Κριός

Σήμερα μπορείτε να κοιτάξετε πίσω μόνο αν θέλετε να επανεξετάσετε ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει και οι ρίζες του βρίσκονται στο παρελθόν. Φημίζεστε για την ικανοποίηση που παίρνετε όταν κάνετε νέα ξεκινήματα, οπότε πάρτε αυτή την κατεύθυνση. . .

Ταύρος

Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Αν η ανάγκη σας για σταθερότητα είναι έντονη τότε θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία της αλλαγής. Οτιδήποτε δεν είναι συμβατό με τα θέλω σας χρειάζονται αναπροσαρμογή. . .

Δίδυμοι

Νέες προσεγγίσεις μπορείτε να έχετε αυτή την στιγμή με το συγκεκριμένο πλανητικό σκηνικό στον ουράνιο θόλο. Δεν θα έρθουν εύκολα, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς με τις δράσεις και κυρίως την θέληση σας. Η καθημερινή σας ζωή και εργασία θέλουν ανανέωση. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι καλή ημέρα να σκεφτείτε τρόπους να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας στις πραγματικές προσωπικές σας ανάγκες. Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται και ο μόνος λόγος είναι για να σας βάλει σε αυτή την διαδικασία. . .

Λέων

Είναι δεδομένο πως υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που σας αγαπούν και θα σας στηρίξουν στα βήματα σας. Δεν είναι υποχρεωτικό να τους πείσετε για την αποτελεσματικότητα των σκέψεων σας. Κάντε αυτό που νομίζετε και ούτως ή αλλιώς θα πάρετε εσείς την ευθύνη των δράσεων σας. . .

Παρθένος

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο σας, υποστηρικτικά με την Σελήνη στον Σκορπιό δίνουν την δυνατότητα για αληθινή επικοινωνία μέσα από την καρδιά. Ξεκαθαρίστε ζητήματα και σκέψεις που σας προβληματίζουν και εστιάσετε σήμερα κυρίως στην αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. . .

Ζυγός

Η εκτίμηση των καταστάσεων καθώς και των συναισθημάτων σας σήμερα γίνεται πιο εύκολα από ότι μια άλλη στιγμή. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς και να του δώσετε την πρέπουσα σημασία. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και ο Ήλιος με τον Ερμή στην Παρθένο σας δίνουν το σθένος και την ευστροφία να έρθετε μόνη/ος σας σε επαφή με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Δεν είναι ανάγκη να δώσετε διευκρινήσεις για τις δράσεις σας ή/και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Δική σας είναι η πορεία, δική σας και η προσωπική ευθύνη. Αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται να γίνει κατανοητό από τους ανθρώπους γύρω σας. . .

Τοξότης

Σήμερα έχετε την ικανότητα να δείτε τι κρύβετε πίσω από τα λεγόμενα των άλλων, τις σκέψεις και την πραγματική σημασία που έχουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, με κέντρο εσάς. Η διαίσθηση σας πολύ βοηθητική στις διεργασίες που κάνετε. . .

Αιγόκερως

Μια νέα πραγματικότητα σε κοινωνικό επίπεδο καθώς και ότι αφορά ομάδες ανθρώπων είναι εφικτό να συμβεί αυτή την στιγμή. Αφιερωθείτε σε έναν σκοπό, σε ένα όραμα. Είναι ο δρόμος που θα σας κάνει να νιώσετε ακόμη πιο δυνατή/ό. . .

Υδροχόος

Το ουράνιο σκηνικό σήμερα σας θέλει στις επάλξεις. Φτιάξτε το δικό σας προσωπικό σενάριο και νιώστε δυνατή/ός, ζωντανή/ός, γεμάτη/ος ενέργεια, διοχετεύοντας θετική ορμή σε όποιον τομέα νιώθετε πως έχετε για κάποιον λόγο αφήσει πίσω το τελευταίο διάστημα. . .

Ιχθύες

Η παρόρμηση δεν είναι στο στυλ σας και σήμερα ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό. Αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες θα σας θυμώσουν ή θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η ξεκούραση κυρίως σε ψυχικό επίπεδο θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά.

https://astroguide.gr/