facebook_page_plugin

Tρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες Σαν Μυθιστόρημα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Τις τελευταίες ημέρες του κλίμα που υπάρχει γύρω μας μπορεί πολύ άνετα να χαρακτηριστεί ως ψυχροπολεμικό εξαιτίας της κόντρας του Άρη με τον Κρόνο, γι’ αυτό κάθε στιγμή που μπορεί να μας δώσει χαρά ή να βελτιώσει την διάθεση μας είναι ευπρόσδεκτη.

Ενεργό ρόλο στην αποκλιμάκωση της έντασης, έστω και προσωρινά, και στη βελτίωση της διάθεσης μας θα παίξει στις 27/08 η Αφροδίτη η οποία από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (19ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γλυκάνουμε την ατμόσφαιρα γύρω μας, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εκφραστεί δημιουργικά, στις προσωπικές μας σχέσεις θα βγάλουμε τον κρυμμένο μας ρομαντισμό, στην ερωτική μας ζωή θα γίνουμε πιο αισθησιακοί και θα αφήσουμε τις φαντασιώσεις να μας παρασύρουν.

Oι πιο ρομαντικοί θα αφεθούν σε ένα μυθιστορηματικό έρωτα, ενώ σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή μια οικονομική πρόταση είναι πιθανό να μας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για το μέλλον.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στις ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές που ζείτε οι στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μοιάζουν με όαση. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα λειτουργήσει θεραπευτικά για εσάς αφού θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τον κρυμμένο ρομαντισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε, τόσο στις επαγγελματικές σας όσο και στις κοινωνικές σας επαφές, είναι η ακρίβεια αλλά και ο τεχνοκρατικός τρόπος σκέψης. Αυτές τις ημέρες όμως θα μαλακώσετε, αφού, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα εκφράσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις στους φίλους σας τα συναισθήματα σας, ενώ παράλληλα θα μοιραστείτε μαζί τους τα όνειρα σας για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε με την ολοκλήρωση μιας σημαντικής οικονομικής συνεργασίας η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ριζικά την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πέσετε στα δίχτυα ενός πλατωνικού έρωτα με ένα συνεργάτη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γοητευτικοί και χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε μια ρομαντική σχέση από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Μια νέα οικονομική συνεργασία έχετε στα σκαριά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα, θα σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε με το ταίρι σας τις ερωτικές σας φαντασιώσεις .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα τα βλέμματα πάνω σας τραβάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και εκφραστικούς στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, γι’ αυτό και σε μια στιγμή έντονης εξωστρέφειας δεν θα διστάσετε να μοιραστείτε μαζί τους ένα μελλοντικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ρομαντική ιστορία με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Μετά την επιστροφή σας από τις διακοπές ήρθε η ώρα να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εύνοια ενός αυστηρού συνεργάτη σας ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη το επόμενο χρονικό διάστημα, και μαζί να βάλετε τους νέους στόχους στην καριέρα σας ή όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας να έχετε θετικές απαντήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό για χάρη της καριέρας σας, να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την καλλιτεχνική σας φύση, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές και συνάμα τρυφερές στιγμές με τον / την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι ή θα μπλεχτείτε σε μια ερωτική περιπέτεια με ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο μένει σε άλλη χώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ποιο ήρεμους ρυθμούς θα μπει για λίγες ημέρες η ζωή σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας μόλις καταφέρετε να δώσετε λύση σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να ανανεωθείτε ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έντονους ρυθμούς μπήκε και πάλι η ζωή σας . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να διαφημίσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εκπλήξετε ευχάριστα τον/ την σύντροφο σας, καθώς δεν θα διστάσετε να του/της εκφράσετε τις κρυμμένες σας ευαισθησίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιβράβευση και τα καλά λόγια των συναδέλφων σας θα σας δώσουν αυτές τις ημέρες μεγάλη χαρά. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι την αυτοεκτίμηση σας και να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της δουλειά σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσετε να μπλεχτείτε σε μια ερωτική περιπέτεια με ένα/μια συνάδελφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Έρωτας και δημιουργία, αυτές ακριβώς οι λέξεις θα περιγράψουν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις ημέρες την ζωή σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, ενώ μια λέξη ή ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εμπνεύσουν. Σε προσωπικό επίπεδο θα βγάλετε στον / στην ερωτική σας σύντροφο τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv

https://www.oroskopos.tv/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.