δεν πρέπει να παραμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε μια κατάσταση ή το αντίθετο. Η αλήθεια και η διατήρηση της ισορροπίας χρειάζεται να είναι ο οδηγός σας στα βήματα που θα κάνετε. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να βάλετε τα απαραίτητα όρια και το πλαίσιο όπου εσείς νιώθετε πως είναι απαραίτητο. Είναι σημαντικό κυρίως για εσάς. Να νιώσετε δυνατή/ος, με αυτοπεποίθηση για τις επιλογές σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε καταστάσεις. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει σε επαφή με την ανάγκη να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και να δράσετε κατά βούληση. Οι ισορροπίες πάντα είναι ένα μεγάλο ζήτημα για εσάς ωστόσο σήμερα ασχοληθείτε με ότι αφορά εσάς και μπορεί να φέρει ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο. . .

Σκορπιός

Σήμερα καλό θα είναι να μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχουν οι ώμοι σας. Η ψυχική σας διάθεση δεν μπορεί να υποστηρίξει φορτίσεις οι οποίες έρχονται από εξωτερικά γεγονότα τα οποία δεν θέλετε να στηρίξετε, ακόμη και να θυμώσετε μαζί με αυτά. Πάρτε τις απαιτούμενες προφυλάξεις και αποστάσεις. . .

Τοξότης

Υποστηρικτικοί μπορεί να είναι άνθρωποι αυτή την στιγμή ως προς ένα σχέδιο που έχετε ή κάτι που ασχολείστε και ζητά στήριξη άλλων ανθρώπων. Η βοήθεια που προσφέρετε ή σας προσφέρουν είναι αξία ανεκτίμητη σήμερα. . .

Αιγόκερως

Φόβοι και ανασφάλειες γύρω από ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να υπάρξουν σήμερα. Η ικανότητά σας να ηγηθείτε ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές είναι αναμφισβήτητη ωστόσο καλό θα ήταν να έχετε ρεαλιστικούς στόχους σήμερα ώστε να μην χρειαστεί να επιβεβαιωθούν οι φόβοι σας. . .

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας επεκτείνει και να διευρύνει τις σκέψεις σας. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό αλλά αυτή την στιγμή δώστε προτεραιότητα σε ότι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες χωρίς να παίρνετε ρίσκο. . .

Ιχθύες

Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται αυτή την στιγμή όχι για να σας αναστατώσουν αλλά για να σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε μέσα από τις καταστάσεις. Η δημιουργία νέων γερών θεμελίων είναι σημαντική γιαυτό δώστε τον καλύτερο σας εαυτό προς αυτή την κατεύθυνση

https://astroguide.gr/