facebook_page_plugin

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ουρανού 25/8

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Για να ξεχωρίσει κάποιος, εκτός από την γνώση, την σκληρή δουλειά και το ταλέντο χρειάζεται και η έμπνευση. Τις περισσότερες φορές άλλωστε, μια λέξη ή ένας άνθρωπος μπορεί να αποτελέσει την πηγή της έμπνευση μας.

Αυτές τις ημέρες που όλοι μας βιώνουμε περιοριστικές συνθήκες, μια ιδέα μπορεί να μας βοηθήσει να πάμε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, στις 25/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 38’), θα είναι η αφορμή για να βρούμε έξυπνους τρόπους για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη αλλά και να εξελιχθούμε.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα έχουμε έξυπνες και ιδιαίτερα εκκεντρικές ιδέες οι οποίες θα έχουν την συνολική αποδοχή, θα έχουμε ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό.

Oι εκπλήξεις τόσο στο χώρο της εργασίας σας όσο και από τους δικούς μας ανθρώπους θα είναι ευχάριστες, μια συζήτηση θα είναι η αφορμή για να ασχοληθούμε με θέματα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον αλλά μέχρι τώρα διστάζαμε, θα γνωρίσουμε άτομα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική μας, θα βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μέχρι τώρα μας είχαν δυσκολέψει.

Eπίσης κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορούμε να βρούμε σημαντικές ευκαιρίες για αγορές , ιδιαίτερα εάν θέλουμε να αγοράσουμε ένα καινούργιο κινητό ή ένα laptop.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που κάνει εσάς τους Κριούς να ξεχωρίζετε είναι η ικανότητα σας να βρίσκετε λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν. Αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, για άλλη μια φορά θα είστε εσείς, στους οποίους θα απευθυνθούν οι συνάδελφοι σας, για να δώσετε με τις ιδέες σας άμεσες έξυπνες λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν ξαφνικά στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την εφευρετικότητα σας με έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες τις οποίες πρέπει άμεσα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε κυρίως αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή μια ξαφνική ιδέα σας μπορεί να σας φέρει χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ότι θα ανανεώσετε το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ στις φιλικές σας συναναστροφές θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε με ιδιαίτερη άνεση και σιγουριά τα νέα και ιδιαίτερα ανατρεπτικά σας σχέδια, τα οποία και θα δεχτούν με μεγάλη χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από εσάς.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι να βάλετε σε νέες βάσεις την καριέρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας και θα αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συζητήσετε με φίλους τα μελλοντικά σας σχέδια και τα οποία θα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή επιλέγοντας όμως τους πιο πρωτότυπους τρόπους προώθησης. Επίσης αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κλείσετε μια γραφειοκρατική υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει ξαφνικά σε ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Για να πετύχετε τους στόχους σας δεν θα διστάσετε αυτή τη χρονική περίοδο να κινηθείτε στο παρασκήνιο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα αλλάξει τα οικονομικά σας δεδομένα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ξαφνική εμφάνιση ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν θα καταφέρει να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνο για τους φίλους σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να προτείνετε μια επαγγελματική συνεργασία σε ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αρχίσετε να βλέπετε εντελώς ξαφνικά διαφορετικά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που σας κουράζει είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας γι’ αυτό το λόγο και κάθε αλλαγή ή ανατροπή στο πρόγραμμα σας είναι ευχάριστη. Αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην δουλειά σας μόνο θετικές θα είναι για εσάς. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν στον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, εσείς οι Αιγόκεροι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σας παροτρύνει να μην κάνετε πίσω και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα ανατρεπτικά σας σχέδια, τα οποία σας φέρουν σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ευχάριστες εκπλήξεις στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πιο αισιόδοξη ματιά θα αρχίσετε να βλέπετε τις οικονομικές σας υποθέσεις εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία στα μάτια των άλλων φαίνεται αρκετά ριψοκίνδυνη. Εσείς όμως, από την στιγμή που έχετε μελετήσει με κάθε προσοχή όλες τις λεπτομέρειες είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Η σιγουριά σας αυτή θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό σας αυτή τη χρονική περίοδο δουλεύει ακατάπαυστα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να διαφημίσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ για να κάνετε πιο αποτελεσματική την δουλειά σας θα προχωρήσετε και στην ανανέωση του τηλεπικοινωνιακού σας εξοπλισμού. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να προσεγγίσετε τον / την σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στη σχέση σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.