facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 26/8

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιο σας και η δυσαρμονική σχέση του με τον Κρόνο φορτίζει τα συναισθήματα και τις καταστάσεις γύρω σας. Αυτές τις ημέρες η αίσθηση γκάζι-φρένο θα είναι αισθητή γιαυτό χρειάζεται να έχετε υπομονή ιδίως σε καταστάσεις τις οποίες χρειάζεται διπλωματία για να κρατηθούν οι ισορροπίες. . .

Ταύρος

Μια αίσθηση του ανικανοποίητου φέρνει η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο για το ζώδιο σας. Ή θα επιλέξετε να τα βάλετε με όλους και όλα ή θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε ώστε να φέρετε περισσότερη αρμονία στην ζωή σας. Η επιλογή είναι δική σας. . .

Δίδυμοι

Αυτές τις ημέρες η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο αναμοχλεύει όνειρα και επαφές με άλλους ανθρώπους. Οι πεποιθήσεις σας χρειάζονται αναπροσαρμογή στο εδώ και τώρα καθώς επίσης και τα όνειρα σας να συντονιστούν με τις τωρινές συνθήκες της ζωής σας. Φίλοι είναι κοντά σας, μην τους απομακρύνετε. . .

Καρκίνος

Σε διλήμματα σας βάζει η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο και χρειάζεται να είστε προσεκτική/ός αυτές τις ημέρες. Σημαντικά βήματα πρέπει να γίνονται με προσοχή και ακόμη και αν νιώθετε πως οι δράσεις σας έχουν την αίσθηση γκάζι-φρένο, προσπαθήστε να κρατήσετε την ευελιξία σας ενεργή. . .

Λέων

Βαθύτερες επιθυμίες και δραστηριότητες που σχετίζονται με την καθημερινότητά και την εργασίας σας κινητοποιεί δυσαρμονικά η σχέση Άρη/Κρόνου αυτές τις ημέρες. Η ευελιξία και η καλή οργάνωση σε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα θα είναι βοηθητικές καθώς επίσης δράστε κατά περίπτωση. Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καλούπι αυτή την στιγμή. . .

Παρθένος

Ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο σας ανεβάζουν τους παλμούς και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο αφήνουν περισσότερο μια αίσθηση γκάζι-φρένο παρά μια ομαλή ροή. Οι δράσεις και οι εργασίες σας χρειάζεται να γίνουν με πολύ προσοχή αυτές τις ημέρες, στεκόμενη/ος στην λεπτομέρεια, όπως μόνο εσείς πολύ καλά ξέρετε να κάνετε. . .

Ζυγός

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική αυτές τις ημέρες και χρειάζεται να ξεδιπλώσετε το διπλωματικό σας ταλέντο σε κάθε σας επαφή ή συνεργασία με άλλους ανθρώπους. Με την δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο δεν πρέπει να επαναπαυτείτε γιατί ενδέχεται να νιώσετε την αίσθηση γκάζι-φρένο πολύ έντονα, εάν το κάνετε. . .

Σκορπιός

Πολλά πράγματα χρειάζεται να γίνουν αυτές τις ημέρες και ο μόνος τρόπος να φέρετε θετικό αποτέλεσμα είναι η καλή οργάνωση με σύνεση. Η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνου δίνει την αίσθηση γκάζι-φρένου αλλά εσείς, με την επιμονή σας, θα κερδίσετε τον αγώνα. . .

Τοξότης

Δημιουργικά ενδεχόμενα φέρνει σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας και πιθανά να λειτουργήσει εξισορροπητικά σε τομείς που η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο δίνει την αίσθηση πως όσο και αν προσπαθείτε, τίποτα δεν προχωρά χωρίς κόπο. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να είστε ήρεμη/ος. . .

Αιγόκερως

Η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες σας επηρεάζει άμεσα. Ενδέχεται να αισθανθείτε πως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να πετύχετε κάτι σε σχέση με αυτό που υπολογίζατε ή πως ξαφνικά εμπόδια σας αποτρέπουν από τα σχέδια σας. Όποιος και αν είναι ο λόγος, σημαντικό θα είναι να κρατηθείτε στην πορεία που έχετε επιλέξει, με ασφάλεια και με σταθερά βήματα. . .

Υδροχόος

Ακόμη και αν εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο σας αυτές τις ημέρες, μην απογοητευτείτε. Είναι σημαντικό να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας αν φυσικά παραμείνετε στην ιδέα πως η συγκεκριμένη κατεύθυνση που ακολουθείτε είναι αυτή που επιθυμείτε πραγματικά. . .

Ιχθύες

Όρια και πλαίσιο μπορεί να νιώθετε αυτές τις ημέρες πως προσπαθούν άλλοι να σας βάλουν ή πως τα πράγματα που θέλετε να κάνετε κυλούν με μια σχετική δυσκολία. Αυτό μπορεί να σας βγάζει από την βόλεψη σας και πιθανά να δημιουργούνται ανασφάλειες ωστόσο είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσετε απόψεις ή να επιμείνετε ακόμη περισσότερο στον στόχο σας

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.